רק בת 18

hamadmada111

New member
רק בת 18

רק בת 18 במקום ללכת לבלות עם חברים במקום לעשות את הדברים הנורמלים שבני 18 עושים מתעוורת בבוקר הולכת לעשותב דיקת איידס ישר אח"כ הולכת למרפאה הפסיכיאטרית שתטפל לי בבולמיה אני כל כך דפוקה ורע לי התוצאות יהיו עוד שבוע מהיום מקווהה שיהיה בסדר.

Essentialmix

New member
אז תהיהי חכמה ממי...!

אני לא אשב לך על הראש ואני אגיד לך משהו בסגנון של "תחשבי על מה שעשית", זה לא יעבוד במקרה הזה...מה שהיה היה... ע"פ תוכן ההודעה שלך, את אומרת שאת במצב שלא טוב לך ...תשני את זה, תעשי את המקסימום כדי שיהיה לך טוב ותשתמשי בראש ובכלים שניתנו לך כדי לא לחזור על אותם טעויות...(לא סתם אומרים שלומדים מטעויות ולא חוזרים עליהם). לגבי הבדיקה, שיהיה המון בהצלחה, אני מחזיק לך יותר מ8 אצבעות שהתוצאות יהיו שליליות (אין לך מושג עם איזה נקע אני הולך לקום מחר בבוקר בגלל זה :p), בכל מקרה, לאט לאט...חובה שיהיה בסדר!. בצורה כזו, או אחרת. לגבי השאר...את לא דפוקה, את טיפה שונה מאחרים, וזה פחות או יותר מה שעושה אותך מיוחדת...אבל אם את במצב שלא טוב לך - תמצאי את הנקודה הזו שלא טובה לך, ותשני אותה...! בהצלחה בהכל! ולילה טוב.

pozpaz

New member
מאחל לך את התשובה השלילית...

ואם יצא והיא חיובית ( חלילה וחס)... אז נקבל אותך בברכה ובמלוא החום ואהבה! למרות שגם עכשיו את מתקבלת בחום ואהבה... אבל אני חושב שירדת לסוף דעתי.

GayBiker

New member
אני מאד מקווה שהתשובה תצא שלילית

אם, לשמחתינו, היא אכן תצא שלילית, אני מקווה שתלמדי לקח, לא תעשי יותר "שטויות" ותמשיכי לחיות את חייך עד 120 באושר. אם, חלילה וחס, היא תצא חיובית, את יודעת שיש לך כאן ממי לקבל תמיכה ואהבה ועם הזמן גם תדעי שהשד לא נורא כמו שהוא נראה למי שאיננו נשא. כמובן, בכתוב במשפט האחרון אין הכוונה שעכשיו תזלזלי ותפרקי עול בכל הקשור למין בטוח (אל תשכחי שאצלך, כבחורה, ישנה גם סכנה של הריון לא רצוי מעבר לסכנה שבמחלות מין בכלל ו-HIV בפרט).

למעלה