רק בישראל!

את לא מזיזה לי את הקצה של הזרת...

יש הבדל מאוד גדול בין הערכה עצמית לבין שחצנות וסנוביזם. תמשיכי בדרך הזאת ותמצאי את עצמך בעוד 10-15 שנים באותו סטטוס-זוגי אך עם ביקוש אפסי (בהנחה כמובן שכעת הוא גבוה).

בחורה נעימה, אדיבה, נחמדה, צנועה, מעודנת, נשית וכדומה, זה לא משהו רע. את רוצה להתנהג כמו בחורילה כוחנית ולשכנע את עצמך שזו התנהגות ראויה ומושכת? שיהיה לך בכיף, רק אל תתפלאי אם בסוף תשארי לבד כיוון שאף אדם שפוי לא ירצה להתקרב אליך.

dori78

New member
בוא תדגים לנו

איך אמורה לענות לשטויות שלך בחורה שיודעת מה היא שווה אבל לא בצורה שתראה לך "סנובית".

beatman

Member

Somebody28

New member
זאת הטענה היותר "מוצלחת" שיכולת להביא?

כל גבר בריא בראשו ימשך לבחורה נשית ולא בחורילה כוחנית.
העובדה שאני נמשך לבחורה עדינה, לא אסרטיבית שנעים לי בחברתה, מעידה עליי שאני חסר ביטחון? התשובה הברורה היא לא. לעומת זאת, בחורות מהסוג שלך שמנסות להוריד אף לכל גבר פוטנציאלי גם אם הוא לא שוביניסט הן בהחלט לא מובנות. מה את מנסה להוכיח?

אני לא יודע אם את בקיאה בחוקי פיזיקה בסיסיים, אבל תדעי לך שמינוס ומינוס בדיוק כפי שפלוס ופלוס לא נמשכים אחד לשני. הכוונה היא שאני כגבר פחות אמוציונלי מטבעי, פחות "רך", פחות עדין ויותר כוחני (מאישה) לא יכול להימשך לבחורה כוחנית, בדיוק כפי שאישה נורמלית לא נמשכת לגבר "חלשלוש", עדין ובכיין. ביטחון העצמי לא קשור לסיפור.

אם הייתי רוצה בת זוג כוחנית שעומדת בפיסוק רגליים, שמריחה כמו מפעל לייצור טבק ומכל מילה שלי מנפחת ויכוח צעקני, הייתי מתחתן עם החבר הטוב שלי

צניעות וביישנות לדעתי תכונות משובחות שלצערי קשה למצוא היום בבחורה, בטח שבישראלית שמתפנקת מגיל קטן ובנוסף חושבת שהיא נסיכה מהאגדות. ככה שבחורה ביישנית וצנועה תמיד כובשת אותי גם אם לא נראית פצצה מתקתקת כמוך (כפי שאת טוענת).

beatman

Member
יפה ומדוייק

"אם הייתי רוצה בת זוג כוחנית שעומדת בפיסוק רגליים, שמריחה כמו מפעל לייצור טבק ומכל מילה שלי מנפחת ויכוח צעקני, הייתי מתחתן עם החבר הטוב שלי"

dori78

New member
מעניין שאתה לא רואה שום דבר באמצע

תגיד, אין שום אופציה נוספת חוץ מזינה הנסיכה הלוחמת או סקרלט אוהרה?

dori78

New member
תסביר את עצמך.

מה פירוש "את לא"?

