רק בארץ הלהפך

skywalker 8

New member
מבלבל את השכל?

אמרתי לך, תשאל אפילו כאן בפורום. אני מכיר לא מעט אתאיסטים שמגדירים את עצמם כיהודים. אתה קשה הבנה או משהו? מה הקשר לזה שללאום הערבי "אין דת אחת". לידיעתך ערבי לא חייב להאמין בדת המוסלמית או הנוצרית בכדי להיות ערבי, אז ככה שאדם יכול להאמין דת אחרת ולהחשב כערבי. "...בגלל שהלאום היהודי מורכב מדת אחת הוא מבוסס על דת". כמה פעמים להגיד לך?? אין קשר לדת היהודית! הלאום היהודי מבוסס על מרכיבים נוספים. הדת היא לא מה שמאחד את הלאום הזה, היא מרכיב אחד, אך הלאום יכול להתקיים גם בלעדיה. לכן אדם אתאיסט לא חייב להזדהות עם הדת בכדי להרגיש יהודי, מאחר ויש מרכיבים אחרים להזדהות איתם. אז אנא, נסה אתה לא לבלבל ת'שכל. ותלמד להבדיל בין דת ללאום. "כשהיהודים גנבו אדמות הם לא ישבו פה, להזכיר לך." רק שתדע.. תמיד חיו פה יהודים. גם אם הם היו מעט, יש להם זכות כמו לכל ההתושבים להקים יישות מדינית משלהם כאן. וגם לחוקק חוק שלכל יהודי יכול להיות חלק מהיישות שלהם. הכל כאן בנוי על זכויות, אין לך מה לעשות בנושא. "תאמין לי, אתה בין האחרונים בפורום הזה שאני אסכים איתם" אל תדאג, זה הדדי.

Ragamala

New member
אז זה אשמת השמאל שאין דו קיום?

כלומר, אתה מצפה שהשמאל יעשה את החשיבה שלך ויסביר לך למה צריך דו קיום? ואם הוא לא עושה זאת אז לא יהיה דו קיום? כי אתה לא חושב על זה בלי השמאל?

חשבון נפש

למה ההגדרה שלכם ל"דו קיום" לא פופולרית. כשהיחידים שתומכים ב"דו קיום", מוצאים סיבות ומניעים לכל מיני רוצחים שפלים, כשישראל תמיד היא הצד הרע, לא משנה מה קרה, כשאתם מציעים להפוך את ישראל למדינה לא יהודית, כשרבים מכם אינם מחשיבים עצמם כציונים, כשאתם מזכירים לנו על כל העוולות שעשתה ישראל לפלשתינים בנימה קטגורית, ואת מעשי הפלשתינים, אתם מזכירים בחצי פה, וזאת רק אחרי ויכוח ארוך מאד, והבאת כמה עובדות שאי אפשר להתווכח, וגם אח"כ זה נשמע מאולץ צאד. "גוש שלום", ו"נשים בשחור" הם אצלכם בין התנועות היותר פופולריות... החמאס והג'יהאד היו חותמים על דבריכם בעיניים עצומות. זה לא דו קיום, זה חד קיום, של הערבים עם מספר זניח של יהודים שביטלו את עצמם ואת זהותם.

deandean

New member
מצטער אבל

כל עוד ישאל היא מדינה כובשת, אזבכל פעולה היא תהיה הצד הרע.

deandean

New member
מה בעמדותיי מצדיק מלחמה?

הרצון לחזור לגבולות, שהושרו באו"ם? הרצון לשלום ואהבה בין כל בני האל? הרצון להפוך את ישראל למדינת כל תושביה? לעומת זאת עומדים חבורה של פאנטים מהצד השני של העם היהודי ומטיפים לרצח ושנאת חינם.

הדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות

תראה לי מקום אחד בעולם שבו שני עמים מסוכסכים, שהקיזו אחד לשני דם במשך עשרות שנים, הצליחו להתקיים תחת מדינה אחת בשלום. קיצוניים, מכל צד, מסכנים אותנו, אתה קיצוני מהצד השני.

deandean

New member
קרה על ההיסטוריה של בריטניה

אני מסכן אותך? אני בוכה על כל דם של חף מפשע שנרצח. אתה מנסה לתרץ פיגוע, כשהוא מופנה לכיוונך. אבל אני זה שמסכן?

deandean

New member
זה בסדר הדמעות שלי הן לא בשבילך

כבר אמרתי, שהן מופנות לחפים מפשע. בריטניה מורכבת מכל לאום אפשרי (גם אוסטרליה בעצם), למה כמעט ואין שם שנאה ומלחמות?

תקרא שוב, והפעם לאט יותר

תראה לי מקום אחד בעולם שבו שני עמים מסוכסכים, שהקיזו אחד לשני דם במשך עשרות שנים, הצליחו להתקיים תחת מדינה אחת בשלום

skywalker 8

New member
מה שאתה מציג הוא מלחמה לדורות

ולא דו קיום או שלום. רק אם כל צד יזכה למימוש זכותו יהיה פה שלום. הגשמת זכות הערבים- בפלסטין. הגשמת זכות היהודים- בישראל.

deandean

New member
למה מלחמה לדורות?

