רק בישראל!

beatman

Member

הרשימה הזאת נראית מופרכת לחלוטין

אפילו אם נקח בחשבון שהקצנת בכוונה. מה הכוונה "ללא ילדים ועם שלושה ילדים"? אם מדובר בבחור צעיר בן 20, אני חושב שזו דרישה לגיטימית למדי שבת זוגתו תהיה רווקה וללא ילדים. גם הדרישה שבת זוגתו תלד ילדים, היא לגיטימית. אלא מה, הוא זה שצריך להוליד אותם? או שאני מפספס פה משהו?

גברים שרוצים עקרת בית, מוכנים לפרנס ולכלכל אותה. גברים שלא רוצים לעשות זאת, מן הסתם לא יסכימו שהאישה שלצדם תשב כל היום בבית וידרשו ממנה ללכת לעבוד.

"בעלת קול נשי"

אז מה, אמור להיות לה קול גברי? אולי גם כאן אני מפספס משהו?

מי דיבר על ילדים בני 20?

אני מדברת על גברים שחושבים שהם מוכנים למשפחה.
תתאר לעצמך שיש ים של גברים שמחפשים את המושלמת שלהם אחת שנראית מהממם ועושה עבודות בית ותתאר לעצמך שאתם רק חושבים שאתם מוכנים לפרנס עקרת בית. סליחה אבל אני באמת לא רואה משהו פסול בזה שלבחורות של המאה העשרים ואחת יש דרישות מוקצנות [בתכל'ס בהשוואה לדרישות של הגבר הן ממש לא מופרזות].

אתה רוצה צעירה? יפה ומפנקת? אז תרוקן את הכיס ותאכל סרטים עד שתקבל אותה ואל תתלונן שהיא לא בשלנית משהו משהו.
אתה רוצה אחת שמבשלת כמו סבתא שלך? חכמה כמו אבא שלך? אחת שאובססיבית לניקיון? אז תצא מהסרט שהיא תראה כמו אנג'לינה ג'ולי כי בסך הכל היא תראה בסדר מינוס.

אני לא מכיר אף אחד עם דרישות כאלה...

יש הבדל בין איזושהי פנטזיה לבין החיים האמיתיים. בני ה-25-27 מסביבי כבר נשואים, ולאף אחד מהם אין אישה כמו זו שתיארת. רוב רובם של הזוגות הם ממוצעים לגמרי, לטוב ולרע.

אולי כרגע את לא רואה שום דבר פסול בזה שלישראליות מהזן התל-אביבי יש דרישות מוקצנות במיוחד, אבל אני מבטיח לך שאת תשני את תפיסתך וראיית עולמך ככל שהשנים יחלפו. מה שרואים ממרומי גיל 40, 45 ו-50, כנראה לא רואים בגיל 25-30. אבל הזמן יעשה את שלו.

לא ענית לי על שאלותיי מההודעה הקודמת. מה רע בזה שגבר רוצה שלאישה יהיה קול נשי? האם אמור להיות לה קול גברי? מה רע בזה שהוא רוצה שהיא תלד לו ילדים? האם הוא אמור לעשות את זה בעצמו? מה רע בזה שהוא רוצה שהיא תהיה רווקה וללא ילדים מנישואים קודמים, בהנחה שגם הוא רווק צעיר ולא גרוש או אלמן בן 60?

מה שתגיד אבל בתכל'ס אתה יודע שאני

צודקת אבל מעדיף לשתוק. לפחות אני מודה שלא הייתי יוצאת עם איזה קוף או עני. כבחורה בת 29 שנראית ממש טוב סליחה על חוסר צניעות אבל בתכל'ס מסביבי יש הרבה גברים ולמה נראה לך שאני צריכה לצאת איתם אם הם בכלל לא ברמה שלי? אני אשמה שהם אוכלים סרטים שאני אצא איתם? בגלל שאני אומרת לגבר בפרצוף שאין לו סיכוי אני הופכת למרושעת? אתה מעדיף שאני אשקר לו יפה? אני לא מוכנה להתפשר על מערכת יחסים עם גבר ממוצע מינוס מינוס אני חושבת שאני ראויה להרבה יותר.

