רק בישראל

מורןLA

New member
רק בישראל

תפסתי את עצמי אומרת כמה פעמים " אין כמו ה.... של הארץ" ובאמת כל הזמן מתפלא מחדש כמה שמעריכים כשאין לדוגמא: - אין כמו האוכל בארץ (ושאני מתכוונת לאוכל אני מתכוונת ל: לחם לבן טרי, לחמניות, גרעינים שחורים, החלב, הנס קפה, גבינה צהובה, עגבניות, שניצל, סטייקים ועוד....) * או לסירוגין ה´אוכל של אמא´. - אין כמו הבגדים בארץ (לייקרה אמיתית, השקעה בכל בגד ולא תעשיה מסחרית). -אין כמו הקרמים לשיער (כל אלה שנחנו בתלתלים) של הארץ. - אין כמו הבנות היפות בארץ (באמת יפות). - אין כמו החיילים שלנו. - אין כמו התוכנית "רק בישראל" עם ארז טל ולימור (באמת ש´תחלתי לדבר כמוהה) אתם מוזמנים להוסיף....

מורןLA

New member
רק באמריקה

לעומת זאת כמה משפטים על ארה"ב: - אין כמו כסף ירוק של אמריקה. - אין כמו מכוניות שעולות רק 600 דולר ומחזיקות לשנה או 3 שנים. - אין כמו הכבישים הישרים (שתי וערב) - אין כמו האנשים האדיבים והחייכנים. - אין כמו לאס-וגאס. - אין כמו הקולנוע עם המסך הענק והכסאות הנוחות. - אין כמו הכביש המהיר של אמריקה. ו... אתם "יכולים לנסות" להוסיף משפטים משלכם....

אני חייבת לתקן

כסאות נוחים, לא נוחות

לוו

New member
אין ב´אמריקה

לקנות עבודה -ראש העיר ניו יורק (67 מיליון דולר ) כמו רודי ג´ואליאני כמו דיוויד לטרמן

אין כמו........

אין כמו המזללות בארץ אין כמו הנופים של הארץ אין כמו התפוזים תרתי משמע של הארץ אין כמו הבילויים בארץ ואין אין כמו במבה ....של אוסם

RamlaCity

New member
אין אין

אין על החמסין בארץ!!!!!!!!! (איזה חום היה היום... )

נראה לך??

מתי בפעם האחרונה היית בחמסין של פריז?? המדינה הלא מפותחת הזאת לא שמעה על מזגנים. סיוט

RamlaCity

New member
אני לא יודעת איפה היית היום

אבל מה שהתרחש בחוץ, בת"א.. היה לא אנושי בכלל. בכלל לא. (עדיין בשוק עם פנים שרופות מהשמש ונזלת בגלל טראומה משינויים קיצוניים במזג האויר)

ben_holland

New member
פה אף אחד לא הסביר לשמש

מה התפקיד שלה. אני מסתובב עם מעיל, שתי שכבות ומשקפי שמש... בררררר

../images/Emo13.gif צודק

זה נורא משעשע לקום בבוקר לפתוח חלון לחשוב איזה כיף סוף סוף שמש, לצאת החוצה ולמות מקור.

אלי פלס

New member
קצת סטטיסטיקה...

רמת החום (השילוב של הלחות והמעלות) שנמדדה היום הייתה הגבוהה ביותר שנמדדה בחוד מרץ מאז הוקם השירות המטאורולוגי (30+ שנים)...

אם כבר מזג אוויר

שמתם לב שפתחו פורום מזג אוויר? לא פלא שאנשים חושבים שאנחנו פורום של ישראלים משחקים בחול... יש פה פורום לכל נושא לא חשוב.

Idit-Kansas

New member
תלוי איפה את גרה

בקנזס למשל מזג האויר הוא אחד הנושאים החשובים ביותר בחדשות. לא שהוא משתנה כ"כ אבל איזה דברים אחרים קורים פה?! כמו שבן אמר בינתיים השמש לא מבינה את תפקידה.

edna10

New member
נכון../images/Emo10.gif

השמש של פריז נעימה רק מאחרי החלון. בערב אני עדיין מדליקה חימום. קקקקקקקרררררררררררר לי .

למעלה