רק אתן תבינו!

רק אתן תבינו!

אוף, עברו רק שבועיים וכבר שוב מתחילה תקופת הכאבים המטורפת הזו. איזה באסה לקבל מחזור... היו לי כמה ימים טובים שבהם סוףסוף חזרתי לעצמי ועכשיו עוד פעם להתמודד עם כאבים שפשוט בלתי נסבלים. גם ההתעסקות, לקחת כדור אולי לקחת נר אולי בכלל עדיף טיפות? לא יודעת... מה עדיף אולי לחכות עוד קצת כי בכל זאת הכאב הוא עדיין לא משתק לחלוטין... מה אתן אומרות? דרך אגב יש לי ביום א התייעצות של לפני ניתוח אצל סוריאנו, אתן יודעות אילו בדיקות צריך להביא איתי?

אז אל תתעסקי ../images/Emo13.gif

עצם המחשבה על משכך כאבים מטריד אותך? אל תחשבי יותר מידי קחי אחד מהסוגים שעוזר ותניחי למחשבות ולכאבים
מניסיון עדיף לחסל אותו כמה שיותר מוקדם ולא לחכות שהכאב יגדל למימדי מפלצת
משתקת... לגבי הבדיקות: כל מה שרלוונטי, CA-125 אם עשית, US בטן, CT בטן וכו'... אני הבאתי בזמנו גם את כל סיכומי המחלה מביקורים תכופים במיון בגלל הכאבי בטן וזהו נראה לי...
תרגישי טוב

אל תחכי לכאבים שמשתקים

אם את לא יודעת מה לקחת עדיף שתתיעצי עם רופא על משככים שאפשר לקחת ביחד בלי שיתנגשו ואז תוכלי "לשחק" איתם לפי עוצמת הכאבים אף פעם לא לחכות עם הכאבים כי כשהם כבר מתגברים קשה מאד להשתלט עליהם

galim29

New member
למה לחכות עד שיכאב יותר מדי?../images/Emo2.gif

את לפני ניתוח ובתקווה שלא יהיו יותר כאבים אחריו (אם תהיי על דיכוי). בימים שלפני ובכלל, למה לסבול? לדעתי תקחי משככי כאבים, את מה שעוזר לך ותעבירי את הימים עם כמה שפחות כאב. גם ככה יש חששות ולחץ לפני ניתוח. אין לך מה לחכות שהכאב יהיה משתק כי אז כלום כבר לא עוזר. יש לך המון אופציות ופשוט תקחי את המ שהכי עוזר לך.

למעלה