רק בפסח

רק בפסח../images/Emo155.gif

רק בפסח... / לא ידוע 1. רק בערב פסח דוכני הפלאפל עם תעודת הכשר דופקים קופה של שנה שלמה . 2. רק בפסח מוכרים את המדינה לערבי. בשאר השנה נותנים להם אותה בחינם. 3. רק בפסח מתחילים להיות רעבים כבר יום אחד קודם. 4. רק בפסח עוגיות קוקוס נחשבות לאוכל . 5. רק במימונה ראש הממשלה מגיע לנתיבות. 6. רק בערב המימונה אתה מגלה שמשפחת בירן מקומה 4 בעצם עברתה את השם מביטון . 7. רק בפסח מישהו שאוכל לידך בוטנים, מגרה אותך . 8. רק בפסח האשכנזים מרגישים דפוקים. 9. רק בפסח כולנו רעבים ללחם . 10. רק בפסח אתה כל הזמן רעב ולמרות זאת משמין בטירוף . 11. רק במוצאי פסח מאפיית אבולעפיה נראית כמו גן סאקר ביום העצמאות. 12. רק בפסח הנהלת קולגייט העולמית לא מבינה למה הצריכה של מברשות השיניים בישראל עלתה ב-350% . 13. רק בליל הסדר כולם קוראים כל שנה "לשנה הבאה בירושלים" אבל יודעים שבשנה הבאה, ימות העולם, הם אצל ההורים שלה בגבעת שמואל . 14. רק בשבוע שלפני פסח זוכה סט התלמוד בבלי שקיבלת בבר מצווה להיפתח למספר שניות, לצורך ניעור בלבד כמובן. 15. רק בפסח המילה "לגנוב" (את האפיקומן) נאמרת בהקשר חיובי. 16. רק בפסח יאיר לפיד רגוע בקשר לנושא לטור ב-"7 ימים". הוא כבר יכתוב כמו כל שנה עד כמה בבית דניאל כולם אוכלים חמץ ונורא כיף. 17. רק בשבועיים שלפני פסח, ביסלי, עוגיות, ופלים, שקיות גדולות של שקדי מרק ושש פיתות ביום הופכים להיות מרכיבים חיוניים בהתפתחותו התקינה של הילד . 18. רק בליל הסדר מותר להכניס אצבעות לכוס השתייה, לטפטף על המפה ולא להיחשב לברברי . 19. רק במוצאי המימונה אפשר לשלוף סוף סוף את האטמים מהאוזניים: הפעם הבאה שנשמע את קולו הטורדני של יעקב טרנר, פוקד עלינו לבוא למוזיאון חיל האוויר
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
בוקר אל חדש אביבי וחמים../images/Emo96.gif

עושה הרושם שבעלי התקווה עדיין לא נעורו משנתם. ממש באמצע הלילה הזוהרת מנסה להשכיל אותנו בכמה תובנות של פסח . ואני עדיין לא מפנים שחג יציאת מצרים אוטוטו בפתח . עד שלא ינפנפו לי עם מצה מול הפרצוף לא אבין שהחג קרב ובא . ועד אז אנגן לי דאלארס - נמון או מגה אלכסנדרוס בוקר ויום מהנה לכל מי שניגון בלבו

ניקו 45

New member
במסתבר קשה להכות את היוונים ב-../images/Emo87.gif

בכדורגל . ואני כל כך רציתי , ייחלתי , קיוויתי שפעם אחת נכה אותם שוק על ירך ... נו טוב ... תמיד תהיה עוד הזדמנות לכך . יאסווווווווו הלנאס ... וכשאמא באה הנה יפה וצעירה ... Eleni Dimou

צילוש43

New member
הינה אימא סבתא אחת באה...

לצלילי המנגינה לבוקר זה
היום קצר והמלאכה מרובה, מתכוננת להכנות כאימא רבה לסוף שבוע של הנאה בנוף הירוק הפורח בצפון. וכאן שלא יחסר ולו קמצוץ של פירור לנערי המתבגרים. אזי גם אני בסוף השבוע ניקו אשב לי מתחת לפרגולה, למרגלות הירוק עד, העלה לי עשן וקטורת שאשלח לך לתזכורת
שיהייה יום נפלא לכולם

ברק 188

New member
ולא ב'רק בפסח

שבכול יום ויום לכם בעלי התקוות יהיה יום טוב לעמלים בניקיונות, לעצלנים שעוד מנמנמים להם בנעימים יום טוב ומצב רוח איתן ראו ושמעו העולם מלא שבילים בדומה למחרוזת ים השיבולים אוש...ניקו למה להזכיר לי את היוונים מספיק אתמול שהם הבריחו לנו את כול החישובים על המונדיאל להשת'100 יצאתי לדרכי ליום החמישי של גמר שבוע אחד מרבים ושונה בתכלית.

