רק בשביל הטיזר

ארזירון

New member
רק בשביל הטיזר

למעלה - משמאל לימין: נועם, מור, רון, אסי באמצע - משמאל לימין: ארז, לירון, סער, יעקב (קובי) למטה: עינב ואחד חסר - חיים.

ארזירון

New member
היציאה - מתוך ה-skyvan

רון, אסי, לירון, סער ועינב הם הבסיס. מור מגיע בהסתערות....

ארזירון

New member
ורק בשביל הקטע

תודה רבה לך, נועם

tomerg

New member
אמנם אני לא צונח../images/Emo122.gif

(ולא צריך להגיב בקשר לזה!) אבל... לא הייתי נוסע עד לאריזונה בשביל STAR מעאפ** אז כדאי שתתחיל לשים טיזרים אמיתיים ולא על הבטן(או שאין מה לראות). נועם, אחרי כ"כ הרבה שעות אויר ומנהרה הייתי מצפה ליותר....... תומר (עם שתי הרגלים על הקרקע).

Ron Miasnikov

New member
hey tomer

ten way israelies, most of them almost never been on their belly, is much more challanging then head down with one of the stars around here... it was fun, funny and no one died... (and the exit was grrrrrrrreat!! good job guys!) already miss some of you here (Ron (in another heavy rain day

ארזירון

New member
אתה דואג../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

תאמין לי שאני לא נסעתי עד אריזונה בשביל צניחת RW. תאמין לי שיש לי המון חומר לערוך, ואני מקווה שיצאו סרטים (אולי יותר מאחד אפילו) לא רעים.... קפצנו כמעט מכל דבר שאפשר קפיצה...DC-3, beach-18, otter, skyvan וכמובן שכדור פורח. קפצנו עם המון אנשים מרחבי העולם (ממקסיקו ועד סינגפור), והשתתפנו בצניחות שכללו מעל 40 איש. משעמם בטוח לא היה
כל מה שצריך עכשיו זה שאני אחזור כבר לארץ (עוד שבוע) ושיהיה לי קצת זמן להתחיל לערוך. סבלנות.

oferbar

New member
אין פלא נועם

עם הכובע של הדרדס מהתמונה הראשונה כל אחד היה תופס סחרור עצבני

danmordechay

New member
אחחחח איזה תמונות

תענוג לראות כאלה דברים יפים עינב מזל טוב על החזרה לאוויר! עשית את זה כמו שצריך!

למעלה