תאמין לי שיש ים של גברים אלמנים, גרושים פלוס שמחפשים לעצמם בת ללא ילדים שנראית סוף הדרך. אבל סליחה אדוני? למה נראה לך שבחורה כזאת תרצה לצאת איתו? אין לו כסף, יש לו ילדים והוא נראה בסדר מינוס. אז אתה בא ופותח כאן אשכול שהנשים הישראליות מפונקות משהו משהו רוצות גבר אמיד ומפנק שנראה טוב? תסכל על הגברים ההזויים האלה.

כתבתי קול נשי במיוחד, יש קול נשי ממוצע ויש קול נשי במיוחד.

אני לא מתכוונת להוכיח לך דבר

כי זה לא דורש הוכחה. אני לא עושה תחרות עם אף אחת. העיקר שאני יודעת שאני יפה והסביבה מסביבי לא מפסיקה לפרגן לי על המראה החיצוני שלי.

נראה מי ימשיך לקרקר סביבך עוד 10-15 שנים

בהנחה כמובן שעכשיו ישנם קופצים רבים על ה'מציאה' הגדולה. אפשר להמשיל אותך ואת הדומות לך לפרי כלשהו, שבתחילת העונה הוא מאוד יקר ואנשים מוכנים לשלם תמורתו הרבה מאוד, ובסוף העונה, כאשר הפרי כבר רקוב לגמרי, הלקוחות לא מוכנים לקבלו אפילו בחינם. לא רציתי להשתמש במילה "סחורה", אבל זה מה שזה. אל תשכחי גם שבשנות ה-30 לחייהן ישנה ירידה חדה בפוריותן של הנשים, עד כדי כך ש-40% מהן אינן תוכלנה ללדת ילדים בכלל אחרי גיל 35, עם טיפולי פוריות או בלי. ככה שהערך שלהן צונח בעשור הרביעי לחייהן. זה יקרה גם לך, ועל גברים שניפנפת היום, תוכלי רק לחלום מחר ומחרתיים.

ivgy1980

New member
זה לא יפה. בעוד 10 שנים גמלך תהיה

איזו כרס קטנה, ואולי קצת קרחת
וגם הזרע לא היה מי-יודע-מה
בוא נהיה הוגנים!

dori78

New member
אתה טועה.

מה שדופק לאלי את האטרקטיביות אלה הדעות החשוכות שלו.
הוא יכול להיראות כמו בראד פיט, אני לא מכירה אף אישה שפויה שתרצה להיות עם גבר שחושב כמוהו.

ivgy1980

New member
מעניין מה קרה וכיצד נולדו הדעות הללו

אין ספק שיש הבדלי תפיסה בין מתגוררי המרכז לבין מתגוררי הפריפריות - כמו בכל מקום בעולם.

מה שלא יפה כאן זה הסנוביזם והשחצנות של

האישה שאליה הגבתי. אילו היא הייתה מתנהגת בצנעה ובענווה, אני לא הייתי אומר לה אפילו עשירית מילה רעה. אבל כשמרימים את האף בצורה כל כך שחצנית ומתריסה, צריכה לבוא תגובה תקיפה וחסרת פשרות שמעמידה את הנאד הנפוח במקומו.

ivgy1980

New member
наилучший способ выиграть в споре -

это уклониться от спора, сказал когда то Карнеги

סליחה באמת שאני מורידה את הביטחון העצמי שלך

רק גבר חלש יחפש לעצמו בחורה ביישנית ושקטה שלא מודעת ליופי שלה [אם יש] ולא מעריכה את עצמה. ככה הוא ירגיש מלך האריות כי הבחורה לא יודעת מה היא שווה בעולם הזה. הבעיה שלך היא אתה עצמך. אתה לא מסוגל לחיות בשקט כשיש בשטח בחורה שמעריכה את עצמה ויודעת בלי המחמאות שלך שהיא חכמה ומושכת כי אז הביטחון העצמי שלך שווה לאפס. אם היית בטוח בעצמך לא היית מפחד מנשים כמוני שמעריכות את עצמן ולא מתכוונות לבכות לך על הכתף ולהשתחוות אליך כי אתה גבר. סליחה באמת שיש לי טעם אישי.

למעלה