אני חושבת שיש הרבה דברים באמצע, יכולה להיות בחורה אסרטיבית שיודעת מה היא רוצה, בלי להיות תוקפנית.
מהתגובות של לא מעט מהגברים בפורום הזה, נראה שאתם לא מכירים באפשרות הזו.
אצלכם, או שבחורה היא "קטנה/עדינה/שקטה/מנומסת" או שהיא"בחורילה".

beatman

Member
אני תמיד אומר שיש הרבה אפשרויות

כל פעם שרק מזכירים לך שאנחנו לא אוהבים בחורה שמנסה להוכיח לנו בפרינציפ שהיא חזקה/טובה יותר/עליונה/עושה דווקא, את מייד מביאה לדוגמא את הבחורה הכנועה, חסרת העמוד שדרה שמתפקדת בתור שפחה בלבד, בלי לראות שום דבר באמצע.
"דבורה בדבש" הרבה יותר קיצונית, היא כותבת כל הודעה עד כמה היא שווה ומעריכה את עצמה (עד היום לא הבנתי למה הכוונה שלה בדיוק !?).
זה יוצר תחושה כאילו אם אני לא שחקן כדורסל שמגיע אליה בפרארי היא לא תרצה אפילו לדבר איתי, ושאם יקרה נס וכן, אז היא תדרוש להיות הרמטכ"ל של חיי.

dori78

New member
מקסים.

אז כשזוגתך תענה לך באופן שלא ימצא חן בעיניך, אתה תוריד לה סטירה כדי שהיא תבין את מקומה?

על מי אני עובדת, אף אישה שפויה לא תרצה להיות עם שוביניסט קטן כמוך.

dori78

New member
אני לא מכירה אף אישה

שמגיע לה לקבל יחס כזה, שפויה או לא.

יכול להיות שכל החברות שלי ושאר הנשים שאני מכירה הן נחמדות ונעימות למרות ש"רוב הישראליות חוצפניות ודורשות דרישות שלא מתאימות למה שיש להן להציע"? נראה לי שיותר הגיוני שחלק מהגברים פה קצת חיים בסרט... או שהם פשוט לא באמת מכירים נשים.

אגב, אתמול דיברתי עם חבר ממוצא רוסי, 14 שנים בארץ.
הוא טוען שנשים צבריות זה אחלה, נשים ממוצא רוסי זה נפלא בתנאי שהן לא יותר משבועיים בארץ. אח"כ הן מתקלקלות. אני לא מבינה את ההכללה, ברור שיש נשים לא נעימות מכאן ומשם, אבל עובדה שיש גם גברים ממוצא רוסי שחושבים אחרת מהלך המחשבה ששולט פה.

costaet

New member
אולי לא מגיע

אבל יש כאלו שמוכנות, לא שאני מכיר אישית אבל יצא לי לראות בטעות קצת "day time tv" בארה"ב עם כל מיני תוכניות מוזרות על בגידות וכ"ו ויש שם נשים שמוכנות לסבול די הרבה והם מספיק טישפות בשביל להיות עם גברים שמתנהגים ככה.

beatman

Member
יש לי חבר שמתנסח בול אותו הדבר

"נשים ממוצא רוסי זה נפלא בתנאי שהן לא יותר משבועיים בארץ. אח"כ הן מתקלקלות."

הוא מחפש אך ורק בחורה מחו"ל, אצלו זה עניין ממש מנטלי/נוסטלגי/אורח חיים.
אני לא כל כך מסכים עם האמרה, יש ויש.

למה אתה משקר לו? הוא תמיד ישאר צעיר ויפה

ספורטיבי עם שיער מבריק עור ללא קמטים וללא משקל עודף.

Berethor

New member
זה נכון

בגלאים מתקדמים הערך של נשים צונח אפילו יותר מזה של גברים מהסיבות שציינת, ואז הסיכוי שלהן למצוא זוגיות קטן משמעותית.

Berethor

New member
אם את באמת טובה כמו שאת חושבת

אז כן את לא צריכה לקחת כל מה שאת מוצאת, זה בסדר שתחפשי מישהי מהליגה שלך לטוב ולרע.

Berethor

New member
בעיקרון לא חסר גם נשים שמחפשים 'מושלמים'

למעשה יוצא להיתקל ביותר נשים כאלה מגברים. אבל זה בסדר אם גם לך יש רשימה כל עוד היא לא מוגזמת.

ivgy1980

New member
רק דבר אחד לא הבנתי - בשביל מה המאמנת??

הרי הבחורה לא ביישנית, יודעת לדבר ולהתנהג...

למעלה