"רק בישראל" - כל העונות.

1Shir

New member
"רק בישראל" - כל העונות.

רציתי לשאול שאלה חשובה. כמה עונות היו לסדרה, ובין אילו תאריכים שודרה (בשידור הראשון) כל אחת מהן? חוץ מזה-מזל טוב על הפורום, אני בטוחה שהוא יהיה פורה ומצליח.
בקשר למיקי גבע-הוא בטוח יהיה בעונה הקרובה? אני פשוט לא מעודכנת. שאלה אחרונה נוספת-התאונה של אורנה בנאי. מה אתם אומרים עליה?! זה לא רמז משמיים שתירגע עם הפוזות ("אופנוענית")?

PopPy

New member
אממממ....

תאריכים אני באמת לא יודעת, אבל העונה שתשודר ביום חמישי תהיה העונה החמישית של התוכנית. ואני לא חושבת שזה "רמז משמיים", אופנוע זה כלי שממש אי אפשר להמנע איתו מתאונות- קורה, ומזל שהיא יצאה בזה עם מכות יבשות ולא משהו יותר חמור. לא חושבת שיש פרטים רשמיים על מיקי, אבל אני חוששת שלא
כל הדיבורים על זה ש"הדמות מיצתה את עצמה" ועצם העובדה שהוא לא מופיע בפתיח נראית לי מנבאת רעות

LeAnNe

New member
אני חושבת שהדמות מיצתה את עצמה

בהתחלה הוא היה מצחיק והכל אבל אחר כך הוא רק חזר על עצמו לפי דעתי הוא צריך או למצוא דמות חדשה ומצחיקה או לפנות את מקומו למישהוא אחר. אתם יודעים משהו בנושא הגנון של שמעון???

PopPy

New member
אכן קצת משומש,

אבל בשביל להרגיש שבכל תוכנית אני חוזרת ל"סביבה המוכרת" של רק בישראל, לדמויות הקבועות, לשטויות הקבועות (אך מגוונות) של לימור, לכבוד השר, לאדוני וסין-סין, לארז שכיף לצחוק עליו ולשוקי שהורס את האולפן- אני מוכנה להקריב את ה"אקשן" בתוכנית ואת חלק מהדברים הלא צפויים. במילים החדשות של הפתיח צויין ש"מה קשור" משתתפים בפתיח- אני מאוד מקווה שהם לא יהיו אלה שיחליפו את מיקי (אם כלל), אני בכלל לא אוהבת אותם

Woogyman

New member
אני דווקא ../images/Emo110.gif

מעדיף לא לחזור לסביבה מוכרת כל תוכנית אם זה אומר למחזר למוות קטעים. ואני לא מדבר דווקא על מיקי גבע. הקטע של טדי הדובון או "סין סין" הפסיק להצחיק אותי אחרי הפרק, האממ, עשירית (?) שהשתמשו בו כבר. זה היה כל כך מאוס וכל כך ממוחזר שהיה בא להקיא כבר.

רק אני חושבת שהגנון של שמעון...

זה ניצול של ילדים.לקחו כמה ילדים,שלא מבינים מה רוצים מהחיים שלהם והפכו אותם לבדיחת המדינה.כל החיים שלהם יזכרו אותם כ"ילדים הטיפשים מהגנון של שמעון".תפיסת העולם שלי טוענת שאפשר לקחת הכול בצחוק,אבל זה כבר מוגזם.כשילדים בכיתה שלי התחילו לצייר קריקטורות של יהב כזר נדלק לי אור אדום,ועד סוף העונה הקודמת כבר לא הייתי מסוגלת לצפות בגננון של שמעון.מה דעתכם?

N i f r e d i L

New member
שמעו משהו...

לפני כמה ימים... ראיתי את מיקי גבע
בדרך לבצפר... או שחלמתי משהו...
אבל הוא היה נורא דומה לו... אז אולי זה היה הוא...

