רק אני שמתי לב ש...

OrEl74

Well-known member
מנהל
רק אני שמתי לב ש...

מאז שביינום שוחרר מאינדיאנה, רוי היברט חזר להיות שחקן כדורסל?
אני לא יודע מה הקשר בין הדברים כי ביינום במילא לא באמת היה חלק מהקבוצה אבל זה לא קצת מוזר שדווקא אחרי שבעטו בו, היברט התחיל לשחק?
ולא רק הוא, בכלל הפייסרס נראים הרבה יותר טוב במשחקים שעברו מאז.

מה שכן, ווגל כמעט לא השתמש בספסל הלילה וטחן לשחקני החמישיה את הרגליים. אני מקווה שזה לא יתנקם בהם במשחק הבא כשהם ינסו להכריע את הסידרה.

Executioner

New member
לדעתי זו אשליה

היברט משום מה משחק ממש טוב מול ננה אבל הוא פחות טוב משמעותית מול גורטאט וגודן. אינדיאנה עשו נכון והם מחפשים את המאטצ' אפ הזה, אבל אני בכלל לא בטוח שנראה את היברט משחק ככה לאורך כל הפלייאוף. בהשוואה לפלייאוף הקודם הוא עדיין צל של עצמו.

בכלל לאינדיאנה יש המון מזל שהיא משחקת מול פראיירים, גם אטלנטה וגם וושינגטון (שנראים כמו פראיירים עוד יותר גדולים). צריך אמנם לתת קרדיט לאינדיאנה זה כבר משחק מי יודע כמה שהם חוזרים מבור עמוק אבל צריך להודות שקבוצות טובות גומרות את המשחקים האלה במחצית ומול מיאמי זה לא יעבוד (אפילו לא מול הוטרנים של ברוקלין).

Puskas

New member
זה פוסט הוק ארגו פרופטר הוק קלאסי

יענו קשר מדומיין לחלוטין לדעתי, היברט התחיל לשחק כדורסל בגלל גורמים שונים מקצועיים אבל אני בספק אם אחד מהם הוא השחרור של ביינום שהרי גם ככה לא דרך על הפרקט מלבד במשחק אחד לפני כמה חודשים.

Puskas

New member
המלצה על סרט

מי מכם שעוד לא צפה, שווה לצפות בסרט על לני קוק (Lenny.Cooke זה שם הסרט).
לפני שבוע ומשהו העלו פה את הכתבה עליו מאתר וואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/175/2743643

בכל מקרה זה עמוד הסרט בIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt2606924/

אחלה סרט! יש אותו בטורנט באיכות מצוינת כמובן.

Puskas

New member
עשית לי חשק חח

שמתי להורדה ובכלל מעניין אותי לראות את כל סדרת 30.For.30 של ESPN (למה אי אפשר לכתוב נורמלי את השם של סדרת הסרטים בפורום הזה??).

לא מעניין.

שקול בערך לחדשות על ברנדון רוי. ללא ספק בדרך להיות הMVP המביך בכל הזמנים.

לא התכוונתי להעליב אותך, רק לרדת על רוז

חשבתי שיש סיכוי מסויים שתחשוב שהתכוונתי שזה לא לעניין שהבאת את הקישור כי את מי זה מעניין (פרשנות הגיונית לגמרי כמובן..) - אבל הכוונה שלי הייתה שהוא שחקן לא רלוונטי. אני כמובן שמח ששלחת את הקישור והעשרת את מאגר הידע הפורומי (ברצינות!)

pavelger

New member
מה קשור ה-MVP המביך בכל הזמנים

איזה קשר יש בין העונה שהוא זכה בתואר לבין זה שהוא התחיל להיפצע בעונות אח"כ?

fatnoam

Active member
אם הוא ימשיך להיפצע אז ללא ספק הוא ייחשב

הכשרון הכי מבוזבז מאז פני הארדוואי

fatnoam

Active member
דיברתי על שחקנים שזכינו לראות משחקים בליגה

לא זוכר שמות נוספים בלבל הזה. אולי ברנדון רוי.

Puskas

New member
על פי המלצה צפיתי את הסרט על הפיסטונס

סרט מרגש, מדהים, אישית גיליתי הרבה דברים חדשים על הקבוצה הזו שהייתה הרבה מעבר לקבוצה קשוחה ואלימה.
מומלץ מאוד לצפות בסרט הזה!

Ori L88

New member

בעקבות ההמלצה שלך צפיתי גם.
גם אני גיליתי הרבה דברים , ידעתי את הרוב. אבל כל הטרייד על מארק מאגוייר שכחתי. האמת שג'ורדן יוצא קצת בכיין בסרט הזה.
במיוחד בסוף , אתה כותב בעיתון שהם אלופים גרועים ולא טובים לכדורסל , ואח"כ אתה מתבכיין שהם לא לוחצים לך את היד?
בכל מקרה , קבוצה מדהימה וקשוחה. עם כמה מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה. אני מתבאס על אזיאה תומאס שיש סיכוי שהוא הרכז השני הטוב בהיסטוריה(צריך לעשות דיון) אבל לא מדברים עליו בנשימה אחת עם הגדולים. למרות שהוא בהחלט כן.
תחשבו שהקבוצה הזאת ניצחה את הבולס של ג'ורדן , את הלייקרס של מג'יק ואת הסלטיקס של בירד. זה חתיכת הישג עצום.

למעלה