רק אני פה חושב

רק אני פה חושב

שיוני בלוך הוא פשוט גרוע? חוצפה של זמר, זה מה שהוא... בבקשה תגידו לי שיש עוד כאלה שחושבים ככה...

MiToOsH

New member
גם אני חושבת, אבל.. ../images/Emo104.gif

הצנחנים זה הביצים? לא התותחנים?!

אשף

New member
כן ולא

הוא לא זמר, זה נכון, אבל הוא מגיש מצוין את השירים.

Ne§t£A Gi®L

New member
לא מתה עליו גם כן.../images/Emo108.gif

אבל לא מכירה אותו מספיק טוב בשביל לחשוב שהוא חוצפה של זמר. למה אתה חושב ככה?

אשף

New member
כי יש לו קול ציפציפי ושסששס

"בצ'קט מעט, קצ'ום דבר לא זז, קשום דבר לא מעניין, לפעמים הרוח קצת צ'וחקת את האבן"

רזוס

New member
>>

אם אתה מדבר על קול של זמר.. אתה יכול למחוק חצי מהאומנים ברוק הישראלי שיש להם קול/הברות לא פחות גרועות.. (אביב גפן, קורין אלאל...) ובכל זאת הם מעולים.. אם אתה רוצה קול טוב אז בשבילך המציאו את כוכב נולד- חוסר כשרון אבל קול יפה.. לדעתי אחלה זמר, אומנם אין לו קול מדהים אבל הוא בהחלט זמר טוב ומלחין מעולה :)

אשף

New member
לא ולא

לקורין אלאל יש קול מצוין, היא הזדקנה, אבל אין מה לעשות עם זה, אם אתה חושב שלא, תמשיך לחשוב, ותקשיב להקלטות שלה עם אריך איינשטיין בתחילת הדרך. אביב גפן זה משהו אחר. כוכב נולד זה לאנשים שנראים טוב ונראים טוב במצלמה, מתקשרים עם הקהל ומתאימים לפופ. קול לא בהכרח מדד (ע"ע כוכב נולד 2) מה לעשות שאין קולות גבריים בארץ (בזמן האחרון)

רזוס

New member
>>

אולי הקול שלה עצמו יפה.. אבל גם לה יש בעיות עם הברות, וביטוי של מילים.. לא יודע אם היית בהופעה שלה.. אבל הייתי כמה פעמים וקשה להבין את המילים שיוצאות לה מהפה אם אתה לא מכיר את השיר, בכל מקרה אין לי מה להתווכח איתך על זה, אני לא אוהב אותה..

זה לא רק אצלך קורין אלאל../images/Emo19.gif

בהרבה הופעות של כעל מיני אמנים ולהקות אם אתה לא מכיר את השיר אז קשה ולפעמיםן בכלל בלתי אפשרי להבין את המילים. לגביי יוני בלוך, אני לא אומר שהוא ה-דבר הכי טוב שיש או היה פה אבל יש לו הרבה שירים טובים.

IkMfNiY

New member
הבעיה היחידה בקול שלו היא הש'

ואני לא חושבת שבגלל דבר כזה אתה יכול לקרוא לו "חוצפה של זמר"... יש זמרים עם קול הרבה יותר נורא משלו.. יעל

noooga

New member
אני גם חושבת ככה...

כאילו, הוא לא זמר משהו בכלל....!!!!! אפילו מאוד גרוע!

יוני בלוך../images/Emo5.gif

כל פעם שאני שומעת את השיר "מכיר אותו" אני מקבלת בחילה. איך שהוא חורק שם על הגיטרות זה נוראץ אז יוני בלוך ממש אבל ממש לא משהו

אני חולק....

נכון, יש לי יותר טובים ("התקף לב קטן", "נעים בחוץ") ופחות טובים ("מכיר אותו"), אבל לדעתי הוא אחד הדברים היותר טובים שקרו לרוק הישראלי (שלא במצב טוב בכלל) בזמן האחרון....

רני צודק...

יוני ממש חמוד, ו"התקף לב קטן" זה שיר ענק! ה-ש' שלו ממש מצחיקה,ובכלל...כל התדמית של הבתול הזה ממש חמודה לו

לא לא לא לא הבנתם

אני לא מדבר על הקול שלו. דוקא יש לו קול בסדר. אני מדבר על השירים שלו! הוא מלחין ברמה של ילד בן 13 שרק קנה גיטרה ראשונה. הוא פשוט עלוב, אני שומע שירים כמו "הפסיכולוגית" ומתעצבן. אני חושב שהוא הרבה פחות ממה שעושים ממנו, ה-ר-ב-ה פחות. והצנחנים זה הביצים של המדינה, לא התותחנים!

sonic_green

New member
אני לא יודע לפי מה אתה קובע

אבל הוא מלחין טוב מאוד...יותר מהרבה מוזיקאים אחרים בארץ.

אשף

New member
מה הבעיה בהלחנה שלו ?

סבבה לגמרי, וגם הפקה מוזיקלית (ע"ע לוט)

למעלה