רק באתי...

ה-איה

New member
רק באתי...

לאחל לירוקים הצלחה מכל הלב <שלי ושל אריה, שהרי ליבו עדיין אצלי>... איה אדומה מבטן ומלידה שלא אכפת לה שיקטן מועדון המעריצים שלה באשר הוא בשל הודעה זו ושכולם יקפצו <בעיקר הצהובים> <סופטי, זה היה שווה לי הודעה עם תוכן> 8-p

softy

New member
במקרה....

התפרצת לדלת פתוחה ! אם תלכי לפורום וידויים תראי שגם אני אדום, ולא רק בתחת < סופטי בבון> ובאמת לא משנה לי ינצח סופטיקוס מחזיק אצבעות.

softy

New member
לא חיפשת בכל המקומות

נותן לך שיר במתנה הרגע חיברתי אותו ופתאום את הגעת אז הוא שלך. שיר שהרגע חיברתי לה-איה יָדַעְתִי, חִנֵך הורָס. יָדַעְתִי , עֻלֵךְ דָרָס יָדַעְתִי כִי נוחַם נָס. וַיְהִי לֵיל. וְאֵין קול. כִי הָס. בְלִי עֳצור הָרָעָה גָדְלָה וְהִשְחִיתָה וְגַם קָטְלָה וְעֵינִי אַחֲרֵי כָתְלָה בָךְ הִבִיטָה וְלא חָדְלָה בִפְחָדִים וכְלִמות נֻסִית. וְנָשָאת הַקָשֶה מִשֵאת. וַתִהְיִי בודֵדָה כַמֵת וְיֵבוש הַמוצֵא בָךְ חֵטְא הֶלְאֵיתִיךְ בִדְבָרִים עַל לֵב רָע הֶלְאֵיתִיךְ בִקְטַנות ונְקַלות אַתְ שותֶקֶת כְעִיר נְצורָה כִי גָדַלְתְ מֵאָשָם וְאָלות. כִי גָדְלו יְגונִים וְצָרָה, וַיאמְרו לא נָשוב עַד כַלות. סופטי אלתרמן

ה-איה

New member
אז תן כיוון....

שירך מרגש כתמיד מצפה לעוד כאלה בעתיד ואם לא הגזמתי בבקשתי אוסיף ואבקש עוד רק זאת סופטי למדני נא בחשאי כיצד אוסיף ניקוד לאותיותי ואז אהיה שלך לנצח <אם כי הנצח הוא דבר יחסי לבטח> איה רביקוביץ

softy

New member
מכירה פומבית...

סודות הניקוד תמורה שווה ערך... סוטבי

בעבור חופן נקודות..

אַַמַלֲא אותך בִשוַוא נַע ושוַוא נַח עִם פסִיק ומָקָף אֲתהולֲל לִי כָל כָך וכמה אתה מציע? וזה עוד כלום לעומת שאר הידע...

softy

New member
שִיט !!!!!!!!!

הייתי צריך ללכת על ההצעה הנמוכה. סופטי מחפש עוד משהו להציע

softy

New member
גם אני בחנתי כאן הצעות

את שהגעת ולקחת לי את הבכורה. עכשיו אני נאלץ להסתפק בצעירה. סופטי ששוקל אם למכור את נשמתו לשטן

חשבתי שלמדת לא להסתפק במועט

ת`אמת אם לבחור בין להציע את מיטתה או לקרוע את הסדינים במיטתי שלי לא הייתי מתלבטת הייתי קונה את נשמתך ממנו ועושה בה כשלי

softy

New member
לקרוע את הסדינים?

זה דבר שעוד לא ניסיתי... במיטה שלך? גם את זה עוד לא ניסיתי..... עושה בה כשלי? נראה לי שכאן קבור הכלב.... סופטי ארצה!!!

למעלה