רק אתמול.....

® Road Runner

New member
רק אתמול.....

רק אתמול אמרתי ששלוש שנים האופנוע שלי לא איכזב אותי אפילו פעם אחת, ואפילו הוספתי טפו כפול שלוש פלוס חמסה. והינה, כאילו שהאופנוע שלי התחבר לאינטרנט בלילה אחרי שישנתי וקרא את הודעתי הנ"ל והחליט :"הוא אומר שאם היה לו כסף היה מחליף אותי??? זה מה שאני מקבל על שנים של אמינות???" קם בבוקר, שמח שאין גשם למרות העננות הכבדה, מעיל, קסדה, כפפות, סטארטר....סטרארטר....סטארטר....סטארטר....קללה....סטארטר....סטארט...סטאר...סטא...סט.................. "זובי אני מניע!
" כאילו הוא אומר... מה זאת אומרת??א-ת-ה תניע כמו נינג'ה!!(למרות שהוא R750..) הילוך שני ויאללה, מבחן בר-אור, דחיפה של קילומטר. נכשלתי... אין אוויר בריאות ועדיין לא מניע.... טלפון בהול לחבר שמגיע עם הרכב וכבלים(סליחה שהערתי אותך, שי..
) והוא מניע בעל כורחו
כמה סיבובי מצערת והוא משחרר באקפייר שמפריח לאוויר את כל הציפורים שעדיין נחרו על העצים. עכו-וולקן בפחות מרבע שעה והגעתי בזמן...(מקום עבודה חדש וכבר כמעט איחור..) אני רוצה לנצל במה זו בכדי להתנצל בפני האופנוע שלי(שבטח ייכנס גם הלילה לאינטרנט) ולומר לו שלא התכוונתי, גם אם היו לי מליון דולר בכיס אתה תמיד תישאר מס' אחד בשבילי.
הבטחה שלי - כפיצוי, השבוע תקבל טיפול מפנק באחד ממוסכי הספא בצפון
ובבקשה תניע לי מחר בבוקר....

C O L T

New member
הוא ביקש שאמסור לך

לבדוק מצבר אם ישן וטעינה, ליתר בטחון. דרך אגב, בקש ממנו לשרשר הודעות כאשר הוא גולש בפורום, ושיפסיק להתחזות לחברי פורום אחרים (כולל אלון גולן).

® Road Runner

New member
לא מבין למה הוא מדבר עם צד שלישי

קודם...שיפנה ישירות אליי..
המצבר חדש, דרך אגב והטעינה בסדר. לקח לי די הרבה סטרטרים עד שהוא התחיל להראות סימני עייפות וגם לא השתתק לגמרי. לגבי שרשורי הודעות - נראה לי שלך יש שפה משותפת איתו, זרוק לו מילה.. מקסימום אני אנתק לו את החיבור USB מהמצבר שלא יוכל לגלוש

למעלה