רק בישראל

מה פתאום היום היה חמים

הכל יחסי ...

edna10

New member
חמים מבפנים

אחרי השעה 15.00 פתאום נהיו שמים סתיוויים - מה שעושה עכור על הנשמה - ו... נהיה לי קר. הייתי גיבורה ירדתי למכולת עם נעלי בית קפאו לי הרגליים. זה באמת יחסי . יחסית ללפני שבועיים באמת החמסין בפתח.

אני דווקא ביליתי את אחרה"צ

בCHAMP DE MARS והיה חםםםםםםםם רק בערך ב5 וחצי התחיל לרדת גשם מבאס בפרדס.

edna10

New member
אני הייתי

במקום סגור וראיתי את השמש ירדתי למטה אבל התקרר לי - בעסה בגודל בית גם עכשיו קר לי

Mariguella

New member
רק בישראל

אחרי הקריאה האחרונה (שאותה שמענו בשיקוף, היה לחץ נוראי בנתב"ג), ואחרי שהגענו כמו ילדים טובים למטוס, אנחנו מחכים באוטובוס ובמטוס חצי שעה עד שיגיעו אלה שהחליטו להתעלם מן הקריאה האחרונה ולעבור גם בדיוטי פרי. לעומת זאת, ולפני הטיסה חזרה, רק בישראל: - ... החברים שלנו ... לשבת ביום שישי בבית קפה עם החברים ולקרוא עיתונים

Gefen

New member
רק בישראל..../images/Emo104.gif../images/Emo23.gif

אין כמו.. הקובה של אמא שלי ביום שישי בצהריים... שכונת הקטמונים עם המוסיקה המזרחית הבוקעת מהחלונות והשכנים שמביאים מטעמים זה לזה (ולא רק בפורים..) שוק מחנה יהודה עם הצבעים והריחות וחנות התבלינים האהובה עליי הרוגעלך של הארץ ..כזה שקונים ביום שישי טרי טרי מהמאפייה בשוק ארוחות הבוקר של הארץ באפרופו/קפולסקי קפה רימון במדרחוב הירושלמי קניון מלחה בירושלים...בחיי שהתגעגעתי אליו..(מכניס לכיס הקטן את כל המולים באמריקה הגדולה..כי יש בו חיים..הכל שם תוסס ..) הצפירה של כניסת השבת בירושלים כל יום שישי עשר דקות לפני השבת..רק הירושלמים יבינו.... המעורב הירושלמי של סטקיית חצות ברחוב אגריפס.. וזהו...אני יכולה להמשיך כך עוד ועוד.. זה לא יאומן לכמה דברים אני מתגעגעת..
גפן

אנרכיה

New member
נהאאאאאאאאאאא...

גם לנו יש צפירה.
20 דקות לפני כניסת שבת,להזכיר שעוד 20 דקות נכנסת שבת,ובכניסת שבת. וזה כולל שיר במבטא אשכנזי,ואדם אחרי זה שאומר את מה שצריך להגיד. anarchy "עכשיו הוא זמן הדלקת נרות השבת,שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל "

Gefen

New member
אנרכי לא יכול להיות...

רק בירושלים יש את הצפירה של יום שישי.. ואם תתווכח פה בעניין אז תהיה מחוייב להוכיח דבריך קבל עם ופורום ובאותה הזדמנות גם לספר מי זה "לנו" ואיפה זה "אנחנו"... כי חוץ מירושלים ואולי גם בני ברק...(אההה....אתה בטח משם...
) אין בשום מקום את הדבר המשונה הזה של הצפירה ביום שישי...(דבר די מבהיל יש לציין..כל שישי חושבים שהנה פרצה מלחמה...
) גפן

אם כבר צפירות ומלחמה...

זה הזכיר לי שכל יום רביעי ראשון של החודש יש פה צפירה, סתם לבדוק שזה פועל. אניווי בפעם הראשונה ששמעתי את זה לא הבנתי מה כולם כל כך אדישים, הלווו יש צפירה מה זה סתם לקישוט? מסתבר שכן. זה נורא משעשע. מה גם שזה תמיד ב12 בצהריים, מה שמוביל לאותה שיחה על מה יקרה אם מישהו יחליט להתקיף את פריז ביום רביעי הראשון של החודש ב12 בצהריים. איך נדע שיש מלחמה?? לא שזה כזה משנה, בתרגיל שריפה\פצצה\מלחמה שעשו לנו לקח חצי שעה רק לצאת מבית ספר. ועוד בשיחה אמרו לנו שתיפקדנו טוב (כן נו בטח, חצי מהאנשים התפוצצו בזמן שהם חיכו שהפקק בכניסה ייפתח).

Idit-Kansas

New member
גם בקנזס

זה כל יום רביעי ראשון של החודש למרות שלא נראה לי שאי פעם תפרוץ פה מלחמה. וגפן-דמעות עומדות בעיני מהתאורים שלך. אני מה זה מתגעגעת. טוב שהקיץ כבר לא רחוק.

אנרכיה

New member
לא רק בי-ם יש צפירה.

גם אצלנו בשכונה יש את הצפירה של כניסת שבת. ואני לא גר לא בבני ברק ולא בי-ם ,אני גר בעיר במרכז בארץ. להוכיח?איך אפשר? anarchy

אנרכיה

New member
לא הבנתי בדיוק...

איך זה יוכיח שיש אצלנו צפירה?!? אני באזור חיוג 03 :)))

Gefen

New member
אנרכי זה רק היה תירוץ

להכניס פה שוב את המפה..נא נא נא נא נא....

למעלה