אולי תציע כבר את המיטה (תרתי משמע)?
א אסתר המלקה New member 14/5/01 #22 אני מציעה את שלי (תרתי...) אחרי שהסתובבנו כל הערב מסביב לנקודה... אני הולכת לישון בלי כל נקודת מוצא, בלי נקודת אחיזה אבל עם נקודת מבט חדשה לחיים, וכל העת מנקדת במוחי השאלה: דל(ה)י למה
אני מציעה את שלי (תרתי...) אחרי שהסתובבנו כל הערב מסביב לנקודה... אני הולכת לישון בלי כל נקודת מוצא, בלי נקודת אחיזה אבל עם נקודת מבט חדשה לחיים, וכל העת מנקדת במוחי השאלה: דל(ה)י למה
S softy New member 14/5/01 #29 מיכאלה-לה ! שתיים זה לא חוכמה. נראה איך את מתגברת על השלושה?! סופטי רק תום
מ מיכאלה-לה New member 14/5/01 #31 מאיפה לקחת שתיים? היא מזמן הלכה לישון באמת? אני צריכה עזרה על שלושה? (רק רצוי אחד מהם עיוור)
S softy New member 14/5/01 #33 עם העיוור לא תהיה בעיה נראה לי שדווקא הגידם הוא בעייתי. מישהו מאיתנו יצטרך להתנדב להחזיק לו. סופטי מגשש דרכו באפלה
עם העיוור לא תהיה בעיה נראה לי שדווקא הגידם הוא בעייתי. מישהו מאיתנו יצטרך להתנדב להחזיק לו. סופטי מגשש דרכו באפלה
מ מיכאלה-לה New member 14/5/01 #35 מישהו ביקש ממנו להחזיק? מעניין שכשמגיעים לשלב הביצועים תמיד צצים התרוצים מישהו יצטרך להתנדב... בזמן שאתה תגשש הוא ימשש והעיוור יתחשש
מישהו ביקש ממנו להחזיק? מעניין שכשמגיעים לשלב הביצועים תמיד צצים התרוצים מישהו יצטרך להתנדב... בזמן שאתה תגשש הוא ימשש והעיוור יתחשש
S softy New member 14/5/01 #30 בואי נניח לרגע שיצאנו... איך זה אפשרי אם עוד לא איפשרנו כניסה. פלסוסופטי
מ מיכאלה-לה New member 14/5/01 #32 כל עוד ש... לא מבקשים את ה``ויזה`` בכניסה הכל אפשרי להכנס לצאת להכנס שוב לצאת קצת ל ה כ נ ס סיגריה וחוזר חלילה השמיים הם הגבול (אם יש לך בכלל גבולות)
כל עוד ש... לא מבקשים את ה``ויזה`` בכניסה הכל אפשרי להכנס לצאת להכנס שוב לצאת קצת ל ה כ נ ס סיגריה וחוזר חלילה השמיים הם הגבול (אם יש לך בכלל גבולות)
S softy New member 14/5/01 #34 אנחנו צריכים לריב קודם כי אני נורא אוהב את זה אחרי הפיוס. סופטי פיוס השלישי
מ מיכאלה-לה New member 14/5/01 #36 לא רוצה לריב קודם רוצה לריב אחר כך כשאבקש עוד ועוד ואתה בהתקף של קוצר נשימה תתחנן על חייך עזוב את פיוס הוא היה הומו
לא רוצה לריב קודם רוצה לריב אחר כך כשאבקש עוד ועוד ואתה בהתקף של קוצר נשימה תתחנן על חייך עזוב את פיוס הוא היה הומו
S softy New member 14/5/01 #39 אני כבר בהתקף של קוצר את סוגרת אותי מכל הכיוונים. כבר אין לי שום שפן לשלוף מהכובע נשאר רק לשלוף את הדבר האמיתי. סופטי על החיים ועל המוות.
אני כבר בהתקף של קוצר את סוגרת אותי מכל הכיוונים. כבר אין לי שום שפן לשלוף מהכובע נשאר רק לשלוף את הדבר האמיתי. סופטי על החיים ועל המוות.