רק בישראל!

dori78

New member
זה נורא פשוט

כולם אומרים לה שאם היא לא מצאה גבר נורמלי עד כה, זה לא כי אין גברים נורמליים, זה כי היא לא בסדר. בשלב מסוים זה משפיע והיא הולכת ל"מאמנת" כדי ש"תתקן" אותה
.

costaet

New member
מה הקשר ל"כולם"?

זה לא שאני בעד מאמנים, בדיוק ההפך...

אבל אם להיות אובייקטיביים, אם לרוב אנשים מתחילים לחפש זוגיות יחסית רצינית מגיל 17-18, ואם לא מצאו עד גיל 32, ז"א 14-15 שנים שמנסים ולא מוצאים, זה כן מעיד על משהו. נקח דוגמא אחרת, בן אדם שלא מצליח למצוא עבודה במשך 15 שנה, מה זה אומר? אפילו נגיד 3-5 שנים? בדרך כלל אחרי תקופה כזאת ללא הצלחה מתחילים לחפש עזרה ולעשות שינויים.

ivgy1980

New member
מי שבאמת מחפש, ובעיתוי המתאים, מוצא

כמובן, בהנחה ולא הולכים עם הראש בקיר

Berethor

New member
יפה, זה באמת הרשימה של רוב הגברים

אם כי פה ושם יש גברים שמוכנים להתפשר על כמה מהדברים שם.

dori78

New member
רק בדמיון שלך!

בלי להכיר את הבחורה המדוברת, אתה עושה לה ניתוח אופי שלם.
מכיוון שמעולם לא היית בחורה, אין לך מושג עם אלו התנהגויות וציפיות מצד הגברים מתמודדת בחורה ישראלית ממוצעת.
הבחורה יצאה לשתי פגישות בניגוד לתחושת הבטן הראשונית שלה, כי ככה המליצה לה המאמנת האישית. זאת שטות בפני עצמה, לרובנו יש אינסטינקטים לא רעים בכלל בעניינים האלה. יש הבדל בין לפסול על סמך תמונה (שיכולה להיות סתם לא מחמיאה) ולפסול על סמך פגישה אחת, בה ניתן להתרשם מהאנרגיה הכללית של מי שמולך.

לא כולן מתחברות לכולם, אף אחת לא חייבת לאהוב כל אחד יוצא איתה, בטח שלא להתעלף אסירת תודה לרגליו כי הוא שילם עליה במסעדה. אני לא נוהגת לאכול על חשבון אחרים, גם לא בדייטים. אבל זו תופעה מאוד מקובלת, שהגבר ישלם בפגישה הראשונה. אם הוא החליט לשחק אותה "שופוני" ולקחת אותה למסעדה סופר יוקרתית ויקרה - הוא יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
כנ"ל לגבי הסרט VIP - אם אתה מיוזמתך מזמין את הבחורה, אתה אחראי לעשות את השיקולים הכספיים שלך, מתוך מחשבה שלא בטוח שיהיה לזה המשך.

"הציע לה את חצי המלכות"? "הוריד לה את הירח"? מה כל כך יוצא דופן ומיוחד במה שהוא עשה?
גברים שמתלוננים על נשים שמחפשות רק ארנק - שלא יזמו דייטים יקרים.

בשום מקום היא לא כתבה "רשימת מכולת" של דרישות שיש לה מגבר.
מותר לה לא לרצות אותו. יותר מזה - כמו שזה נראה, אחרי הפגישה הראשונה היא התלהבה כי "על הנייר" הוא נראה מושלם.
אבל החיים קורים במציאות, לא על הנייר.

אז מה היה לנו?
אישה בעלת עודף משקל קל, פרסמה סיפור בבלוג שלה.
היא לא כותבת באופן מקצועי, אבל היא כותבת באופן ברור ונעים לקריאה.
בסוף הסיפור היא מתלבטת עם הקוראים, איך לסיים קשר שרק התחיל בצורה שלא תפגע בבחור.

עשית ממנה:
שמנה, מכוערת, ילדותית, עילגת (זה ממש לא נכון), בעלת דרישות לא הגיוניות, שאף אחד לא רוצה אותה עכשיו ובטח שלא בעוד כמה שנים. החלטת שהגבר הוא נסיך הורס, בלי לדעת עליו כלום. ותקרא עד הסוף, היא לא זרקה אף אחד "כמו כלב מצורע". היא מתלבטת איך לסיים את זה בלי לפגוע בבחור.

זה מעיד בעיקר עליך ועל העובדה שכנראה נזרקת ע"י נשים שרצית יותר מדי פעמים.

