רק בישראל!

רק בישראל!

עילגת, שמנה, "עַשְנָנִית", ילדותית, בשנות ה-30 לחייה, עם רשימת-מכולת מכאן ועד צ'וקוטקה, יצאה לשתי פגישות עם בחור "מקסים" (כדבריה) שחיזר אחריה, שילם עליה, פינק אותה, הסיע אותה אָנֶה וָאָנָה, הציע לה עד חצי המלכות והוריד את הירח והכוכבים למענה, והיא מצִדה זרקה אותו כמו כלב מצורע כי "הוא לא עשה לה את זה".

עוד 5-10 שנים כבר לא יהיה שום ביקוש לאותה סחורה "עגולה", בהנחה שעתה ישנו כזה, והיא תבכה בכי מר מאוד ותזיל הרבה דמעות תנין על זה שבצעירותה רצתה הכל, וכעת נשארה ללא כלום.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2719895&skip=1

Astroo

New member
לדעתך היא חייבת

бросаться на первого встречного?

גם אם היה בא אליה Король Дроздобород

היא הייתה מוצאת בו איזשהו פגם ומנפנפת אותו. רק שפה לא מדובר באיזו נסיכה יפהפיה ממוצא רוסי או גרמני (אתני) שנמצאת בשיא פריחתה, אלא בסה"כ בלכלוכית מכוערת ולא-יוצלחת מישראל, בעשור הרביעי לחייה (אצל נשים זה גיל קריטי), שמעשנת, בעלת משקל-יתר, עם התנהגות ילדותית וכישורי ביטוי ירודים.

לא מדובר גם בגבר הראשון שנקרה בדרכה, היא איננה ילדה בת 13, פשוט יש כאן אישה מאוד מפונקת עם רף דרישות מאוד גבוה שקשה עד בלתי אפשרי לרַצות אותה.

דיברתם בזמנו על "הנסיכות היהודיות" בארה"ב (J.A.P). אני חושב שפה מתרחש דבר דומה, רק שלאותן ישראליות מסוימות אין בכלל ממה להתפאר ועל מה לתפוס-תחת, להבדיל ממקבילותיהן היהודיות-האמריקניות.

ivgy1980

New member
כמדומני, ל-JAP האמריקאיות יש מחסור

חמור בחתנים יהודים טובים. זה נכון?
אפילו רץ על זה סרטון ביוטיוב,
עם הבחורה מפילדלפיה,
לא כככה?

אצלי בעבודה יש בחורה - אז הייתה 33-34, צברית משפטנית ממכללה, קצת דיי שמנמונת ולא מלכת היופי. היא בעצמה מודה שהיו לה דרישות.
היום, היא נשואה מזה שנתיים לבחור רוסי ממוצע לחלוטין, שצעיר ממנה בכמה שנים בודדות, ויש להם ילדה בת שנה.
מהצד, נראים לא קשורים לחלוטין - צברית שמנמונת ליד רוסי לבן מלנינגרד. ובכל זאת...

כמעט 60% מיהודי ארה"ב כבר התבוללו

ככה שאני לא חושב שמחסור בחתנים יהודיים זה מה שמטריד את אותן "אמריקניות בנות דת משה". בכל מקרה, אני אינני מכיר אותן כל כך טוב, ככה שאצטרך להסתמך על מה שאתם ומביני-עניין אחרים אומרים.

דרישות זה בסדר, השאלה אילו דרישות בדיוק. גם לבחורות ברוסיה ישנן דרישות. הן רוצות שבני זוגן לחיים לא ירימו ידיים ויהיו אנשי משפחה טובים. לבחורות בנות 20-22 מרוסיה אין בעיה להתחתן עם בני 35-40, כל עוד מדובר בגברים טובים שמסוגלים לספק להן את הצרכים הבסיסיים שלהן, שהם באמת בסיסיים וצנועים עד מאוד. פה בישראל, לבחורות בגיל הזה, בעיקר ממטרופולין תל אביב, יש דרישות עצומות שבלתי ניתן למלא אותן. רק בסוף שנות ה-30 ובתחילת ה-40 לחייהן, הן מתחילות להפנים את המציאות הכאובה. ברגע שהן מבינות שכבר אין להן שום ביקוש וכל בני גילן כבר תפוסים ונשואים, הדרישות צונחות פלאים, אבל אז זה כבר מאוחר מדי.

