רק החיים לקחו אותי...

רק החיים לקחו אותי...

שבועטוב לכולכם! לילה עכשיו, אצלי כולם ישנים, אלה עם החום,אלה שמקיאים,אלה שמשלשלים... וגם הבריאים... אני קורא שוב את כל התכתובת הזו עם פוזפז (מתנצל אם אני משבש את השם...) ומבין שהאישיו בעצם הוא לקיחת אחריות על החיים שלנו, לפני ההדבקות...ובעיקר אחריה. אחריות אינה משוואה לאשמה. אם מישהו חושב כך שימחוק ומהר את סימן המשוואה (=) ... אחריות, היא לדעת לנסות לא לסמוך על היושר/הידע/החוכמה של זה שנכנסנו איתו למיטה... (ותאמינו לי, רגע לפני שנכנסתי עם הבנאדם למיטה, עוד חשבתי על זה...בחיי ! אז מה? כמו חמור,עצמתי עינים ונשכבתי...) אחריות היא לומר "אני מאמין ברצון הטוב של הבנאדם, אבל ליתר בטחון, אוודא שנשתמש בקונדום" ... ולאחר ההדבקה... אחריות, להשתמש בקונדום / לוודא שימוש של הפרטנר שלי בקונדום. (לספר?לא לספר? כבר לא חשוב אם אנחנו עם קונדום) אחריות, היא לשבת עם עצמי ולראות איך אני חי בטוב - מעתה- כמה שעוד נותר לי...(שנים רבות...אבל מי יודע?...) אחריות , היא להיות מאושר... כי אין לנו הזכות שלא להיות מאושרים. פוז היקר, אני רוצה לצטט מתוך דבריו של נלסון מנדלה, שאותם הקדיש לי חבר סטרייט ששיתפתי אותו לאחרונה, רוצה לתת לך את מסר הזה במתנה , לך ולכולם פה : מהפתיחה לספר "באדולינה" של גבי ניצן הדברים המצוטטים הם דבריו של נלסון מאנדלה "הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו- לא האפלה שבתוכנו – שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו – איזו זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה, מוכשר ואהוב? למען האמת – איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי ביטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד." שבועטוב, מחבק(וירטואלית..) יונק.
 

pozpaz

New member
יונק היקר...

אני מבין מאיפה אתה מגיע עם זה.... ואני יותר למה אתה חותר - אני מעריך את דעותיך ודאגתך. מקבל את שיש לך להגיד.. רק שכרגע - דבריך נופלים על אוזניים עצלות - שכן אני נמצא בשניה זו בלב המאפלה. רק בקשה אחת לי אליך... להבא אם אתה רוצה לחדור אלי במילותיך.. נסה שלא לצטט את נלסון מנדלה. הבעיה כאן... היא שאני לא גזען.. לפחות לא בלבי - אבל אני כן דרום אפריקאי. בתור דרום אפריקאי - במהלך כל השנים שהשחורים זכו לדיכוי - הלבנים זכו לשטיפת מוח... להתניות חברתיות. זהו משהו שקשה להתנתק ממנו ולהתנער ממנו. אני ממש לא גזען.... אבל שאני שומע על נלסון מנדלה... אוזניי נאטמות - עיניי נעצמות. אז להבא.... אולי נצטט מישהו אחר ??
 
פוז היקר...נקרא לו אם כך "מוישה'לה"...

ועכשיו ? ... אנא, לצערי אני לא מכיר אותך אישית , אבל יש האומרים שאתה בחור אינטלגנטי... נסה למחוק את השם ההוא...ולהתיחס למילים נטו... מחבק.
 

pozpaz

New member
זה היה בצחוק...

ומי אמר שאני אינטיליגנטי ? אל תאמין לאף מילה! ואמרתי לך שאני מקבל ומעריך א כל מה שיש לך להגיד.. כרגע אני נמצא בלב המאפלה ואיני רואה או שומע דבר... אך מילותיך שלך יהיו פה לאחר שאצא משם ואז אוכל לראות ולהקשיב.
 
למעלה