רק אני?...

רק אני?...

רק אני ראיתי ביום שלישי בערב את הסדרה "מרחק נגיעה" והזדעזעתי כל רגע? היה לי קשה לראות את רוחלה נכנעת לזוריק ופשוט נותנת לו לעשות בה מה שהוא רוצה. אחר כך שואלים למה קיים איסור נגיעה לפני החתונה... אאתם מוזמנים לשרשר להודעה זו את כל מה שאתם חושבים על הסדרה, על האופן שבו מוצגים החרדים\החילונים\העולים החדשים וכל מה שנמצא בסדרה.... יומטוב =]

לא ראיתי מעולם..

אבל בדיוק היום דיברנו על זה בשיעור "מקשיבים".. אני חושבת שהתוכנית הזאת די משבשת את מה שקורה בפועל בחברה החרדית, וחבל.

ראיתי את זה אתמול (חבר שלי הוריד)

הקטע הזה היה כל כך לא מציאותי למה נראה להם שמלחתחילה חרדיה תתן למשהו לגעת בה? זה ממש לא הגיוני.. מסוג החרדיות שיש בבני ברק הם בכלל לא יסתכלו על בנים ובטח שלא יגידו להם "אסור לי לדבר איתך" סדרה מעוותת

isilme

New member
../images/Emo205.gif

הם מקצינים, כדי לעורר את המתח, את העיניין, את הפרובוקציה. סיפור אהבה כמו שיש בין רוחל'ה לזוריק, הוא בלתי אפשרי, אבל בגלל שנחמד ליוצרי הסדרה לחשוב על זה כעל "משהו נחמד" שעשוי לקרות, הם יצרו את הסדרה ככה, וחבל, כי יש דרכים אחרות להציג את המגזר החרדי [וגם את המגזר הרוסי ד"א.] חוץ מהדרך שבה הם מוצגים בסדרה.

שומו

New member
לא, לא עושים לה עונה שנייה.

זה בעצם סרט שחילקו אותו ל-8 חלקים.

נכון אבל:p../images/Emo205.gif

ככה שמעתי:] בגלל שהתוכנית קיבלה כ"כ הרבה רייטינג הם החליטו לעשות עונה שנייה.. וגם ראיתי את הנרי דוד [זוריק] הולך לאולפנים ליד הבית שלי:p כך שאולי הוא הולך לעשות פרומו לתוכנית או מש'ו:]

שומו

New member
זו סידרה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

אבל נכון שבאמת לא עשו מספיק מחקר על החרדים ועל הרוסים... שרוסי שעלה לפני רגע לארץ ידע כבר מילים כמו "סחורה" ו"מחקר"
נו, באמת...

עוד לא גיבשתי דעה סופית אבל...

בס"ד הסדרה עצמה מוצאת חן בעיניי, נראה לי שהם קצת הקצינו ואולי אפילו בכוונה את הנושא הזה של עולים ואת עניין החרדים מה שכן יש לי להגיד לכל העולם שצופה ומעביר ביקורת, תשתחררו זוהי סדרה שאמורה למצוא חן בעיני כולם ולזרום ולכן אני חושב שלפעמים היא מעוותת ולאו דווקא מציגה מציאות אמיתית, אל תשכחו שחייב לבוא איזה הפי אנד והוא חייב לבוא על חשבון משהו אז מעוותים טיפה את המציאות לכאן או לכאן...

מוצארט

New member
סדרה מצויינת

רוחל'ה נכנעת לזוריק? הבחורה מאוהבת מעל הראש, פתאום יש בה המון רגשות והיא פשוט לא יכולה להתנגד. במקרים כמו שלך אפשר להגיד: כשתגדלי תביני. חוצ'מזה, סדרה פשוט מצויינת

מרחק נגיעה.....

דבר ראשון נכון אף בחורה חרדייה לא תיתן לבחור חילוני לגעת בה.... דבר שני אולי זה מראה את מה שאנשים חושבים על החרדים ולדעתיז ה בדיוק הדגים את מה שאני חושבת על החרדים.. החרדים לא ואמרים לילדים שלהם כלום!!!!! ואז מגיע הגיל של החתונה והם מספרים להם הכול, זה ממש מטומטם לא להגיד כלום בנושא רק להגיד בנים-בנות=אסור!! זהו. נקודה. והם בסוף נושרים כי הםפ רוצים לדעת מה זה הדבר שאסרו עלהיים בגלל זה אני ושנאת את הדרך של החרדים, זהו..סורי חפירה =|

tamarhp

New member
התחלתי לראות

בינתיים ראיתי רק עד פרק 4.. לא יותר.. אני מחכה להמשך בשביל לגבש דיעה..

למעלה