רק אריק יצא גבר מתוך ביקורת על האלבום של מירי מסיקה
כ כלה להשגה New member 2/3/07 #1 רק אריק יצא גבר ../images/Emo150.gif מתוך ביקורת על האלבום של מירי מסיקה
I I מ י ר ב I New member 2/3/07 #3 ../images/Emo51.gif צודק בקשר לחוזר בחזרה!!! שיר כ"כ חזק ויפה!!! בקשר לשאר אני קצת חולקת עליו אבל זה דיון לפורום של מירי.
../images/Emo51.gif צודק בקשר לחוזר בחזרה!!! שיר כ"כ חזק ויפה!!! בקשר לשאר אני קצת חולקת עליו אבל זה דיון לפורום של מירי.
י יפעת לאב אריק New member 2/3/07 #4 כלכך כלכך נכון!! השיר פשוט מדהים..בהחלט הכי טוב באלבום! ואם זמרת אחרת הייתה מבצעת בהחלט היה יותר טוב.. הביצוע של יעל נחשון לשיר היה פשוט מושלם ! מירי קצת הרסה אותו.. אבל עדיין השיר הזה הוא הכי טוב באלבום שלה.. תודה עדי על הביקורת..
כלכך כלכך נכון!! השיר פשוט מדהים..בהחלט הכי טוב באלבום! ואם זמרת אחרת הייתה מבצעת בהחלט היה יותר טוב.. הביצוע של יעל נחשון לשיר היה פשוט מושלם ! מירי קצת הרסה אותו.. אבל עדיין השיר הזה הוא הכי טוב באלבום שלה.. תודה עדי על הביקורת..
N Nimrod121 New member 3/3/07 #6 תודה רבה. אני מסכים איתו ש"עכשיו אתה חוזר בחזרה" הוא שיר ממש יפה. אפילו עוצמתי לדעתי. הוא מדהים בכל המכלול שלו. אך יחד עם זאת אני חולק על שאר הדברים שהוא אמר.
תודה רבה. אני מסכים איתו ש"עכשיו אתה חוזר בחזרה" הוא שיר ממש יפה. אפילו עוצמתי לדעתי. הוא מדהים בכל המכלול שלו. אך יחד עם זאת אני חולק על שאר הדברים שהוא אמר.