רק אני שם לב

LIADSES

New member
רק אני שם לב

שכבר בקושי משדרים את רובי באמ טי וי? הכוונה חורשים על השירים שלו בVH1 אבל הוא כבר נהיה כמו הזמרים הזקנים שמוציאים שירים חדשים כמו הרולינג סטונס ואלאניס מוריסט ולא משדרים אותו באמ טי וי... אולי אני מגזים ועדיין משדרים אותו באמ טי וי אבל לא כמו ששידרו אותו פעם.. אני מניח שעד 2010 ככה אם הוא ימשיך להוציא דיסקים כבר לא נראה אותו באמ טי וי... מבאס העניין הזה...

בבריטניה

משמיעים כל הזמן. אני לא יודעת אם באמ טי וי אבל בחנויות, בברים, במועדונים, בכל חור. וחוץ מזה, אין מה לעשות, בסוף הוא יזדקן

לא רק אתה שם לב../images/Emo8.gif

לדעתי זה לא קשור לפופולריות שלו, MTV מזמן החליפו את סיגנון המוזיקה שהם משמיעים שם, ורובי לא נמצא בקהל המעריצים שמאזינים למוזיקה הזאת.. אבל בישראל דווקא אוהבים אותו יותר משחשבנו, אני שומעת את השירים שלו בכל חור, וגם כשהייתי בלונדון לא הפסיקו לחרוש על השירים שלו... אני כבר מזמן החרמתי את MTV (למרות שכשיוצאים לרובי שירים חדשים אני עוד מזפזפת שם) יש יותר מדי פרסומות, יש יותר מדי תוכניות ובקושי משדרים שם שירים. כשכן משדרים שם שיר, אז מיד זה עובר לפרסומות ואז מתחילה תוכנית כלשהי אחרת.. סגנון המוזיקה שהם משדרים הוא ממש ממש לא הסגנון שלי ככה שכבר לא נשאר לי מה לחפש שם... כואב שערוץ שפעם נחשב בעיניי להכי מגניב ועל הערוץ הזה חרשתי על יותר מכולם פתאום השתנה לגמרי והפך בעיניי לסתם עוד ערוץ ישן שפעם הייתי צופה בו... LOL מצטערת שהפכתי אתכם לקבוצת תמיכה

a Warming Sign

New member
"אוהבים אותך הילה"

אם כבר קבוצת תמיכה אז עד הסוף
את לגמרי צודקת..

LIADSES

New member
גם אני בעיקרון בקושי רואה את זה..

רק שאני יודע שאיזה אמן שאני אוהב יוציא סינגלח טוב אני יזפזפ לשם כדי לראות.. כל השאר אני רואה VH1...

מסכים איתך ב10000%!!

אמ טי וי כבר משנת 2002-2003 שינה את הסיגנון שלו והתחיל להשמיע סיגנונות איומים כמו רוק-טראש והיפ הופ-אר אנד בי..כנראה ההנהלה שם השתנתה בכל מקרה זאת גם אחת הסיבות שמכירות האלבומים והסינגלים ירדו כל כך..אין לי מושג מה נסגר עם הערוץ הזה אני זוכר תקופה ב1999-2000 שהערוץ היה מצויין וכל חודש היו יוצאים איזה 30 להיטים חדשים וטובים..אבל אךךך זה כבר לא ככה היום ועצוב מאוד שבמקום לשמוע להיטים אמיתיים אנחנו רואים ילדים מחוצ'קנים עם אפרו בלונדיני ענק שמתלהבים מהגיטרה שקיבלו ליומולדת וראפרים שלא היו מגיעים לערוץ אם לא היה להם 5 תיקים פליליים לפחות.

למעלה