רק בריאות !! בדיחה לסופ"ש ...
ק קסם 82 New member 27/2/15 #3 וזאת תמונה נוסטלגית .. מהימים שהייתי צעירה ויפה כשהגעתי לתפוז לפני שנים ...... @חשוב לציין..אפ'אחד לא רוצה אותי כיום !! @
וזאת תמונה נוסטלגית .. מהימים שהייתי צעירה ויפה כשהגעתי לתפוז לפני שנים ...... @חשוב לציין..אפ'אחד לא רוצה אותי כיום !! @
B bartzvi New member 27/2/15 #6 וזו תמונה מאוד מוחשית של ניגר ... ועכשיו את מבינה למה אף אחת לא רוצה אותי .....
ק קסם 82 New member 27/2/15 #10 חחחח גנוב מה קרה לך..כל אישה תרצה לדעת שיש לה אופציה למאהב פוטנציאלי שלוקח חלק פעיל במטלות בבית.. זה מחרמן נשים ! אפ'אחד לא רוצה אותי..לא נושא לצחוק עליו
חחחח גנוב מה קרה לך..כל אישה תרצה לדעת שיש לה אופציה למאהב פוטנציאלי שלוקח חלק פעיל במטלות בבית.. זה מחרמן נשים ! אפ'אחד לא רוצה אותי..לא נושא לצחוק עליו
B bartzvi New member 27/2/15 #13 זו האינטרפטציה שלך .... יש נשים שמסתכלות על התמונה ואומרות לעצמן: "תראו את הזבל הזה ...במקום לעשות משהו עם המגב ....הוא רק מצטלם איתו" טפי ...
זו האינטרפטציה שלך .... יש נשים שמסתכלות על התמונה ואומרות לעצמן: "תראו את הזבל הזה ...במקום לעשות משהו עם המגב ....הוא רק מצטלם איתו" טפי ...