בקשר לשילוב הגלויות של "רוסי וצברית", אחד הכותבים של קבוצת ה-"דור 1.5" בפייסבוק שקישור אליה הובא בפורום, סיפר שהוא נשוי לצברית אשכנזיה. נתעלם מזה שהיא נראית מאוד לא מחמיא, בלשון המעטה. חבר אחר בקבוצה אמר לו שזה מאוד נדיר שרוסי מתחתן עם ישראלית, ואותו אחד אישרר את דבריו וטען שלמרות שהוא אישית מכיר עוד 2-3 מקרים כאלו, הרי שזה בהחלט דבר מאוד נדיר.

Astroo

New member
לא יודע לגביה אבל

מנסיון אני יכול להגיד לך שאם אתה יוצא עם מישהי שאין לך איתה כימיה, אז שום דבר לא יעזור.

לא יכול להיות שלכל אותן

"רווקות-מזדקנות-מפונקות" אין כימיה עם אף אחד. לא יכול להיות ששום דבר לא מתאים והכל כולל הכל רע. זה בדיוק כמו הנסיכה מהסיפור שהזכרתי שבכל אחד מהמיועדים לה היא הצליחה למצוא פגם כלשהו.

Astroo

New member
תראה

אני עוד פעם לא יכול לדבר בשמן, אבל לפני הנישואין יצאתי עם כמה בחורות (לא יותר מדי), ואת רובן פסלתי, למרות שהן דווקא היו מעוניינות בקשר. לפי ההגיון שלך הייתי צריך לקפוץ על הראשונה שרצתה אותי ולא נראתה כמו צפרדע?

אבל עובדה שאת אישתך לא פסלת

ולפי דבריך לא היו הרבה בחורות, משמע, לא פסלת מאות או אלפים. יש הבדל בין פסילה של 5-10 בחורים/ות, לבין פסילה של (כמעט) כולם.

Astroo

New member
תלוי על מי נופלים

את לא יכול לפתח קשר רציני עם מישהי שאין לך איתה כימיה הדדית, לא יעזור בית דין.

beatman

Member

סליחה יקירי? אתה רוצה שאני אפרט את רשימת

המכולת של רוב הגברים שנראים בסדר מינוס מינוס מינוס ואין להם שקל בכיס? הינה בבקשה
תחת מעוגל
ציצי עומד
פנים ילדותיות
צעירה עדיף בעשרים שנה לפחות
רזה
רגליים ארוכות
לא ג'ירפה ולא גמדה
עם קול נשי במיוחד
מריחה כמו פרח
עם מניקור פדיקור
מפנקת 24/7
אופה ומבשלת
מנקה ומסדרת
שומעת לכל פיפס של הגבר
ללא ילדים
מוכנות להביא לפחות שלושה ילדים
חסכונית
ושתהיה גם עקרת בית וגם עצמאית מבחינה כלכלית
אז מי פה חי בסרט?

ותקרא את מה שהיא כתבה. היא אמרה שמהרגע הראשון היא לא הייתה בקטע שלו עוד לפני שקבעו לצאת לדייט אבל היא זרמה כפי שהמאמנת האישית שלה המליצה.

באמת?

תחשוב פעם נוספת. מבחינתך יהיה מנומס לשקר ולהגיד שזה לא נכון אבל את האמת זה מה שרוב גברים רוצים גם אם הם לא משהו מיוחד.

Astroo

New member
אולי יש פנטזיה כזאת

אבל זאת לא רשימת דרישות לבת זוג אמיתית

אתה לא בחורה ולא יצאת עם גברים

אז בתכל'ס אתה לא יכול להעיד על עצמך וגם אם אתה מיוחד במינו אז תתאר לעצמך שאתה באמת מיוחד במינו.

נו בו נראה מעניין אותי לדעת איזה דרישות יש לבת זוג אמיתית?

Astroo

New member
אני גבר וכל חבריי גברים

לכן אני יודע איך הגברים חושבים ומה הם מחפשים

למעלה