רק בגלל שגלי התעקשה:)...

רק בגלל שגלי התעקשה:)...

הרי מקבץ של שאלות: 1. איך אפשר לפנק חתולים? 2. איך נראתה הלירה הישנה? וכמה היא שווה בשקלים חדשים? 3. מה בית הספר התיכון הכי טוב בארץ? 4. יש כרטיס חבר מועדון? ולסיום, אתגר מיוחד: ב"חתולים בצמרת" (aristocats) יש קטע בהתחלה שטולוז מנגן על הפסנתר ומארי שרה שיר ("כל תלמיד יודע, שצריך ללמוד את כל הסולמות", משהו בסגנון...). יש סיכוי להשיג את התווים של השיר?:) בתודה מראש, נוניטה...

גלי®

New member
ככה : נשתדל לענות אחד אחד ...

1 . אפשר להכנס לאתר הזה ... 2 . כאן אפשר לראות כמעט את כל השטרות והמטבעות הישנים ... 3 . עניין של טעם .... 4 . אני בחיים לא עושה כרטיס חבר באף מקום ...באג קטן שלי ... 5 . יש סיכוי , בטח שיש ... אני מחפשת ...

איך הולך השם של השיר באנגלזית?

1. לחתולים אפשר לתת סלומון מעושן. חתולים קטנים יכולים לבלות שעות ארוכות במשחק כדורגל עם עצמם בכדור עשוי מנייר אלומיניום: טלי לך נייר אולמיניום, כווצ´צ´י אותו לכדי כדור בגודל שבין כדור בפינגפונג לכדור טניס - והרי לך עונג חתולי שאינו יודע גבולות. 2. כבדה מאד. שמשון זוכר את ימי הצנע בהם היה הולך למכולת עם מטבעות כבדים מאד של לירה (או יותר)

החתולה שלי פחדנית...

תמיד עשיתי כדורי צמר חמודים - אתם יודעים איך עושים, נכון? - וזרקתי לה, שתהיה חתולה כמו בסרטים, וזה לא הלך. בלאטטטטט...

אמרתי אלומיניום

את יכולה לנסות לשים לה תנור חימום (לא מפזר חום) שדולק 24 שעות. את יכולה לשים ציפור בבית (חתולים משתגעים על נוצות, משום-מה)

גלי®

New member
ילדונת , שום דבר בחיים זה לא כמו

בסרטים ... לי יש 5 משלי (חתולים , לא סרטים) וכל אחד יותר מקורי מהשני ...שתיים מהן עושות בשרותים (מיוזמתן) , אחת "צמודת ברכיים" עלי , אחת היא "המן הרשע"(כל השנה , לא רק בפורים..) והזכר שלי , הוא הדבר הכי "רגדולי" שפגשת בחיים (סמרטוט טוב לב אמיתי)... יכול להיות שהחתולה שלך פשוט רצינית מידי ... או שאם היא עברה את גיל שנה וחצי , לפי טענת וטרינרים, היא לא אמורה לשחק יותר... שלי מוכיחים את ההיפך , אבל ... כל חתול והקיקים שלו , כמונו ...

כן, היא כנראה יבשנית מדי...

היא גם זקנה. אבל גם כשהיא הייתה צעירה היא לא אהבה לשחק עם כדורי צמר וכו´... (לעומת זאת, יש לה חיבה מטורפת לשחק לי בשיער כשהוא פזור ואני שוכבת על הרצפה/ספה...). ו... חשבתי לנסות ללמד אותה לעשות את צרכיה בשירותים, וקראתי בהקפדה את כל השלבים, אבל הבעיה היא שהיא קיבוצניקית לא-מפונקת אז כל פעם שהיא צריכה לעשות נאמבר 1/ נאמבר 2 היא עפה החוצה... בלי ארגז חול.. מצרפת תמונה של המושלמת שלי...

גלי®

New member
לא לימדתי את שלי ... הן גילו את זה

לבד ... הם עושים לי "ראסטות" ברעמה כל פעם שאני מפזרת אותה ... (טוב , נו , לא ראסטות , סתם קשרים ...
) וצדקת : היא באמת מושלמת !!!!

נכון? ../images/Emo9.gif

הוא חתול פרסי רחוב גזעי מה זה אומר בעצם? ההורים שלו: אבא חתול ואמא חתול, היו חתולים פרסים טהורים!!! והם גידלו אותו ברחוב. הבעלים של אבא חתול הם לא הבעלים של אמא חתול אך שניהם בהחלטה אחת החליטו שהם לא רוצים גורים... אז אבא חתול ואמא חתול גידלו את חתלתול ברחוב... (מושב... לא רחוב עירוני) ואנחנו אימצנו אותו אה דרך אגב אם החתולה שלך אי פעם תחפש אוייבת מעריצה, גם את זה אני יכול לדרדס לך זו מקסי...

קישקשתא

New member
OK

נשברתי אני פותחת גלריה חדשה - גלריית השווצות כל מי שרוצה שנכיר אותו / את החדר שלו / את החיות שלו מוזמן/ת לשלוח לי תמונה במייל. מאחר ויש לנו גם בעלי גן חיות - עד שתי תמונות לחבר פורום - תודה

גלי®

New member
או קיי ,עכשיו ,שמישהו יסביר לי ,איך

אני דוחסת 5 חתולים ועדר סיביריים לשתי תמונות ... מאכילה את החתולים בסיביריים ועושה להם רנטגן ?

גלי®

New member
בדקתי ... גיליתי שלא היו שם פילים..

לעומת זאת 5 ג´ירפות השתכנו לי במיקרו ...

בית הספר

אחד מבתי הספר הטובים בארץ מבחינת ציוני בגרויות, אם לא הטוב ביותר (לפחות הטוב בירושלים) הוא הפנימיה למדעים ואמנויות.

כן, אבל לא לכולם

קודם כל, יש אנשים שהמסגרת שם, והנושאים הנלמדים, החופש היצירתי והחופש לבחור פשוט לא מתאימים להם, כי הם צריכים מסגרת יותר נוקשה. וחוץ מזה, רק קצת תלמידים יכולים להתקבל, בגלל סיבות שונות.

למעלה