הערבים תומכים בגבולות האלו, רק היהודים לא. כל עוד ישראל יושבת על שטחים כבושים לא יהיה פה שלום, וכל עוד היא מגדירה את עצמה מדינה יהודית לא יתגשמו זכויותיהם של הערבים.

skywalker 8

New member
../images/Emo6.gif

"הערבים תומכים בגבולות האלו, רק היהודים לא. " הערבים תומכים גם לגירוש היהודים מכאן, רק היהודים לא. נו אז? כל עם צריך לחיות במדינה שתגשים את השאיפות שלהם להגדרה עצמית. הגשמת זכות הערבים- בפלסטין. הגשמת זכות היהודים- בישראל. אתה מעוניין במידנה פלסטינית ומדינה דו לאומית/כלל אזרחיה לצידה. כלומר, שלילת הזכות של היהודים. ככה לעולם לא יהיה שלום ורק שפיכות דמים.

deandean

New member
אתה לא תגרש מפה אזרחים ערביים

וכל עוד הם חיים פה, מגיע להם זכויות מלאות. העובדה, שאתה יהודי, לא נותנת לך זכות להיות מעליהם. תגיד חוץ מערבים קיצוניים, תן לי דוגמא לערבי, שמעוניין בגירוש של יהודים מכל הארץ? אף אחד לא שלל את הזכות של היהודים, צריך להיות ליהודים זכויות כמו לכל אחד אחר, לא פחות ולא יותר.

skywalker 8

New member
אל תכניס לי מילים לפה.

היכן ראית אותי אומר שאני רוצה לגרש מפה ערבים? תוכיח שאמרתי או שתתנצל! אין לי שום כוונה לגרש אזרחים. אני בעד שתי מדינות. אחת ליהודים אחת לפלסטינים. מה לא הוגן בזה? מה עוד אתם רוצים?? רק לערבים וכלום ליהודים. תמשיכו לחלום... שתי מדינות. ערבים שכאן יחיו בישראל היהודית. למי שלא נוח שיעבור לפלסטין או כל מדינה אחרת. בנוסף, כל מי שלא טוב לו במידנת לאום פלסטינית שיעבור משם למדינה אחרת. מה לא הוגן? ד"א, הפתרון הכי טוב לעניין הוא חילופי שטחים מאוכלסים. בדרך זאת, אגב, אף אדם לא זז מהבית שלו.

deandean

New member
אני זה שמכניס מילים לפה?

תקרא שוב את תגובתי. מה אני רוצה?? אני לא חי בפלשתין, אני לא יכול להתלונן על הגדרתה כמדינה דתית. אני חי במדינת ישראל, ואני אשתמש בזכות המחאה עד הסוף. יותר מזה, אני הולך לשרת בעיתון צה"לי, ואני אשתמש בזה למחאה צודקת. לערבים, שכאן מגיע זכויות בדיוק כמו שלך ושלי. כמו, שליהודים, החיים במדינה נוצרית, יש זכויות שוות. למה שיעבור למדינת פלשתין? חברה שלי אזרחית ישראלית, מי אתה שתהיה בעל זכויות יותר ממנה? דרך טובה? הם בני אדם לא חפצים, אתה לא יכול פשוט לשלול אזרחות ותושבות שלהם (לפני, שאתה אומר איך "אני מכניס לך מילים לפה"- חילופי שטחים, ישללו או את האזרחות של אזרחים ערביים, או את עמדת תושב המדינה שלהם).

skywalker 8

New member
אתה טענת

שאני לא אגרש ערבים מפה. אני לא מתכוון לגרש. "לערבים, שכאן מגיע זכויות בדיוק כמו שלך ושלי. כמו, שליהודים, החיים במדינה נוצרית, יש זכויות שוות". האם יהודי בדנמרק יכול להזדהות עם הצלב שעל דגל דנמרק, או פינלנד, שבדיה, נורווגיה וכו'? הוא לא יכול להזדהות, אבל זאת מדינת העם הדני/שבדי/נורווגי. יש לו זכות באותם מדינות אבל לא זכויות לאומיות. כך גם עם ערביי ישראל. יש לכם זכויות מלאות אך לא זכויות לאומיות. את הזכות הזאתי הם יוכלו להגשים בפלסטין. למה על חשבון היהודים? למה לבטל את המדינה של היהודים? ועוד בדרך להקים מדינה לפלסטינים.. זה לא הוגן, וזה גם לא יקרה. ד"א, לאותו יהודי בדנמרק יש איפה להגשים את זכויותיו הלאומיות. כך גם צריך להיות עם הפלסטינים(שכוללים גם את ערביי ישראל), אך לא כאן במדינת ישראל, אלא במדינה הפלסטינית. כן, כן. זאת דרך טובה. החלפת אזרחות תוך כדי שמירה על התנאים הסוציאלים למשך תקופה.

למעלה