אני לא בטוח שיש לי תאריכים.. ../images/Emo16.gif

אבל בגדול זה ככה- עונה ראשונה ("רק בישראל") - 1997-1998 עונה שניה ("רק בישראל- היומן האופטימי לסיכום השבוע")- 1998-1999 עונה שלישית ("רק בישראל- היומן האופטימי לסיכום השבוע")- 1999-2000 עונה רביעית ("רק בישראל-הדור הבא")- 2001-2002 עונה חמישית ("רק בישראל-הדור הבא")- תתחיל ב17 לחודש הקרוב. אני לא בטוח שכתבתי את התאריכים המדוייקים של העונות הראשונה והשניה, אבל זה משהו באיזור ההוא.
ניר

Woogyman

New member
דווקא אם אני זוכר טוב ../images/Emo110.gif

העונה הראשונה (ואולי גם השניה) הייתה "היומן האופטימי לסיכום השבוע" ואז הם עברו ליום ראשון.

PopPy

New member
../images/Emo12.gif

אם אני לא טועה שלושת העונות הראשונות שודרו ביום חמישי, הרביעית בשישי והחמישית חזרה לחמישי...

Woogyman

New member
הייתה תקופה שהם היו בראשון ../images/Emo110.gif

לימור שאלה את שמעון איך הם יהיו היומן האופטימי (אופטיני, לדבריה :) לסיכום השבוע עכשיו והוא אמר לה שהם יפתחו את השבוע או משהו כזה... יש לי את הפרק מוקלט איפשהוא.

freak2100

New member
העונה הראשונה, לפי מה שזכור

לי, הייתה היומן האופטימי לסיכום השבוע והיה מתישהו שהם התחילו לנבא מה יהיה בהמשך השבוע, זה כנראה היה כשהם עברו ליום ראשון.... האמת, זאת תוכנית כל כך טובה, אני פשוט לא מצליח להאמין שכבר עברו 4 עונות... זה כאילו רק לפני שבוע התחיל......

1Shir

New member
נראה לי שאתה טועה.

העונה הראשונה היתה בימי חמישי. כנראה שהעונה השנייה היתה (אולי רק בחלקה) בימי ראשון. מנהלי הפורום, אולי תזמינו את ארז טל כאורח והוא יענה לנו בבירור על כל התהיות?!

PopPy

New member
כפי שאמרתי באחת ההודעות הקודמות

בעמוד, לא כדאי "לבזבז" אירוח כשהפורום עדיין בחיתוליו. כשהפורום יהיה קצת יותר מגובש ויהיו בו חברים קבועים של ממש, זה יכול להיות רעיון מצוין. למרות שאני מעדיפה את אורנה לפני ארז

1Shir

New member
סתם מתעניינת: למה את מעדיפה

את אורנה על פני ארז? נראה לי שהוא איש שיחה הרבה יותר מעניין

PopPy

New member
יש הרבה אנשי שיחה מעניינים,

אבל אורנה-לימור יש רק אחת
ואני פה בשעה כזו כי אני מתחילה ב10 אבל התעוררתי מוקדםםם

1Shir

New member
הפריצה שלהם.

אני פשוט זוכרת שהיה יום העצמאות עם תוכנית מורחבת ומאז פתאום כולם התחילו לאהוב אותם. (הם השתגעו שם, התפקעו מצחוק וזה היה נורא מצחיק וכובש) השאלה היא האם מדובר ביום העצמאות 1998 או שזה בכלל היה ספיישל ששודר לפני רק בישראל ביום העצמאות 1997?!

N i f r e d i L

New member
אם-אני-זוכרת-נכון...

זה היה בתקופה של 100 שנות ציונות. וזה התחיל במקביל לשמש
. אז אם מישהו יודע מתי התחיל שמש, זה באותו זמן...

LoLo16

New member
העונות

אני לא יודעת באיזה יום הייתה העונה הראשונה. השנייה- יום חמישי שלישית- יום ראשון רביעית- יום שישי אני חושבת שמיקי מיצה את עצמו בכל הדמויות וזה הזמן לעבור הלאה. הפרק של יום העצמאות היה לכבוד יום העצמאות ה-50 של מדינת ישראל. אני מתה לראות את הפרק הזה שוב.. ראיתי אותו רק כשהוא שודר...

למעלה