רק אתמול

lets go

New member
רק אתמול

הורדתי וגמרתי את הדמו של לגו סטאר ווארס 2, אחרי שמסיימים את המשחק הרגיל, יש הרכבה עצמית של דמויות, והמשחק מתחיל שוב עם דמויות נבחרות. יש שם את דארת` ואדר? או שטעיתי? זכור לי שבהרכבה עצמית ראיתי את הקסדה שלו, עכשיו אני פשוט לא מצליח לחזור להרכבה העצמית כדי לבדוק. אגב, יש גם אפשרות להחליף בין דמויות מוכנות תוך כדי משחק, ויש שם את הקיסר שפשוט תענוג להשתמש ביכולות שלו, גם בחרב וגם ב`כח`. אובי וואן זוועה לידו. הקיסר גם מסוגל לחסום ולהחזיר יריות רבות מכל הכיוונים באותו זמן בלי לזוז. בקיצור ה`דארק סייד` ניצח...

פלפטין אדיר!

לא יכלותי להפסיק לחשמל אנשים! בקשר לדארת' ויידאר, לא זכור לי שהיה אותו ואם היה אז לא היה את אפשרות החניקה שלו.

lets go

New member
יש גם את דארת` ואדר

עכשיו רק ראיתי, מאכזב נורא, בערך כמו היכולות של אובי הזקן... ואיזה קפיצות פלפטין דופק! והטווח של `הכוח` הרבה יותר גדול, בלי להזכיר שהוא יכול להרוג עם הכח בלי החרב. יכולות החרב שלו גם כן מדהימות, הוא מחסל בחצי מהזמן שלוקח לאובי-וואן. אהבתי את הרעיון של הקולנוע. וואלה איזה טבח ביצעתי שם...

lets go

New member
יש גם את דארת` ואדר

עכשיו רק ראיתי, מאכזב נורא, בערך כמו היכולות של אובי הזקן... ואיזה קפיצות פלפטין דופק! והטווח של `הכוח` הרבה יותר גדול, בלי להזכיר שהוא יכול להרוג עם הכח בלי החרב. יכולות החרב שלו גם כן מדהימות, הוא מחסל בחצי מהזמן שלוקח לאובי-וואן. אהבתי את הרעיון של הקולנוע. וואלה איזה טבח ביצעתי שם...

הקולנוע נהדר

אפשר להשיג שם איזה מאתיים אלף נקודות

lets go

New member
מה בכלל עושים עם כל הנקודות?

במשחק הראשון היה להם שימוש? אגב, אמרו כאן שאפשר למכור את הספידר לג'אבה ההאט, חיכיתי והגיעו רק היצורים עם הגלימות והפנים השחורות ולקחו את הספידר לא רחוק ולא שילמו כלום!
אה, ואיך עשית 200000 נקודות שם? אני "רק" הרגתי את כל האנשים וניפצתי את כל החפצים [אה, פלפטין
] ולא נראה לי שהשגתי כל כך הרבה.

הגזמתי קצת

אבל אפשר להרוס את הקולנוע וכל הכיסאות ומאחורי הקולנוע יש super-kit אחד. והנקודות במשחק הראשון היו לקניית דברים ודמויות.

Jedi Force

New member
בקשר לאובי-וואן...

אני משער שבגלל שהוא זקן בפרק הזה, עשו אותו דיי חלש, וטוב שכך, זה מראה על יותר מקצועיות לדעתי. אבל אובי-ואן לא חלש בכלל במשחק הקודם. דרך אגב, באמת אפשר לחשמל עם פלפטין?

מ א ג ר ט

New member
כן, אפשר!

וזה כזה מאאאאגניב!!!! טוב טוב, די. אני דווקא אהבתי שאובי ואן חלש, וגם הסגנון של המכות שלו היה מאוד נחמד (מן סיבובים כאלו...) נראה שהמשחק הזה מאוד מקצועי ומאוד מושקע.

lets go

New member
וגם חבל

שאם כבר הכניסו את דארת' מול בהרכבה עצמית, לא הכניסו את החרב הכפולה שלו. חוץ מהקטע הטיפשי שהיכולות ב'כח' שוות אצלו אצל ואדר ואצל אובי-וואן, וגם מיומנות החרב דומה.

lets go

New member
מה עושים

עם המכשירים המוזרים האלו שאוספים? הצלחתי לאסוף רק 4-5 מתוך 10.

MajorWinters

New member
אם אוספים הכל מקבלים איזה בונוס...

אני זוכר שבמשחק הראשון זה היה עוד פרק או משהו כזה...

Jedi Force

New member
את מתכוונת לרמזורים?

את צריכה לאסוף את כולם ואז את אמורה לקבל קוד, במשחק המלא תפעילי את הקוד ותקבלי עוד דמות. וגם במשחק המלא שאת מסיימת לאסוף 10 רמזורים את מקבלת רכב מסויים, או חללית. ככה לפחות זה היה במשחק קודם. חבל שיש כאן לא מעט אנשים בקהילה שלא נגעו כמעט במשחק הראשון של מלחמת הכוכבים.

Jedi Force

New member
אני אסביר לך...

כולם פה שיחקו בדימו כי יש התרגשות לגבי המשחק הזה. אבל מתי שיצא המשחק הראשון, וגם חצי-שנה או שנה אחרי זה הפורום לא ממש התלהב מהמשחק. תקראי חלק מהודעות כאן, אנשים שואלים שאלות שרק אם הם היו משחקים במשחק הראשון הם היו יודעים. בוא נגיד 3-4 גולשים מתוך 10 לדוגמא.

lets go

New member
דווקא אני

ניסיתי להשיג עכשיו את המשחק הראשון, הבעיה שהוא לא ניתן להשגה כרגע. כשהוא יצא, עוד לא ראיתי את הסרטים, אז לא היתה לי סיבה להתלהב.

Jedi Force

New member
ממש לא נכון!

אני שיחקתי בחלק השלישי במשחק הראשון בערך שבוע אחרי שיצא הסרט, ניסיתי בהתחלה לא לשחק אבל הסקרנות פשוט גברה עליי ושיחקתי, ולא פיספסתי כלום. כי כמו שאמרתי כבר, אלה שלא ראו את הסרטים, אם הם ישחקו במשחק העלילה לא תעבור בצורה ברורה. לכן ששיחקתי בחלק השלישי כמעט ולא נהרס לי בכלל הסרט כי לפי דעתי, רק 30% מהעלילה בערך עברה במשחק. הדמויות עשויות מליגו ולכן אינן מדברות!

טוב, נו

אני שיחקתי בזה אחרי בערך שבועיים אחרי שראיתי את הסרט, אז אני מניח שאתה יודע יותר טוב אם זה הורס או לא.

תשובה

כאשר אוספים את כל ה 10 (מינקיטים) מקבלים קוד, ולפי מה שאמרו לי הקוד משחרר איזשהו שלב או חפץ במשחק המלא.

למעלה