רק בבריטניה?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

2מספר

New member
כל כך ברור..

כל כך ברור. גברים אלימים מוציאים תסכולם בבית על נשותיהם האומללות שחלקן הגדול לא מתלונן ולכן לא נרשם בסטטיסטיקות. ואילו נשים מתוסכלות מביעות את תסכולן באלימות שמחוץ לבית .... אבל רק בבריטניה? לא חושב.

magy

New member
יאללללה מוטי לך הביתה....

אמרה שרית חדד, וכולם שתקו...... כן, יש בזה שמץ של ....אי עדינות..... אבל .....השיר לא רק הולך, הוא רץ...... במופע של מספר מצחיקניות.....בינהן גם אסנת וישינסקי... ישב בעלה שורה לפניי, עם הבת הקטנה.....המשותפת להם. חיכו שאמא תסיים את המופע וייסעו הביתה....... היה יום שישי, ודי מאוחר, אבל לא נדבר על חייהם של ילדי השחקנים.... מוטי , באבהות מאוחרת, עשה רושם של אבא סבלני מאד לילדנות שהשתעממה ונדנדה לו, והתנדנדה בעצמה......כל המופע....... אבל הפואנטה היתה כשעלתה וישינסקי לבמה ואמרה לכיוון בעלה..... "יאלללללה מוטי, לך הביתה......." לא אני אומרת..., אלה מילות השיר........הסבירה לקהל........... כל היתר, היה הרבה יותר מצחיק...... בהתייחס לחדשות, הרושם הוא עדיין, שיש יותר גברים אלימים בארץ מאשר נשים. צריך רק לספור כמה גברים נרצחו על ידי נשים..........וכמה נשים.......... נרצחו על ידי בעליהן, בפועל ולשעבר........או סתם חבר.....שלא בא לו לגמור את החברות .....

שקדי

New member
לפעמים...............

אני מרגיש סוג של בושה על השתיכותי לזן האלים הזה ומצד שני סוג של כעב על הפנית אצבע מאשימה כלפי כל הגברים לא יודע מה עושים עם זה..................

magy

New member
אל תיקח את אשמת כל העולם

על גבך........ רק את שלך...... כל אחד ייקח את שלו........זה בהחלט יספיק...... כנראה, שלא כל הגברים אלימים.........עובדה, עוד נשארו כמה נשים נשואות.

שקדי

New member
זה לא אומר כלום...........

שמעתי על אשה נשואה מוכה שבעלה היה עצור במשטרה ואמא של המוכה התקשרה אליה ואמרה לה: גם אני הייתי אשה מוכה כל החיים אז מה.....בשביל זה הורסים משפחה???? תורידי את הראש ותשמרי על המשפחה

nutmeg

New member
בעיני

אדם אלים זה אדם עילג. אחד שלא מוצא את המילים לבטא את עצמו ולהגיד מה הוא רוצה או חושב. במקום זה הוא מרים יד. ויש נשים עילגות ויש גברים עילגים - זה לא משנה. וחוץ מהעילגות גם יש רגשי נחיתות. אחרת מה´כפת שאין מה להגיד? מה´כפת לתת למישהו להיות צודק פעם?

שקדי

New member
מאד פשטני.................

זה הרבה יותר מורכב מזה והרבה יותר מאוס ונקלה............

nutmeg

New member
אין ויכוח!

גם כשיש משהו מורכב, הוא "יושב" על מנגנון די פשוט. אני לא מנסה להמעיט ערך, חס וחלילה. אם זה היה תלוי בי, עונשים להתעללות היו מאוד דומים לחוקי חמורבי. כל מה שרציתי להגיד הוא שיש משהו הקשור לתחושת inadequacy (אין אומרים זאת?) שרואים אצל מתעללים... חוץ מהסוטים כמובן, שזו אופרה אחרת.

sbr

New member
נשים אלימות

בול שיט נשים אלימות מגברים גם בבית גם בעבודה גם בכל מקום

אני חושבת שנשים יותר אלימות

מילולית, במיוחד בניהן,הגברים שלא מסוגלים להתמודד מילולית עוברים לאלימות פיזית.

magy

New member
כשאתה מרגיש קטן.....

אתה מנסה לגמד את הזולת....... כשהדימוי העצמי שלך נמוך, אתה מנסה להנמיך אחרים..... ויש עוד כמה פרמטרים........ לא אמנה את כולם......... והכל עניין של מינון..........

magy

New member
המינוח , "כשאתה"

מתייחס לאותם גברים.......אלימים.... ולא לשום דבר אחר......כמובן........

2מספר

New member
ואתמול שוב

והבוקר התבשרנו שוב נרצחה אישה על ידי בעלה. מה עושים??- לחרדים יש סיירת צניעות-דבר שכלשעצמו אלים ונורא. ומה דעתכם שתוקם סיירת הגנה, הנה על נים מוכות? סיירת שאליה תוכלנה לפנות נשים מוכות, סיירת שתהייה מעל החוק, ותדע לטפל באותם גברים "גיבורים" בשקט בחשאי ובאותה מידה-עין תחת עין? נכון לא חוקי, נכון אלימות גם. אבל אולי זה הפתרון לאותם נבלים?

magy

New member
חשבת פעם?

שהבן שלך נשוי לאישה שרוצה לנקום בו מכל מיני סיבות..... אולי בגלל שהיא רוצה לסלקו מהבית ( מאהב , סידור כספי, סתם פסיכית) ......... אולי......מיליון סיבות אחרות.......... והיא מודיעה למשטרה, או לאותה סיירת צניעות, שהבן שלך אלים כלפיה, בזמן שבִּנך, ידו אינה בדבר..... אבל הוא ייעצר ברגע שהיא תרים טלפון למשטרה... ייפתח נגדו תיק בלא עוול בכפו וההמשך...........מי ישורנה???? ואז....... מה? איפה הצדק כלפיו???? וכבר היו דברים מעולם........ ואין דבריי אלו באים להמעיט ממימדי האסון, שברצח נשים........או אפילו סתם התעללות......בהן. ניסיתי רק להעלות עוד זוית הקשורה לצדק....

2מספר

New member
לא. לא חשבתי

אבל מי יכול לחשוב בהגיון כלפי אותם חיות אדם?

למעלה