רק בישראל!

Feanor75

New member
ההיגיון שלך ירוד

רתיעה משמנמנות משמע לרצות אנורקטיות?
כלום לא השחית אותי, לא רואה סרטים וגם אין לי טלוויזיה לא יודע על מה את מדברת
שכל אחד ימצא מישהו\ו כערכו

אתה מדבר על הנשים הישראליות כמו על מחלה

כאילו הן משהו נחות. לא טוב לך? לך תחפש אישה לא ישראלית. אפשר לחשוב שבחו"ל הנשים טובות יותר. חמוד שלי כל אישה לא משנה איפה בארץ או בעולם שמעריכה את עצמה ויודעת מה היא שווה היא נחותה מבחינתך.
סליחה באמת שאני מעריכה את עצמי ולא בדיוק ממהרת להפוך לסמרטוט שלך. העיקר שגברים בוכים עד כמה הנשים לא משהו כשהם בעצמם לא משהו.

מי שחולה כאן זה אתה שמחפש כמו אלי בחורה מושלמת גם יפה גם חכמה וגם סמרטוט בשביל להעלות את הערך העצמי שלכם.

Feanor75

New member
מבחינתי הן חולות, כל אחת ברמה אחרת

אישה שבאמת מעריכה את עצמה מקרינה את זה החוצה, נינוחה ונעימה, היא מגשימה את עצמה כאישה ולא נכנסת לשום מאבקי כוח לכן גם אפשר לתת לה חופש
זכותי לרצות אישה כזאת שגם נראית יפה כי זה גם חשוב, ולא אחת שאחרי כמה זמן מתחילה לעורר בעיות

Astroo

New member
הנה סיפור שחבר שלי סיפר לי

חבר שלי יצא לבליינד דייט עם בחורה שהכיר דרך אטינטרנט.
יש לציין שהבחור נראה לא רע (גובה 183, לא קירח, לא שמן בצורה קיצונית, מתלבש באופן אלגנטי). בנוסף, יש לו תואר במדעי מחשב והוא מרוויח לא רע בכלל. הבחורה שהגיעה היתה שמנו באופן קיצוני, עם פלולה גדולה על הפרצוף ועם שיניים עקומות. הבחור החליט בכל זאת לתת לה הזדמנות, לשבת במסעדה ולדבר. לתדהמתו, ברגע שראתה אותו, הבחורה אמרה לו שהוא לא נראה לה מבחינה חיצונית ואין טעם להמשיך, וחתכה משם.

dori78

New member
והפואנטה שלך היא?

שלבחורה שמנה עם פלולה ושיניים עקומות אסור שיהיה טעם אישי?

הפואנטה היא, אלכסנדר היקר

שהדרישות של אותה אחת הן גבוהות מדי בהשוואה לנתוני הפתיחה המאוד גרועים שלה. אדם שמרוויח 3-4 אלף שקלים בחודש, לא יכול לקנות וילה מפוארת בכפר שמריהו ולטוס כל שבועיים לחו"ל.

Astroo

New member
עובדה שבשבילה - כן

היא פסלה אותו על סמך ההופעה החיצונית בלבד, בלי לדבר איתו בכלל.

Astroo

New member
לא, היא ידעה מראש שהוא רוסי

אבל הוא לא מספיק יפה בשבילה

dori78

New member
לא מסכימה.

מותר לגבר מכוער וטיפש לרצות בחורה יפה וחכמה, מותר לבחורה מכוערת ושמנה עם חצ'קונים לרצות את בראד פיט. זה לא אומר שהם יקבלו את זה, אבל מותר להם לרצות. ויכול להיות שהם כן יקבלו את מה שהם רוצים, כי יש להם מה להציע בתחומים אחרים.

beatman

Member
לרצות תמיד מותר

אבל די דבילי לדעתי שאדם דורש מישהו ברמה גבוה ובעצמו לא מתאמץ טיפה להיות ברמה גבוה או לפחות לשאוף אליה.
ואני מדבר רק על מראה חיצוני, כי הדרישה מלכתחילה הייתה בקשר למראה חיצוני.

אם יש להם מה להציע בתחומים אחרים, אז שלא יפסלו את הצד השני על מראה, כי אולי גם לו יש מה להציע בתחומים אחרים.

Berethor

New member
אם אתה דובר אמת לגביה, אני מסכים איתך בנושא

באמת יש בחורות תת רמה שחושבות יותר מדיי מעצמן כאילו הן משהו מיוחד, מצד שני יש גם בחורים כאלה.

למעלה