רק בשביל שתדעו :)

היליקXOXO

New member
רק בשביל שתדעו :)

זה ה-----פורום!
אין דברים כאלה ! חחחחח אנחנו מדברות פה על הדברים שאני הכי הכי אוהבת חחח! ג'נסן, ג'ארד ועל טבעי XD חחח וזאת לא היתחנפנות :) חחחחחח XD יש לי הרבה תמונות לעלות. ואל תצחקו עדיין לא עליתי על איך שמעלים את התמונות.. :(

WatchMeWatchYou

New member
את הולכת להוספת תגובה (משרשרת להודעה קיימת)

לוחצת על הוספת קובץ, בוחרת בתמונה שאותה את רוצה להעלות, לוחצת על "שלח קובץ" ואחר כך על שליחת הודעה. ברוכה הבאה!

alonback

New member
קצת לא מסכים איתך

ואני יודע שהדעה שאני הולך להביע תהיה לא פופולרית ובטח תגרור תגובות זועמות משאר חברות הפורום (אני כבר רגיל שנשים רבות כועסות עלי) הפורום הזה אומנם מאוד פעיל (אולי הכי פעיל שאני מכיר) אבל הפעילות כאן היא במידה מסוימת שטחית (לא בא ממקום רע!!). רוב גדול של ההודעות כאן הן שרשורי תמונות או שרשורי הערצה לשחקנים לסדרה דבר שהופך את הפורום ליותר פורום מעריצים שרוב ההודעות בו מנוסחות כך "או, כמה הוא מדהים, הוא שחקן מושלם וידה ידה ידה". חסרים לי מאוד דיונים קצת יותר עמוקים מאשר למי יש תחת יותר יפה בג'ינס ומי נראה יותר טוב בחליפה. בפורום הזה הדיונים מוגבלים לשרשורי הפרקים וגם שם רוב ההודעות זה כמה הפרק מושלם או כמה השחקנים מושלמים כאילו להגיד מילה רעה על הסדרה/שחקנים זאת כפירה. חסר לי מאוד דיונים שלא קשורים לפרק ספציפי אלא בראיה רחבה יותר. בנוסף גם חסר לי קצת הודעות של מקטרגים, לא ייתכן שכל פרק הוא מושלם ומה לעשות הסדרה היא רחוקה מלהיות מושלמת ככה שמוזר שאין כמעט הודעות בגנות פרק כלשהו או משהו ספציפי בסדרה. אני יודע שזאת דעה לא פופולרית ואני אשמח שתנסו לשנות את דעתי, פשוט להבהרה, שום דבר ממה שאמרתי לא נאמר כעלבון ככה שלא להיעלב ולא להתעצבן.

אלון..

אני לא מסכימה איתך לגבי השרשורי פרקים..כל אחת כותבת מה שהיא חושבת באמת על הפרק..הרבה פעמים זה גם תגובות מאוכזבות.. ואין מה לעשות, אנחנו אוהבות מאוד את השחקנים בסידרה ולרוב אין לנו דברים רעים להגיד עליהם..ואני חושבת שאתה מגזים אנחנו לא כל הזמן מדברות על המראה החיצוני וכאלה..זה בא לידי ביטוי בעיקר בשרשורי תמונות שלדעתי זה חשוב שיהיה פה..אבל אולי נעשה במיוחד בשבילך שרשור של הבנות בסידרה
לגבי הדיונים העמוקים שחסרים לך, אתה לגמרי מוזמן לפתוח דיונים כאלה ואני בטוחה שתהיה היענות רבה..

to the end1

New member
זה כ"כ לא נכון הפורום לא היה נשאר פעיל אם

היינו פותחות שרשורי תמונות כול יומיים, יש הרבה מעבר לזה. משי 22 עושה מצעדים ודיונים לאורך כול העונות של על טבעי, שירן ודנה מביאות חדשות על הבנים והסדרה. אני פותחת פינות חדשות לפחות פעם בשבוע. .כשיש פרק חדש בסדרה אני רואה כמה כולן כאן חופרות על הפרטים הכי קטנים בפרק ולכול אחת כאן יש דעה הרבה יותר משמעותית ממה שאת החלטת לייחס להן. אנחנו לא מתעסקות רק במראה של ג'ראד וג'נסן ואני חושבת שאחרי כ"כ הרבה זמן בפורום אתה היית צריך לראות את זה כבר.

משי22

New member
אני דווקא מסכימה...