נ.ב. "בת זוגתך" = הבת של זוגתך.
אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לדברים שכתבת בשרשור הזה לגבי "בת זוגתך"...

Feanor75

New member
תודה על הקישור אלי, כל מילה מיותרת

קורא לא ישראלי שהיה פוסח על ההקדמה היה מניח שמדובר ביפהפיה מחוזרת ואז התוכן היה נראה איכשהו הגיוני, למרות שזאת גם תרבות מעוותת. אבל בישראל כל שמנמונת זוכה למעמד של דוגמנית כזאת. הנשים הישראליות זאת ממש תופעת טבע חברתית שאפשר לחקור.
מה שהשחית אותן זה האינטרנט, בחורה כזאת שהייתה אמורה למצוא בן זוג מתאים לרמה שלה, אבל במחשב היא מקבלת פניות מהרבה גברים שאפילו הרבה מעל לרמה שלה והתשומת לב הזאת ממכרת אותה ואז היא מתחילה להאמין שהיא באמת ראויה לה ולפתח ציפיות בהתאם. אתה ודאי זוכר את אותה קריקטורה שהצגתי פה, נראה שמאז שינית את השקפותיך

dori78

New member
כלומר לשיטתך

המעלה היחידה שמאפשרת לאישה לבחור בעצמה את בן הזוג שלה, היא הופעתה החיצונית?

News Flash

יש בחורות יפהפיות עם גוף מדהים ואישיות של בלטה, יש בחורות שמנמנות עם לב זהב.
יש גם להיפך, יש גם עוד הרבה שילובים בין הקצוות הללו.
הייתי שואלת אם היית רוצה שאיזו פוסטמה תגדל ותחנך את הילדים שלך, רק כי היא כוסית-על.
אבל מכיוון שאני כבר מכירה את דעותיך, אני יודעת שבכל מקרה אתה לא תאשר לאף אישה לחנך את הילדים שלך.
על מי אני עובדת, אתה לא תאשר לה לצאת מהבית בלי רצועה...

beatman

Member
הרבה דברים חשובים, מראה חיצוני הוא אחד מהם

ומה לעשות שהוא הדבר הראשון אליו שמים לב, גם אצל גברים וגם אצל נשים.
והוא גם אחראי על אחוז נכבד מהמשיכה הפיזית-מינית.

dori78

New member
תעשה את ההבדלה

בין פרמטרים שאחראים על משיכה, לבין פרמטר שמאפשר לאדם לבחור לו בן זוג כאוות נפשו.

אני אשאל שוב:
האם בחורה שהיא לא מושכת חיצונית (לא משנה כרגע באיזה אופן לא מושכת, פנים או גוף),
צריכה ליפול אסירת תודה לרגליו של הבחור הראשון שירצה אותה?
או שמא גם לה מותר לבחור את בן הזוג שלה על פי העדפותיה?

ידעתי שאתה תקפוץ על השרשור הזה כמוצא שלל רב

אני רק אסייג את דבריי בכך שמדובר בנקבות מהזן התל-אביבי. אלמלא אותן כתבות ב-"ynet יחסים" ובבלוגים שונים ברחבי האינטרנט, לא הייתי יודע שיש בכלל נקבות כאלה. בפריפריה הצפונית הרחוקה הן שונות לגמרי... יותר צנועות, יותר אדיבות, יותר אנושיות, יותר שפויות, נשים כמו פעם. אתה לא תראה פה כמעט רווקות זקנות או נשים גרושות (למעט הרוסיות כמובן). כמעט כל המשפחות כאן הן נורמטיביות. אין אבא עם אבא, אין אמא עם אמא, אין אבא עם כלב ואין אמא עם חתול. אין טרנסג'נדרים, הומוג'נדרים, קוקסוג'נדרים וכל השמות המוזרים הללו ששוברים את השיניים וחותכים את האוזניים שהגיעו אלינו מאמריקה, איך לא. אחר כך יגידו לנו שסדום המודרנית, להלן תל אביב, היא עיר "מתקדמת" ו"נאורה". עם קדמה ונאורות שכאלה, עדיף כבר לחזור אל המקורות והשורשים.

dori78

New member

ההתייחסות שלך לנשים, לא משנה מאיפה הן בארץ, כבעלי חיים בנשיונל ג'יאוגרפיק, מעידה רק עליך ולא דברים טובים.
אני ממליצה לך לחזור למקורות והשורשים, להתנתק מהאינטרנט (שכידוע מלא טומאה) ולעזוב אותנו לנפשנו.

ivgy1980

New member
תל אביב היא יוצאת מן הכלל ואינה מעידה על הכלל

גם בתל אביב יש זוגות, כל אחד לפני טעמו. גם לנשים וגם לגברים יש ציפיות וטעם אישי, ומותר לכל אחד לבחור כרצונו.

