רק בשביל לקבל

m L m

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שאנשים יקנו בהתלהבות... אבל, לא בושה ללכת לקנות כזה דבר?!

resputin

New member
א-קיטור סמי-קשור,

כמעט אף אחד כאן לא יודע, אבל בחודש האחרון בערך הבן זוג שלי ואני עמדנו על סטטוס של בין קומה לגסיסה, ודי הייתה בי את הציפייה הפנימית שהכל יחזור להיות בסדר וכו'. היום הבנתי שזה לא יקרה. שאנחנו לא נחזור להיות יחד. והאמת? אני מרגיש נינוח, רגוע. סופסוף אני לא תקוע במקום, ויודע איפה אנחנו עומדים. זה יהיה מוזר לומר שגם אם אני מאוהב בו וכואב לי שנגמר, שהתגנב לי חיוך על הפנים?
.

shellyland

New member
בכלל לא.

וודאות היא דבר טוב, גם היא היא וודאות רעה. אני עצובה ושמחה בשבילך. כמה זמן הייתם ביחד?

resputin

New member
כארבעה חודשים.

אותי בעיקר שעשע שכמעט כל התקופה שהיינו ביחד, לא ממש הייתי מאוהב בו, ובשבועיים האחרונים לקשר שלנו זה לאט יותר ויותר התבהר לי. ועדיין, נינוח.
לא יודע. אם נחזור להיות יחד, זה יהיה נחמד, אם לא, יבוא במקומו אחר. אין מה לבכות על חלב שנשפך, או משהו, לא?

Mנטה

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

אלוהים ישמור ! פתאום זה הכה בי ! בקשרים בין הגברים יש שניים כאלו ! שניים ! רחמנא ליצלן ! איך אפשר להגיע ככה לקשר נורמלי ? (
)

Mנטה

New member
כן. לגמרי.

חלק די ניכר מהשיחות שלי עם רנג'ין נגמרות במסקנה הזאת. חבל. כל כך חבל. אני כל כך לא
.

shellyland

New member
בשנות השבעים היתה תנועה מאוד גדולה

של "לסביות אידיאולוגיות" - נשים שהחליטו להיות לסביות כדי לא להיות נתונות במערכת יחסים אינטימית עם גברים "מדכאים". לא מבינה איך אפשר להחליט דבר כזה.

בהחלט.

אותי חוסר ודאות יכול לערער לחלוטין. שהמסקנות יהיו רעות, אבל לפחות לדעת. * נכון שלפעמים (פעמים רבות מדי!) אני מנסה לכופף את זרוע המציאות למסקנות רעות שאינן נכונות אבל זה סתם כי אני מוזרה.

De-Panther

New member
כשזה קורה... זה סימן טוב../images/Emo9.gif וזה היה

ככה גם כשאני והאקסית נפרדנו
ואתה תזהר... שלא יקפצו עליך יותר מידיי אנשים ביחד עכשיו שאתה פנוי

אטיוד5

Active member
בהסעה שלנו היום ...

מסתבר שדואגים לא רק לבני אנוש. אחת העובדות הביאה איתה מחבק מסך. מסגרת ריבועית בצורת זרועות שתחבוקנה את המסך ומעליו יתנוסס פרצופה של הבובה. הנה, יגעתי.

D o r o t h y

New member
אז מצאת, מאמינים...

השאלה איך המסך שלה מרגיש. להיות ככה לבוש בתלבושת מגוחכת כזו כל הזמן.. ועוד כולם רואים... לי יש מסך די ביישן, מתלבש מאד סולידי ומתנגד ולחידושי אופנה כאלה.

אין ספק, כרגע העולם הוא מקום טוב

הרבה יותר. איך חיינו בלי זה בכלל? אביזר כה נחוץ ושימושי.

למעלה