רק בשמחות......

anat301

New member
רק בשמחות......

היום ניפגשנו לראשונה עם הפונדקאית שלנו ונראה כי כולנו יוצאים למסע החדש ברגל ימין ובתקווה גדולה. זו גם ההזדמנות להודות לך, מירבי, על השידוך, על הפגישה הנעימה והמרגשת, על הסובלנות ועל המקצועיות... ת' מדהימה ומרגע שנכנסה לחדר כל הספקות והחששות התמוססו ואת מקומם תפסה האופטמיות... אז עם הרבה אנרגיות טובות מקווים לבשר רק בשורות טובות בעתיד הקרוב, בהצלחה לכוללללללללללללם!!!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif

לפני הכל אני שמחה שנכנסת לכתוב בפורום, אני יודעת שעד היום היקפדת לקרוא ועכשיו שאתם כבר ממש בתוך העניינים קל לך יותר לכתוב. ת' באמת מקסימה ומיוחדת, דיברתי איתה אחרי הפגישה והיא נלהבת לא פחות מכם. אני בטוחה שאתם צוות מנצח ומאחלת לכם מכל הלב שהפגישה המצויינת הזאת תהיה אות הפתיחה לתהליך קל, מהיר ומוצלח.

6732425

New member
בהצלחה לכולכם ובאמת רק בשמחות

שיהיה בהצלחה לכל הנוגעים בדבר על פי מה שרשמתם ת' היא בחורה מדהימה וזה אחד המתכונים להצלחה לדבר מעיין זה אז על באמת שיהיה לכולם בהצלחה. ו-ת' שתזכי למיצוות על מעשייך כה לחיי נ

ת 222

New member
תודה רבה לכם

שמחתי להכיר אתכם ויותר מזה שמחתי לגלות שמירב הכירה לי זוג הורים מקסימים ונחמדים שאוכל לעבור איתם את כל התהליך בקלות. אני מאחלת לכולנו בהצלחה והתחלה טובה ושתימשך כך כל דרכה. תודה רבה על המתנה היפה ממני ת'

מירבי*

New member
ת יקירתי../images/Emo24.gif

אני שמחה שהצלחת להיכנס לפורום וכפי שהספקתי להכיר אותך כשאת רוצה משהו את משיגה אותו. מאחלת לך ולזוג הנפלא שלך המשך שיראה כמו ההתחלה המבטיחה והנעימה שהיתה בפגישת ההיכרות. שבת שלום יקירה

waizman1

New member
כמה מרגש ../images/Emo24.gif

ענת יקרה, אני כל כך שמחה שהמפגש היה נעים ומרגש! בהזדמנות זו , אני מאחלת לכם מסע קל וקצר . כמו כן אשמח לראות אותך בפורום היקר של כולנו... בהצלחה ענקית
לרשותך תמיד (אם בא לך,אשמח לשמוע
)

anat301

New member
תודה רבה

על הפירגון והתמיכה, שיהיה שבוע טוב לכולם ובמיוחד לת' היקרה.

למעלה