"רק בישראל" - עונה שנייה.

1Shir

New member
"רק בישראל" - עונה שנייה.

קודם כל רק בשביל הסדר הטוב... 1)עונה ראשונה 1997/8 הסתיימה ביוני 1998 ביום העצמאות 1998 היה ספיישל שהעלה את הפופלריות של התוכנית 2)עונה שנייה 1998/9 התחילה באוקטובר 1998 שודרה בימי חמישי לפני רפי רשף 3)עונה שלישית 1999/2000 התחילה באוקטובר 1999 שודרה בימי ראשון אחרי דודו טופז 4)עונה רביעית, נראה לי 2001/2, מישהו יודע למה דילגו על שנה? שודרה בימי שישי אחרי החדשות ולפני הבורגנים בכל אופן, מסתבר שיש לי את העונה השנייה בוידאו, אז הנה נקודות ציון מהפרקים של: "רק בישראל-היומן האופטימי לסיכום השבוע" 1)פרק ראשון. בכל הפרקים 1-6 היה כלב אורח לתחרות הכלבה של המדינה שתחליף את סיגלית (שהיתה בכל עונה 1 כמדומני, אורנה לא מצאה בייביסיטר...). גם היתה דמות חדשה באולפן: אולגה הרוסייה שעיצבנה את לימור. התארחו גדי רבינוביץ´ וזבולון מושאשווילי, הרי הם טנצר וששי מ"שמש", שבאותה עת שודרה לפני "רק בישראל"... כמו עכשו בעצם. 2)התארחה סיגל שחמון. התארחה הכלבה הרעבתנית יולי. 3)התארח עודד קטש בקו ישיר מאיסטנבול (מכבי הפסידו שם), כתבתנו המראיינת באיסטנבול היתה נטלי הלא היא אורלי ויינרמן. 4)התארחה הגדולה מכולן שרה אנג´ל עם ספרה החדש (דאז) "נקמה". 5)התארח מר ישראל אלי האנה! 6)עידן חדש נפתח... לימור התחילה לכנות את ארז - שמעון! 7)תוכנית מיוחדת בהיכל התרבות, אירוח כל כוכבי התוכניות של קשת. בלטו דודו טופז, שי אביבי ועוד רבים. הסדרה יצאה לשבוע חופש... 8)עידן חדש נוסף נפתח בסערה... שוקי מגיע לתוכנית וארז/שמעון מכריז עליו כזוכה בתחרות "הכלבה של המדינה" שמחליפה את סיגלית. לימור עושה סטריפטיז בתמורה לספיישל בהיכל התרבות, כפי שהבטיחה מראש... מתארחת בתוכנית ירדנה ארזי מ"קפה טלעד". 9)מתארחת עינת ארליך. מגיעה גם סבתא ושלושתן (השלישית לימור כמובן) רבות על ליבו של שמעון... ("למי אתה יותר נמשך?") 10)תקדים! הילדים אדם, עומרי (שפגשו את ברק) וספיר (שפגשה את ביבי) מתארחים באולפן והופכים אותו לרגע המצחיק ביותר הזכור לי בכל ההיסטוריה של התוכנית! ארז ואורנה מבטיחים לעצמם שיותר ילדים לא יעלו על הסט לעולם (כי פשוט היה ב-ל-א-ג-ן וזה היה הורס! הם היו המומים ובשלב מסויים אורנה פשוט הצטרפה לילדים בשיבוש התוכנית...), אך הבטחה זו לא מחזיקה מעמד זמן רב, ועד ימינו פינת "הגנון של שמעון" נחשבת לאטרקטיבית ביותר בתוכנית. אסור כמובן לשכוח שמאז הגיעה גם רהב... והשאר היסטוריה. 11)את פרק 11 רק התחלתי לראות... אז אני יכולה רק לספר שלימור לבשה שם תלבושת צהובה-בננה כזאת... להמשיך לצפות בפרקים ולעדכן את הפורום במעללי העונה השנייה? זה מעניין להיזכר בעבר או שזה כבר פאסה ומשעמם אותכם?

LoLo16

New member
איזו השקעה!!! ../images/Emo8.gif

איזה יופי! תודה על הדיווח! בבקשה תמשיכי
את יכולה אולי להרחיב טיפה יותר על הספיישל בהיכל התרבות? משום מה הוא פרח לגמרי מזכרוני...

LeAnNe

New member
תמשיכי!

ממש נחמד מה שאת עושה וזה בטח גם מהנה לראות את העונה השניה שוב פעם (נוסטלגיות), חלק מהפרקים אני זוכרת וחלק אני לא אז כנראה שראיתי אז את התוכנית רק מתי שהזדמן לי (הייתי רק בת 9 אז).

