רק אשור יודע

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
רק אשור יודע

מי היתה הזלי"ת........ אני שומעת לראשונה את השם........ויהי זיכרה ברוך..... ווינט............. 15/07/2002 08:25 מבזקים נפטרה פייגה אילנית - חברת כנסת בכנסת הראשונה פייגה אילנית שהייתה חברת כנסת בכנסת הראשונה מטעם מפ"ם, הלכה אמש לעולמה בגיל 94. פייגה הייתה ממייסדי קיבוץ גן שמואל ואימו של אורי אילן שנפל בשבי הסורי. הלויתה תערך היום בשעה 15:00 בבית העלמין בקיבוצה. (סמדר שמואלי)

אשור

New member
"לא בגדתי"

אורי אילן ניתפס בשטח סורי קרוב מאוד לשטח קיבוץ שניר של היום.עסק בהחלפת מצברים באחד מתחנות ההאזנה לכוחות הצבא הסורי,ביתאבד ביום ההולדת שלי 13.01.55.

magy

New member
אבל אשור, על בנה שמענו

עליה לא שמענו....לא מכירים את פועלה... ולא ידעתי שאתה ילדון.........וככזה.....אתה זוכר המון........

אשור

New member
תארי לך שאני יודע מי היתה ח"כ

רות הקטין ובת כמה היתה הכלה הצעירה של הרב טולדנו שר הדתות שהיתחתן בגיל 74?

magy

New member
נו, ספר לנו....תן את עצמך

לך עם זה, זרום........שחרר............

אשור

New member
הרב טולדנו היה ממשפחה טברינית

"עתיקה" .מפלגת המיזרחי מינתה אותו לשר הדתות בשנת 1958,מאחר והיה אלמן הוא חשש שמינוי לא יראה בעין יפה בקרב חוגים מסוימים ואז שודכה לו פרגית צעירה כבת 19 שלמרבה הפלא היתה גם בעלת מראה חינני,והם נישאו. הבדיחות שרצו אז בכנסת העלו אפילו בדל חיוך אפילו בפניו החמוצות של חנן קריסטל שקבע בעבודת הדוקטורט שלו שבועיים ליפני המהפך של 1977 ,שלעולם לא יוכל להיות שלטון בראשות הימין במדינת ישראל.

אשור

New member
בפעם הבאה אני מבקש שתכניסי

להודעותיך את השיר LUCE BE ALADY TO NIGHT

magy

New member
כל מה שאני יכולה להשיג

זה את האתר בלבד.....את תקציר המחזמר....... כל שיר שאתה רוצה , יש צורך לקנות.......נוֹ פְרִי מִילְס.......

למעלה