אני דווקא מסכימה...
גם אני הייתי רוצה שיהיו פה דיונים קצת יותר רצינים, ואני חושבת שבהחלט יש על מה לדבר בסדרה, ולא חייבים להתמקד באמת בפרק מסוים אלא בתהליכים שקורים שם. מצד שני, זה ממש לא צריך לבוא על חשבון שרשורי פעילויות ותמונות, אלא בנוסף. בקשר לקטרוג על פרקים- קודם כל, יש אותך
בשביל זה אתה פה כנראה, להזכיר לך שלא הכל מושלם. ויש גם את קרן שכבר אמרה כמה פעמים שהיא אהבה יותר את העונות הקודמות, שהיו דומות יותר לסרטי אימה קטנים מאשר את כל העניין המלאכים ושדים וכו'. חוץ מזה, בשיא הכנות, את רוב הפרקים אני ממש אוהבת. אני לא מנסה לייפות את המציאות. על הרוב הסדרות שראיתי/אני רואה, אני יכולה להגיד מה אני לא אוהבת, אבל ב"על טבעי" משום מה... זה קורה פחות. מצד שני, שהיה את פרק 12 העונה שלא ממש אהבתי, אני חושבת שאמרתי את זה פה. בסופו של דבר, אני שמחה מאוד שהפורום פעיל, כי כשאני אוהבת משהו כייף לי אפילו להיות עם אנשים שחולקים את האהבה שלי, גם אם אנחנו לא כל הזמן מדברים על נושא העיקרי. ואם תפתח אתה הודעה עם דיון מסוים, לא תהיה מאושרת ממני...
אה, ואני מצטערת אם אני מגזימה בהודעות הערצה שלי לג'נסן. בחיים שלי לא הערצתי שחקן לפניו, וזה די מוזר גם בשבילי שאני עד כדי כך אוהבת אותו...