רק בכדי לשתף...

רק בכדי לשתף...

שלום לכולן (או כולם...)

היום (כן דווקא היום) מתחשק לי להישפך ולא מצאתי היכן, אם תהיה כאן אוזן קשבת מה טוב...
לא ידעתי שנושא ההנקה כל כך לא פשוט... כמו שכולנו גדלנו, היה נראה לי שזה עניין כה פעוט באופן יחסי לתהליך הלידה עצמו, בכלל לא העלתי על דעתי.
לצערי, היום, כשבתי בת כמעט חודשיים, אני נאבקת על הציצי שלי שמוציא טיפה אחר טיפה ובקושי מספקת לה מנה אחת ביום, כך שכרגע 95% תמ"ל ממלא את הבטן הקטנה הזו...

ואני אומרת לעצמי "לו ידעתי"....

היו כל כך הרבה אירועים בדרך שהשפיעו לרעה על נושא ההנקה, ו"לו ידעתי"...

לא ידעתי שאם אתן לה בקבוק בבית החולים גם אם זה רק כמה טיפות זה יהיה קשה לה אחר כך לחזור לציצי,
לא ידעתי שיש לה לשון קשורה, וגם כשידעתי לא ידעתי כמה שזה משפיע (טיפלנו בזה במהרה אבל השבוע הראשון כבר היה אבוד...)
לא ידעתי שאם הילדה חולה (היינו בביה"ח כשהייתה בת שבועיים) כדאי להמשיך ולשאוב חלב,
לא ידעתי שאפשר לשאוב גם "על ריק" רק בכדי שהגוף יידע שהוא צריך להמשיך להפיק חלב,
לא ידעתי כמה משמעותית ההנקה בשבועות הראשונים, ושאני צריכה לא לוותר, שתבוא הישועה אם אלחם כמה ימים,
לא ידעתי שכדאי לוותר על שעות שינה, על מפגשים עם משפחה וחברים בכדי להקדיש זמן לשאיבה,
לא ידעתי שלא יכולה להסתדר לבד אם צריכה לשאוב כמה פעמים ביום...
באמת שלא ידעתי שאני יכולה וצריכה לתקן את המצב, אך ורק אני...

כעת ממשיכה להיאבק על הטיפות הללו, לפחות שנחזיק עד החיסון..

שיהיה לילה טוב לכולנו, ובכל זאת, כבר יש ריחות של מנגלים, אולי צריכה קצת את האווירה הזו

!!

את

אישה יקרה בוקר טוב
את מדהימה וכעת יודעת הרבה דברים על הנקה ואת העבר אין להשיב והמבט לעתיד, ואם יהיו עוד תינוקות בחייך ,יהיה לך ערכה מצוידת היטב להתמודדות
תדעי שישנם צמחי מרפא המגבירים חלב אם
את יכולה למצוא הרבליסט שיעזור
אבל בנתיים אם אני מבינה שאת אישה בריאה ואין שום בעיה רפואית ואין ניתוח שדיים,את יכולה לקחת קפסולות של חילבה ולאכול הרבה קווקר בכל צורה ,לשאוב 8 פעמים ביום משני הצדדים במקביל לעשר עד רבע שעה כל פעם.
שיהיה לך חג שמח

היי

את מוזמנת לאתר שלנו לקרוא בסיפור של מאמילק על דרכים נוספות לייצר יותר חלב, יש גם גמ"ח עם משאבת פמפינג סטייל שעוזרת לייצר יותר חלב.
ואם תרצי לדעת עוד אז את מוזמנת לקרוא.
בהצלחה!

תודה!

היי, תודה על התגובות... קצת החזרתן לי הכוח להמשיך ולנסות להיאבק...
קראתי הסיפור של מאמילק נשמע ממש חלומי... הלוואי...
הבעיה העיקרית שלי היא הזמן, להקדיש זמן ל8 שאיבות ביום אינני יודעת אם אצליח כיום עומדת על ממוצע של 4, אך אם כן, איך יהיה זמן להאכיל בתמ"ל, לשחק איתה, ולדאוג קצת למטלות הבית? אני מקבלת עזרה אך עדיין לא מספיקה ובקושי ישנה. וקצת כואב לי שזה יבוא על חשבון האכלה ומשחק איתה...

אבל אנסה...

אגב, חילבה כבר לוקחת, מזה זמן רב, 6 כמוסות ביום ומשתדלת לשתות המון מים.

זמן

אני שמחה שאת קצת מתחזקת
לגבי זמן אם תעמידי את המשאבה במקום נגיש מאד בבית ,אפילו שאיבה בילטרלית(מגביר יצור חלב יותר טוב מכל שד לחוד),כלומר בו זמנית את שני השדיים עם משאבה טובה חזקה ,אפילו 10 דקות יספיקו
מתוך 8 פעמים ,אחת לפני השינה ואחת אם מתעוררת מוקדם,ואז נותרור 6 פעמים ביום, שזה בסה"כ שעה ביום
תנסי לחשוב על הענין קצת יותר קליל ,בשמחה כלפי עצמך,את עושה את כל מה שאת יכולה ויודעת
בהצלחה

משך שאיבה מול תדירות

היי מוניק,
שוב המון תודה על העזרה!
כיוון שלוקח זמן עד שהציצי מוציא טיפות בצורה מהירה, משהו כמו 7 דקות, האם לא עדיף לשאוב בתדירות פחותה למשך ארוך יותר?
או שעל מנת להגביר ייצור חלב יותר חשובה התדירות? כלומר שזה יבוא על חשבון הכמות שאני יכולה להוציא?
ביומיים האחרונים כאשר אני מנסה לשאוב בתדירות גבוהה יותר בפחות זמן (משהו כמו 20 דקות במקום 30), אני רואה שהכמות הכוללת קטנה יותר...

שוב תודה וסוף שבוע נעים!

שלום

אני לא יודעת איך את שואבת ומה המשאבה שאת משתמשת
את במצב הנוכחי זקוקה למשאבה חזקה,שיכולה לשאוב בו זמנית את שני השדיים ,ל 10 דקות מקסימום רבע שעה
מאוד חשוב התדירות יותר מאשר זמן מאד ממושך
אולי כדאי בכל זאת שיועצת תראה אותך,אני חושבת שחייבת להיות אצלך אנמנזה עמוקה לראות מה קורה ויתכן שצריך דברים נוספים כמו תזונה ,צמחי מרפא

למעלה