גם אני הייתי רוצה שיהיו פה דיונים קצת יותר רצינים, ואני חושבת שבהחלט יש על מה לדבר בסדרה, ולא חייבים להתמקד באמת בפרק מסוים אלא בתהליכים שקורים שם. מצד שני, זה ממש לא צריך לבוא על חשבון שרשורי פעילויות ותמונות, אלא בנוסף. בקשר לקטרוג על פרקים- קודם כל, יש אותך
בשביל זה אתה פה כנראה, להזכיר לך שלא הכל מושלם. ויש גם את קרן שכבר אמרה כמה פעמים שהיא אהבה יותר את העונות הקודמות, שהיו דומות יותר לסרטי אימה קטנים מאשר את כל העניין המלאכים ושדים וכו'. חוץ מזה, בשיא הכנות, את רוב הפרקים אני ממש אוהבת. אני לא מנסה לייפות את המציאות. על הרוב הסדרות שראיתי/אני רואה, אני יכולה להגיד מה אני לא אוהבת, אבל ב"על טבעי" משום מה... זה קורה פחות. מצד שני, שהיה את פרק 12 העונה שלא ממש אהבתי, אני חושבת שאמרתי את זה פה. בסופו של דבר, אני שמחה מאוד שהפורום פעיל, כי כשאני אוהבת משהו כייף לי אפילו להיות עם אנשים שחולקים את האהבה שלי, גם אם אנחנו לא כל הזמן מדברים על נושא העיקרי. ואם תפתח אתה הודעה עם דיון מסוים, לא תהיה מאושרת ממני...
אה, ואני מצטערת אם אני מגזימה בהודעות הערצה שלי לג'נסן. בחיים שלי לא הערצתי שחקן לפניו, וזה די מוזר גם בשבילי שאני עד כדי כך אוהבת אותו...

alonback

New member
אין צורך להצטער

גם אני עברתי שלב כזה בחיים, שהערצה שלי ל SMG הייתה חסרת גבולות (אומנם אצלי זה היה כשהייתי הן 13-16 ולא בגילי המופלג). אני ממש לא טוען שהדיונים צריכים לבוא על חשבון דברים אחרים, אלא בנוסף. כל הפינות והדברים שיש כאן הם דברים נחמדים אבל הם כן שטחיים, אם זה בחירת הגבר/אשה הסקסיים, הא-ב, משחקי הציטוטים וכו' אלה דברים נחמדים אבל הייתי רוצה לראות דיונים קצת יותר עמוקים ו"עם בשר" מאשר מה שקיים כיום. הייתי שמח להעלות דיון אם היה לי רעיון הבעיה היא שבשבילי "על טבעי" היא סתם עוד סדרה שאני רואה, אחת מיני רבים ככה שאני לא ממש מעסיק את המחשבות שלי בדברים לדיון, אבל אני בטוח שאצל חלק גדול מהבנות כאן שמבחינתן "על טבעי" היא הסדרה הגדולה בכל הזמנים (זה יעבור) הסדרה מהווה חלק יותר חשוב בחייהן ויש דברים שהיו שמחות לנהל עליהם דיון. אני מבטיח שאם יעלה נושא לדיון אני אשתתף.

Anna Banana25

New member
לא כל כך מסכימה איתך

כן יש הרבה הודעות כאלה בפורום אבל אין מה לעשות, בנות צופות בסידרה, בנות אוהבות בנים וזאת התוצאה ואני לא חושבת שזה נורא כל כך. אם כל כך חסר לך דיונים על נושאים אחרים אתה מוזמן לפתוח אותם או להציע רעיונות לשירשורים שאתה תרצה לראות בפורום ואני בטוחה שנשמח לעוד שירשורים. עובדה שיש הרבה נושאים אחרים שקשורים בסידרה שאנחנו מדברים עליהם בפורום, יש מצעדי הפורום, יש דיונים, שאלונים, שאלות מאנשים וכו'.

קרניjack

New member
היי

כן, יש בפורום הרבה פאנגירלס, ומה לעשות שהמין הנשי אוהב יותר לחפור אם השחקנים נראים ממש טוב, אבל אני בהחלט מסכימה שאין מספיק דיונים רחבים, כמו שאתה כותב. אני לא יכולה לבוא כנגד אף אחד, כי לי בעצמי אין כל כך רעיונות (גם הזיכרון שלי כבר על כל מיני פרקים שהיו הוא קצר למדיי
) אבל אני חושבת שהתחושה(או העובדה) שהפורום עוסק יותר ב"מסביב" מאשר בתכלס בסידרה תפחת אם יהיו פה יותר "חפירות פילוסופיות" אם תקרא לזה, על הסידרה. לגבי בקיטרוג...יצא לי כבר כמה פעמים לכתוב את זה, אולי לא בקול גדול מספיק, אבל בעונה הרביעית היו הרבה פרקים שלא אהבתי, וכבר טענתי כאן שאולי עדיף שהסידרה הייתה נגמרת בשיר בעונה השלישית (השיא מבחינתי). לא קיטרוג מספיק
?

למעלה