רק האהבה תנצח

רוויטלג

New member
רק האהבה תנצח

הבת הגדולה שלי בת 6 ילדה מאד מיוחדת ומאד אוהבת את אחיה הקטן בן הארבע. היא לא ממש יודעת מה הבעיה שלו, היא יודעת שקשה לו לדבר, ושיש לו מטפלים שעוזרים לו, אבל בשבילה הוא "אח קטן" והיא לא מבינה שבגיל 4 ילדים כבר עושים הרבה דברים שאח שלה עדיין לא עושה (ואני מקווה שהוא יעשה בעתיד). בכל מקרה היום בבוקר היא מחבקת אותו ואומרת : "בדיוק את האח הזה רציתי". אני התרגשתי כל כך מהאהבה שלה אליו, וגם אני מצטרפת אליה, כי בדיוק את הילד הזה רציתי, הוא מקסים ושובה לב,ואני אוהבת אותו יותר מהכל, למרות ובגלל הקשיים שלו. רק האהבה תנצח...

yonitbrk

New member
חמודה אמיתית

ומאחלת לכם שבאמת עוד תראו את ההתקדמות של הילד, ושידע להחזיר לאחותו המקסימה אהבה. אצלנו טל מאוד אוהב את אחיו הגדול ולא מפסיק להראות זאת. וכפי שזה נראה לפי תאורך, אפשר לאמר שהילד קיבל את האחות הכי טובה, שיכל לבקש.

רוויטלג

New member
אופיר יוודע שאחותו אוהבת אותו

והוא גם אוהב אותה מאד. ואני שמחה שלפחות עם מתח בין האחים אני לא צריכה להתמודד. אבל אני מסתכלת עליהם ואני אומרת שאין צדק היא קשקשנית ודברנית ואחרי שעה איתה לפעמים צריך כדור נגד כאב ראש, ואיתו אני עושה שמיניות באוויר כדי שיגיד כמה מילים. אי אפשר היה לאזן את זה?

yonitbrk

New member
הלוואי

גם אצלנו רק עכשיו, כשטל מתקרב לגיל 9, הוא מתחיל להתחרות על תשומת הלב המגיעה לו, מול אחיו , ופתאום גילה שגם לו יש רצונות , ומתחיל לדרוש אותם. עוד תראי לבד, שעם הזמן אופיר יקפוץ קדימה ויגשר על הפער הזה .

rutimay

New member
רויטלוש, העלית לי דמעות על הבוקר

איזו מקסימונת הבת שלך!!! אולי נקים מפלגה של אחים ואחיות של, ונריץ אותם לבחירות של 2020? אין לי ספק שהם יידעו לנהל את המדינה והחברה שלנו הרבה יותר טוב מקודמיהם בתפקיד. (בינתיים שחר שלי רץ לבחירות למועצת התלמידים והמצע שלו כל כך אנושי ואמיתי שפשוט בא לבכות מרוב אושר.) אחים ואחיות של אוטיסטים שולתתתתתתתתתתתתתתייייייםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!

yonitbrk

New member
רותי לה

בהצלחה לשחר, ושרק תמשיכי לנגב את הדמעות מנחת, מהפטישים שלך. פשוט שני פטישים.

doroniz

New member
משפחה של כרישים

אני יכול להעיד ממקור ראשון: יש שם (במשפחה הזו) משהו קסום.......משהו מדהים.....משהו שלא ניתן להסביר אותו במילים. הם באו להתארח אצלנו בחג השני של סוכות והענבל הזאת כתבה לנו ברכה שנשארה תלויה על לוח השעם שלנו ונראה שלא תרד משם. בגלל פרוטקציה אישית אני קיבלתי לתיבת המייל שלי את המצע של הגבר של המשפחה (שחר כמובן, ויסלח לי אב המשפחה). חבל על הזמן - אצלי הוא נבחר מקום ראשון בוודאות.

rutimay

New member
דורון, נו נו נו../images/Emo9.gif

השתלטנו לרוויטל על השרשור, ועכשיו אני נבוכה כפליים. אין עליך.

אולי את שולחת לי במסר את

המצע? גם הגדול שלי רוצה לרוץ למועצת תלמידים ונשמח לראות רעיונות אחרים. אם זה בסדר מבחינך ומבחינתו כמובן. תודה חני

רותי יקרה

קיבלתי והתמוגגתי ממש. מדהים לראות את הרגישות והבגרות שיש לו. את יודעת פסיכולוג אחד שמכשיר תלמידים בחינוך מיוחד אמר לי בתגובה להתבכיינות שלי על כך שהילדים האחרים שלי מקופחים תמידית, ש-90% מהתלמידים שיש לו הם אחים לילדים מיוחדים. מה שאומר שהחוויה הזו למרות היותה לו קלה ,בסופו של דבר,רק מעצימה אותם.
תצדיעי לשחר בשמי! ותודה רבה

גאמי

New member
רויטל איזה אושר

איזו השראה אתם. מקסים הקבלה של הבת שלך את בנך ואת יודעת מי האחראיים לכך, פרט לאישיות המדהימה שלה עצמה?....... נכון. עשיתם את הדברים נכון ובטבעיות והתחושה שלך שזה בדיוק הילד שרצית מקרינה גם עליה ולהפך. מקסימים אתם!

vered73

New member
מאד מרגש ! יכלתי ממש לדמיין אותם

למרות שלא זוכרת אף תמונה (אם וכאשר) שמת כאן.

רוויטלג

New member
ורד

התמונה שלך בול. אני לא שמתי תמונה כי אין לי מושג ירוק איך עושים את זה, אבל אני אכריח את בעלי לעזור לי בעניין ואני מבטיחה לצרף תמונה בקרוב

vered73

New member
הסבר טכני

בחלון הוספת תגובה (לא תגובה מהירה) יש לך למטה אפשרות להוסיף קובץ שגודלו עד חצי מגה. את לוחצת על בראוז, ואז בוחרת את הקובץ מהתיקיה הנכונה. (בודקת את גודל הקובץ, JPEG זו צורה חסכונית בגודל) בוחרת, ואז שולחת את הפוסט. VIOLA! אם התמונה גדולה מדי אפשר להקטין אותה ע"י שימוש בPAINT (תוכנת הצייר שבאה עם המחשב) במידה והיא שמורה בפורמט הנכון (תנסי ותראי אם כשאת שומרת את התמונה זה שומר על הטקסטורה). יש שם אופציה לשינוי גודל התמונה (מתיחה/כיווץ) ובוחרים לרוב 80% וזה טוב. בהצלחה.

למעלה