Woogyman

New member
שיר, קבלי צל"ש. ../images/Emo110.gif

במיוחד על כל הדברים שאת מקליטה. ואני חשבתי שאני היחיד שמקליט כל דבר שזז לפניו בטלוויזיה. וכן, אמרתי לכם שהעונה השלישית שודרה בימי ראשון. נהנהנהנה.

1Shir

New member
סם - מסתבר שאתה לא היחיד... ../images/Emo3.gif

אנחנו צריכים לפתוח יחד ארכיון או משהו... ונכון, אתה צדקת לגבי עונה 3 בימי ראשון.

1Shir

New member
לדרישת הקהל... ../images/Emo8.gif המשך דיווח

קודם כל, במיוחד בשביל לולו, הספיישל בהיכל התרבות- האמת שזה היה פרק לא משהו, היו שם בערך כל ה"כוכבים" של קשת (שחקני "שמש", רפי רשף, ירון לונדון ועוד), כל אחד עלה לדקה ונתן את הקטע שלו. האורח הרשמי לאותה תוכנית היה מושא הערצתה של לימור, דודו טופז. גם שי אביבי כיכב בתור המתמודד השבועי בתחרות "הכלבה של המדינה"... הוא לא היה כלבה מלשון bitch אלא באמת עשה את עצמו כלב... שם את הראש על אורנה, התחכך בה ואפילו רצה ללקק אותה... (אבל היא אמרה לו "עד כאן...") כל זאת בגלל שהוא שיחק אחד שרוצה לקבל את 15 דקות התהילה שלו בטלויזיה... אחרי התוכנית היתה ביקורת בעיתון שכל הפרק בעצם היה פרומו עצבני לשידורי קשת, וזה באמת היה פרק לא יוצא דופן בטיבו, אפילו להיפך... תיקון טעות- עינת ארליך לא התארחה בפרק 9 אלא התארחה בפרק 11. באותו פרק 11 גם הגיע לשיר הסיום חקיין של אלביס. בפרק 9 לימור הציעה לשמעון נישואים ושוקי "נבחר" לאיש השנה. ונמשיך בדיווחים... פרק 12)התארחו כל האנשים שעשו אז את המעברונים של הפרסומות, היה צוללן, תינוק וכל מיני... פרק 13)התארח דני רופ המקסים, התארח זמר המוזיקה המזרחית יובל פרי "המלך" ("את תהיי בגיהנום ותסבליייי... כמ ששיקו סובל") המוערץ ע"י לימור, לימור שמה לחצן מצוקה לרגעים לא מצחיקים שמעלה תמונה של יואב טוקר, כמובן היתה שושנה דיין (זוכרים?) שפתחה מכללת תקשורת משלה... פרק 14)ספיישל זכרונות מ"העולם הערב", אברי גלעד מגיע להנחות יחד איתם את התוכנית ומראים המון קטעי עבר. בפרקים האלה לימור עדיין אוהדת ביבי (אבל לזכרוני היא בקרוב תהפוך לקול צף - רגע דרמטי במיוחד), משתמשת הרבה בביטוי "העם נקעה רגלו", מתרגלת לקרוא לארז שמעון, מנסה לסחוט ממנו הודאה על משיכתו אליה אך מצד שני יוצאת כנגדו בהדמנויות רבות - מן הסתם... אם לעוד חברים בפורום יש זכרונות להעלות-אתם מוזמנים, נראה לי שזה כיף לכולם...

LeAnNe

New member
איזה נוסטלגיות..

אילנה דיין היתה ממש מצחיקה ואהבתי את הקטע עם הביפר לשעת מצוקה נראה לי שכל המורים בעולם צריכים את זה מתי שהם מנסים להצחיק את התלמידים שממזמן נרדמו.

כל הכבוד על התקציר!! ../images/Emo16.gif

אני זוכר שראיתי כמה פרקים מפה... כמו זה שלימור התחילה לכנות את ארז, שמעון. אבל לא זוכר כלום
מה דעתכם לשלוח לשידורי קשת בקשה לעשות מרתון שידורים חוזרים של העונות הראשונות של רק בישראל כמו שערוץ 3 עושה עם "חברים"?
ניר

mishmesh

New member
אני זוכר את התוכניות האלה...

במיוחד את "הספיישל של לימור" עם כל הכוכבים במדינה. היה שם קטע משמש שאחרי זה הם המשיכו אותו בשידור חי וקפאו במקום.

למעלה