חבל שלא הודעת באותו היום... הייתי אפילו הולכת לקנות במיוחד את העיתון - לא שאלה: את מאמינה באמת שאם הסיפור נכון אותם אנשים לא יהיו שוטרי מג"ב יותר? - אני מקווה מאוד שהם לא, כי סתם ככה לפגוע באנשים זו ממש לא המטרה שלנו ולא נראה לי שאתה זה שיכול לדעת אם הם נמצאים בשורות מג"ב או לא. ובקשר לתמימות ולטיפשות - אני בטוחה שאני הרבה יותר חכמה ומנוסה משאתה היית בגילי, אבל אני לא מתכוונת להיכנס יותר לפסים אישיים פה, אך ורק הגבתי באותה נימה לכתיבה שלך. לגבי סיפורך האישי - היחס של אותו חייל אינו מקובל על הדעת לא במג"ב וגם לא בשום חייל אחר ואני שיודעת קצת ושמעה קצת הרבה סיפורים כאלו ואחרים על התנהגות לאזרחים פלשתינאים/ערבים בשטחים יודעת שלא רק מג"בניקים מתנהגים ככה - כן זה עצוב להגיד שסתם תוקפים אנשים על עצמם לאומם - אבל זה מה יש, לך תחנך את צה"ל מראשית הקמתו, בעצם למה שלא נעבור לתקופת המחתרות, לפני שתכננו אותך ואותי זה בטוח (עוד לפני שהסבים והסבתות שלי בכלל הגיעו לארץ...) - אצ"ל, לח"י, פלמ"ח ושאר ירקות וננסה לחנך אותם... לגבי ה-22 השנים האחרונות במג"ב - אני לא יכולה לאמר לך בבטחון שמשהו שם השתנה, (כיוון שאני לא בקיאה ב-100% במה שקרה) אבל המטרה שלנו היא ברורה - למנוע ולחסום כניסת מחבלים וגורמים עויינים למדינת ישראל, לא נאה לך - זה כבר משהו אחר. שיהיה לך יום טוב, למרות נימת הזלזול שמתבטאת בכתיבה שלך ושלא בדיוק מצאה חן בעיניי, אבל אני מקווה שאתה שם לב שהכתיבה שלי מחזירה לך בדיוק את אותה הנימה המזלזלת והעוקצנית משהו, דבר נוסף - כתיבת שם הממוען/פנייה אליו בשמו הפרטי במהלך שיחה אמורה להציג רמת נימוס בסיסית ולהביע תחושה טובה יותר אצלו - אך התגובה שלך ממש לא נתנה תחושה כזו, המשך יום נחמד - ../images/Emo104.gifליאת, זו שלא נשארת חייבת לאף אחד.../images/Emo104.gif