ברק 188

New member
חברתי אילנה מנסה לענות לך תשובה

תיקיה את יודעת לפתוח . אם כן פתחי דרך "המחשב שלי" ,,קראי לה התמונות שלי (או כול שתרצי) בואי ניקח לדוגמה את הרקדנים הללו שאת אהבת פה וננסה להעביר אליך לתיקיה...OK ? את עומדת אם הסמן על התמונה מבצעת קליק בעכבר לחצן ימני...הופ נפתח לו חלון של אופציות ביצוע בוחרת את "שמירת תמונה בשם..." נדמה לי שזאת האפשרות מס' 7 בטבלה שנפתחה כעת נפתח לך חלון אחר של אזורי התיקיות וכו' שימי לב שאת בוחרת בתיקיית "התמונות שלי" שפתחנו מקודם אחרי שכתבנו את שמה הרצוי לחצי על "שמור" וזהו יש לך את התמונה בתיקייה שימי לב רק שבזמן שנפתח החלון האחרון שכתבתי לך פה יש שתי שורות של אפשריות האחת העליונה שם כותבים את שם המונה כפי שתרצי לשמור אליה ובשורה השנייה שיהיה תמיד האפשרות [ JPEG [xipg ושאת רוצה לצרף את אותה התמונה ששמרת לתגובה בפורום או כול מקום אחר את לוחצת קצת למטה יותר בדך הזה "הוספת קובץ" בלחצן שמאלי בעכבר לחיצה שוב בשמאלית של העכבר על "עיון" בוחרת מהתיקייה את התמונה הרצויה עיי דאבל קליק לחצן ימין בעכבר הקישור נכנס אוטומט לקובץ בצעי לחיצה על הכפור הכחול שכתוב עליו "שלח קובץ" לידו יש גם אפשרות "הסרה" כעת המחשב מעבד ....לוקח זמן את ישום התמונה שנגמר בצעי "שלח" כמובן שאם את רוצה לראות קודם מה את שולחת לחצי למטה למטה "בתצוגה מקדימה" ואת רואה את כול מה ששלחת וקשורים הנלווים וגם את התמונה שצירפת -משם את יכולה גם לבצע "שלח" אגב לראות את התמונה בתצוגה מקדימה אפשר רק בפורומים בקומונות זה לא עובד כתבתי הרבה ,הביצוע קל הרבה יותר ממה שזה מתואר פה...עם הניסיון של כמה פעמים את תצחקי כמה קל... בהצלחה אילנה....ותודה על בודפשט...לא נעלם מעיני למרות שלא הגבתי...אהבתי . אגב - מי שיודע/ת להסביר בדרך קלה יותר מוזמן בשמחה "ומכול מלמדי השכלתי"

חמישי לי לי לי../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

בזמן שאתם עוד ישנתם וניקולההה יצא לגינה להינות מהמזג של האוויר אני כבר הייתי בדרכי לעבודה גררר
ורק עכשיו חזרתי מלאה בשקיות שאספתי בדרך עם שלל פיצ'פקעס ממש לא נחוצים
ועכשיו הופה היי לגיגית חיש קל ואחר כך למטבח לניסיונות כאלה ובעיקר אחרים
שיהיה המשך יום נפלא לה לכווולם
רק טוב!!!

rtho784

New member
תודה ברק על ההסבר המפורט....

סליחה שאני מטרידה אותך עוד שאלה קטנה. מאיפה אתה לוקח תמונה כמו זו של הרקדנים? לילה טוב

ברק 188

New member
נו באמת אילנה...

לא את ולא אף אחד יטריד אותי בשאלה תמיד אשמח לענות באם אני יודע, ואם לא אגיד -סורי לא יודע לגבי התמונות נלקחים מביקורים באתרים שונים שיש תמונה שמוצאת חן בעיני מנסה ללחוץ "שמירת תמונה בשם..." ...זוכרת עומדים על התמונה קליק ימיני בעכבר אם נפתח החלון אם האופציות עם יכולת האופציה של "שמירת תמונה בשם..." בקליק השמאלי לאחר מכן בוחרים את התיקייה של "התמונות שלי" שפתחנו בעבור התמונות הללו של האוסף נותנים לתמונה שם חדש כפי שנרצה לשמור אותה במקום השם הקיים שבשלב... זה צבוע בכחול ... אז לוחצים שמור עד שנרצה להשתמש בה .

למעלה