רק אני פה חושב

ferrytale

New member
הוא לא ממש הסיגנון שלי

לא יודעת אם הוא חוצפה של זמר אבל לדעתי הוא לא משהו בכלל, לא השירה ולא הכתיבה

אממ דעתי...

וול, אני לא מסכימה איתכם
(אל תשכחו גם שזה עניין של טעם) לדעתי יוני בלוך הוא יוצר מאוד מאוד מוכשר, הוא יודע מה הוא עושה ולא כמו אמנים אחרים בישראל שהם פשוט נותנים למישהו אחר לכתוב להם את המוזיקה ומצרפים את הקול ה"יפה" שלהם ברקע...
נכון, חלק מהשירים שלו באמת נשמעים אותו דבר, ולא כולם הם להיטים, אבל המוזיקה שלו פשוט כיפית לשמוע! מה גם שיוני בלוך הוא לא פוזה אחת גדולה כמו שייגעצ

sonic_green

New member
האמת היא

שרוב השירים שלו נכתבו על ידי ברק פלדמן... אבל הוא מלחין מוכשר מאוד ללא ספק

אני בכלל בכלל לא בטוח

שברק פלדמן זה לא איזה אלטר-אגו שיוני בלוך בנה לעצמו סתם... ספקולציה.

שישיתגל

New member
אווקיי מי שאמר כאן שהוא מלחין גרוע

'ברמה של ילד בן 13 שרק קנה גיטרה' הוא בן אדם שאין לו מושג על מה הוא מדבר! יוני בלוך הוא מלחין רוק גאוני שחבל שאין עוד הרבה כמוהו בארץ. ההרמוניות והמהלכים בשירים שלו בכלל לא כמו של 'ילד בן 13' והעיבודים של השירים שלו בדרך כלל טובים מאוד. לדעתי למי שאמר את זה אין מושגג על מה הוא מדבר, כי אם יוני בלוך לא יודע לכתוב שירי רוק, אז למי שכתב את ההודעה הזו אין מושג מה זה רוק.

יוני מלחין טוב.....

על הקול שלו,על המילימ של השירימ שלו,על הביצוע,על הכלל--זה עניין של טעמ. אבל הלחנה?? יש לו את זה... לדעתי:)

eniGma19

New member
הגזמת....

בוא נתחיל מזה שליוני בלוך יש מעל 150 שירים.הוא למד פסנתר מעל 14 שנה,היה בלהקת חיל האוויר בצבא על רקע מלחין,ועובדות בשטח מראות שכנראה יש לו את זה,אם אתה לא מאמין לי לך תשאל את חמי רודנר,הוא כנראה חושב כמוני.. ואפרופו חמי רודנר,גם לו,אין את הקול הכי רדיופוני או את הדיקציה הכי קולחת,אבל לא חסרים בארץ אמנים כאלה,פורטיס,אביב גפן,עברי לידר(מבחינת דיקציה..)ומלא אחרים. אולי כדאי שתתחיל לנסות להקשיב ללחנים,למילים ופחות לאיך שהזמר מבטא את המילה "שמש".

למעלה