Feanor75

New member
אתה מבולבל עם עצמך

כתבת "רק בישראל"- שזה דווקא נכון, ופתאום אתה משנה את זה לחלק קטן מישראל. לא יודע לאיזה צפון התכוונת אולי לרוסיה, אני גרתי כבר בכמה אזורים בארץ וגם בצפון שבו אני גר עכשיו המצב לא שונה בהרבה, גם פה אלו אותן נשים שחושבות שמגיע להן הכל בלי קשר לרמה שלהן, וגם אותה התנהגות פרזיטית, שונאות גברים וערכים גבריים כמו שנפוץ בישראל. פה ושם יש קצת אחרות, יצא לי לפגוש נשים שיש בהן טוב לב ואפילו עדינות אבל ההשפעה החיצונית של התרבות היא כל כך חזקה שגם הן לא חסינות מפניה, הן מתכחשות לטבע הנשי שלהן ובסוף מתמרדות.

חשבתי להוסיף באותה הכותרת גם את

"רק בגוש דן" או "רק במטרופולין תל אביב", אבל בסוף השארתי אותה כמו שהיא. אני לא יודע היכן בדיוק בצפון אתה מתגורר. גם חיפה וחדרה נכנסות תחת ההגדרה של "צפון הארץ". אני התכוונתי לצפון הרחוק מאוד, היכן שמתגוררת אוכלוסיה מועטה יחסית. היא מאוד קהילתית, משפחתית, חמה, תומכת, עוזרת, 'עממית' (במובן הטוב של המילה) וכו'. ההשפעה התל-אביבית ההרסנית מאוד נמוכה, אם בכלל. אין אצלנו מצעדים של הומואים, לסביות, טרנג'בומברים ושאר חבר'ה עליזים בעירום חלקי או מלא. "ערכי המשפחה" אינם נחשבים כאן למילה גסה. אדרבא, זה אחד הדברים הכי חשובים כאן. אם מישהו זקוק לעזרה, כולם יחלצו לעזרתו. הלך הרוח כאן שונה לחלוטין ממדינת סדום-תל-אביב של 2013. אם כבר אז המצב דומה יותר לתל אביב של 1950-1960, כאשר כל הערכים הללו היו חשובים גם לתושביה. הבחורות פה מעוניינות למצוא את בחיר-לִבן, להתחתן ולהקים משפחה. הן לא מחפשות איזה נסיך מהאגדות אלא בחור טוב ורגיל. מי שמחפשת "נסיכים" ורוצה לבלות כל היום, עוברת לאזור המרכז וככה מתבצע "ניקוי אורוות".

Feanor75

New member
עדיין

רוב גדול של האוכלוסיה חיה בעיר ובהשפעת העיר, הישוב שבו אתה גר בכלל לא מייצג את ישראל, אני לא יודע עם מדובר בישוב קהילתי דתי או אחר ואם הוא מוקף בטבע או בנוי בסגנון עירוני, בכל אופן אשריך שאתה גר במקום כזה. אני גר בגליל במושב צמחוני, זה יותר טוב מהמרכז אבל גם לכאן מגיעות ההשפעות המזיקות מהעיר, זה לא כפר במובן האמיתי של המילה מהסוג שכבר לא קיים בישראל.
לפחות עד לא מזמן אני זוכר שרצית תימניות ומרוקאיות

שמנמונת? תצא מהפנטזיה שלך

כול בחורה בריאה שיש לה חזה שופע וצורות נשיות נתפסת כשמנמונת בישראל. אז אתה מעדיף לצאת עם אחת אנורקטית?
מעניין מה השחית אותך. סרטים עם סוף טוב על בחור ממוצע מינוס שיוצא עם הבחורה היפה ביותר בקולג'?
למה גבר שמן שנראה מוזנח חושב שהוא ראוי לצאת עם בחורה מדהימה וצעירה ובחורה שמנמונת לא יכולה לחשוב בדרך כזאת?

dori78

New member
את מפספסת.

הסרטים שהשחיתו את מרבית הגברים, הם כאלה שיש בהם לא סוף טוב אלא Happy End, בחור בעל מקצוע חופשי כלשהו ובחורה קלולסית שבדיוק צריכה שיעזרו לה במשהו בבית...

למעלה