רק האקרים אמיתיים

אופיר18

New member
רק האקרים אמיתיים

מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא דברים על telnet

Black Snake

New member
לא הצלחתי להבין את הקשר...

מה הקשר להאקרים ולבין טל-נט? Telnet זה לקוח (Client), שאמור להיות גם אצלך במחשב (תלוי באיזו מערכת אתה משתמש). למה שלא תהיה הגיוני ותלך למנוע חיפוש כמו Google ותקליד "Telnet"? www.google.com

אופיר18

New member
בדרך כלל פורצים לאתרים עם telnet

אתה יודע איפה אפשר ללמוד להשתמש בזה

ReFleX

New member
אלוהים , תן לנו כוח ...

הנה עוד אחד שחושב שפורצים עם טלנט לכל מקום ... , הדבר היחיד שתעשה עם טלנט זה להיתחבר לאן שהוא ואולי ליפרוץ דרכו אחרי שהיתחברתה לשאלל אבל לא יותר , אין קשר בין טלנט לבין כלי פריצה , טלנט זו תוכנת מסוף , אם אתה רוצה לפרוץ תשיג לעצמך איזה לינוקס או יוניקס ואז תחזור לפה ... , ותקבל הסברים !? . נ.ב למה כל הניוביס חושבים שאפשר לפרוץ עם טלנט ?! , מוזר , מי מפיץ את השמועות האלה ?! .

Black Snake

New member
באמת, אבל מאיפה כולם באים?

טוב, טל-נט , כמו שאמרתי מקודם, זה לקוח. ולמה חושבים שזה "כלי-פריצה"? בגלל עצם העובדה שזה לקוח ואפשר להתחבר איתו לשרתים בפורטים. למשל: נגיד רצית "לפרוץ" לwww.geocities.com/gfg? אתה מתחבר לטל-נט לשרת ftp.geocities.com בפורט 21 (FTP). אבל מה הבעיה? גם אין כניסה אנונימית (שכבר תשכח מהפריצה), וגם אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, סתם בולשיט מה שאמרו לך. אבל, כמו כן אפשר להתחבר לסוסים טרוייאנים עם פורטים שונים דרך טל-נט. למשל: מתחברים ל-127.0.0.1 בפורט 12345. עכשיו אתה מחובר לעצמך בפורט של הטרוייאן Netbus (גירסא 1.60). אתה יכול לכתוב בטל-נט פקודות ולפרוץ. בקיצור: אין דרכי פריצות בטל-נט, כל לקוח יכול לעשות מה שהוא עושה.

New member
לדעתי הם באים מרוטר

ותיקון טעות קטן (אני חושב לפחות) : telnet זה לא תוכנה אלא פרוטוקול תקשורת שמשתמש בפרוטוקול TCP הנמצא בשכבה נמוכה יותר ע"מ ליצור קשר ישיר עם מחשב הserver שלשם העניין יכול להיות כל מחשב.

uzi2

Active member
telnet זה גם שם של פרוטוקול וגם שם

telnet זה גם שם של פרוטוקול וגם של תוכנות נפוצות שמשתמשות בפרוטוקול הנ"ל. יש גם בחלונות וגם ב- Unix ו- Linux תוכנה עם השם הזה.

uzi2

Active member
ורק הבהרה

telnet משמש לשני דברים: א) מאפשר חיבור לשרת כלשהו (שעובד מתחת ל- TCP/IP) ותקשורת עם השרת ברמת האפליקציה (או ליתר דיוק הפרוטוקול שמעל ל- TCP). ב) מאפשר חיבור לשרת telnet והקשת פקודות מערכת הפעלה, או פקודות בהתאם למה שהוגדר בשרת ה- telnet. למרות ש- telnet הוא באופן בסיסי גם פרוטוקול, הפקודות של ה- telnet ככלל הן הפקודות של השרת שאליו מתחברים בהתאם לסוג האפליקציה שהשרת מציע. ובעצם telnet הוא ממשק משתמש ל- TCP/IP.

Bisly

New member
כבר עדיף להתשמש בSSH

מאשר TELNET בגלל כמה סיבות שאין לי כח לכתוב קיצר אני יודע למה כל הילדים חושבים שאם TELNET אפשר לפרוץ יש המון אתרים עם טקסטיפ מפגרים כמו איך לזייף איימל וכו´ והם עושים את זה דרך הטלנט וזה למה כולם חושבים שאם טלנט פורצים לאתרים. וכן אני בטוח שהם מרוטר ילדים קטנים ומתלהבים.

ReFleX

New member
זה הכל חינוך !

זה הכל עיניין של חינוך לא נכון ! , אופיר , ההורים שלך לא לימדו אותך שלא פורצים למחשבים של אנשים ?! , זה לא חינוכי ויכול לעלות להם ... , הקיצר תיתרחק מטלנט ... , כי הוא מסוגל ליפרוץ לכל מיני מקומות שאפילו קווין מיטניק לא יכול ! , ולך תשיג לך איזה גורו שיעזור לך לפחות ... נ.ב בתגובה זאת לא הייתה שום כוונה לרדת לחיו הפרטיים של מישהו אלא להראות לילדים הקטנים שיבדקו מה הם שואלים ליפני שהם מעלים את פנייתם ... ואופיר , אם רציתה לילמוד על טלנט חפש על זה מדריכים , אני מכיר כמה טובים בעיברית , אנגלית , גרמנית , וצורפתית ;) ... , בהצלחה !

למעלה