שהיו מנותקות ולא ראו עד עכשיו רק בישראל. אפילו לא שמעו על זה. גם לא על התחת של מירי אלוני. הן ישבו איתי מול התכנית, והתפוצצו מצחוק. מעכשיו, יש עוד שתיים ל"רק בישראל".. הקטע של "לא משםםםםםם" הרס אותי! סוזן
רק בישראל שולטת במסך הישראלי!!! איך נשרוד 3 שבועות בלי התכנית הזאת????? אני חייבת להעיר (וכמובן להאיר
) על התכנית האחרונה- קודם כל היו קטעים נהדרים (היו יותר מדי אז אני לא אכתוב את כולם..)- *סבתא (אתי) חרירה *הסרטים שלא יהיו מועמדים לאוסקר (וחבל..במיוחד הסרט "נוכלים עם סגנון", האיש הזה יותר מדי מצחיק.. הדבר היחיד שיותר מצחיק מצורת הדיבור שלו זה לשמוע את לימור מחקה אותו...) *"לא משםםםםםםםםם" ובכלל כל הקטעים עם אדוני יושבת הראש... *החיקוי של מיקי גבע לעודד מנשה ועוד ועוד... מה שהרס זה עם דבל´ה גליקמן, זה היה קטע ממש מיותר ולא מצחיק. גם מה שעוד הרס היה שהקהל כמעט ולא צחק!!!! איך אפשר לא לצחוק?????? LoLo!
ממש אין כמוה. התכנית שהם הביאו לאולפן את מאיר שטרית... ריקוד המאמן היה פשוט דבר גדול, והקטע עם לא משםםםםם, זה היה פשוט ענק! מתה על התכנית הזאת. זוכרים את הקטע שהם עשו תשדיר בחירות לדודו טופז עם המוסיקה של התשדיר של אריק שרון? זה היה פשוט ענק.
רק בישראל היא ללא ספק אחת התכניות הכי מצחיקות בטלוויזיה. היא מוציאה אותנו מהשיגרה וצוחקת על הכל בצורה הכי טובה שאפשר. קחו כדוגמא את ריקוד המאמן ועוד נוספים שלא עולים לי בראש עכשיו. ה"הערות" של לימור גדולות מהחיים והשילוב בינה לבין ארז טל נפלא. פשוט תכנית גדולה. אין טעם לרדת עליה. מליוני צופים לא טועים!
אבל באמת יש הרגשה של ניכוס קטעים קומיים, ולפעמיים גם מיחזור יתר על המידה (השיעול של יאסין כבר די מוצה). חבל שהם לא שוכרים כותבים קומיים שיכתבו מערכונים של ממש (כמו שיש לפעמים בתוכנית, אך לצערי מעט מדיי). וחוץ מזה לא חייבים אחרי כל קטע סאטרי להגיד "הרגע עברה פה סאטירה". אנחנו לא מסעודה.