רק בת 6

yamyamon

New member
רק בת 6

שלום לכולם , פורום גאוני.............. טוב אז ככה אני בת 26 בת לאמא חולת סרטן שכבר שנה גוססת מהמחלה המזעזעת ביותר בעולם כולו סרטן . יש לי אחות בת 6 וחצי ואני לא תמיד יודעת מה היא צריכה בשביל לעבור את התקופה הזו הכי קל שאפשר גם לי מאוד קשה למרות שאני ילדה גדולה אבל עברתי מערכת יחסים קשה כל חיי עם אמא שלי ויחסי אהבה שנאה יחסים שבטוח חלק מכם מבינות . אנחנו לא משפחה גדולה ויחסי עם אבי הם פושרים לחלוטין אבל חשובה לי אחותי ואני רוצה לתת לה את הכי טוב שאפשר אני לא מנסה להיות אמא חורגת או אבא אני אחותה אבל ספרו לי מה צריך ילד בגיל כל כך צעיר שחווה כזה אובדן . אני רוצה להוסיף שהיא ילדה מדהימה שחווה הרבה התפרמויות בבנית הספר והיא מאוד תוקפנית צועקת על חברות שלה ובכלל לא מרגישה צורך רב לחברות בכל אופן בטח בפורום הזה אני יככב הרבה אז עוד יהיו הזדמנויות נשיקות לכולם

gitta

New member
שלחתי לך מסר איש כאן בתפוז

תקליקי על השורה "יש לך מסר" בצד שמאל למעלה. תשתדלי לענות לי בהקדם. שבוע טוב, גיטה.

ברוכה הבאה.

צר היה לי לקרוא את תוכן מכתבך. האם יש איזה יעוץ בתמונה - יועצת מביה"ס, פסיכולוג, עובדת סוציאלית? חשוב מאוד לתת לקטנטונת תמיכה, וגם לך לא יזיק... בכל מקרה, אנחנו כאן בשבילך. שבוע טוב.

חולפת2

New member
הרבה חום ואהבה שיקנו לה בטחון.מעבר

לזה- באמת אולי כדאי להתיעץ עם מישהו בעל מקצוע. שולחת לכן
.

עצה מהלב

אמא שלי נפתרה שהייתי בת שש גם כן ממחלת הסרטן מה שאני יכולה לייעץ לך זה להיות כנה עם אחותך למרות גילה הצעיר היא מבינה את המצב הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת חשוב שתדברי איתה באופן גלוי על המחלה של האם ומה מצבה בנוסף אל תנסי להרחיק אותה מהאמא מתוך מחשבה שיהיה לה קשה לראות אותה חלשה כתוצאה מהמחלה. אמא שלי הייתה מאושפזת בהדסה עין כרם במשך שנה ולפחות שלוש פעמיים בשבוע אבא שלי היה לוקח אותי ואת אח שלי מראשון לירושלים כדי לראות את אמא אני לא מכירה את אחותך ואת האופי שלה אבל לי זה מאוד עזר להיות עם אמא שלי

למעלה