רק אני עם כזה מזל....

CrAzY 69

New member
רק אני עם כזה מזל....

היי... לא רשמתי פה כבר מלא זמן... טופ לא קרה שום דבר מרגש... אבל עכשיו הגעתי למסקנה שיש לי מזל חרא.... תמיד היה לי מזל נאחס עם בנים.... פשוט לא הלך טופ תמיד משום מה זה מגיעה למצב שרוצים לנצל אותי וחשבתי לעצמי שאני לא יתן לזה יותר ליקרות.. השנה לקחתי את עצמי בידיים.... עשיתי כמו מן "שינוי תדמית" עשיתי דיאטה(לא שהאיתי שמנה...) רעב והאיתי בדיכאון בגללה והורדתי את המשקל שרציתי ועכשיו אני שומרת.... קיבלתי בנוסף לזה ביטחון עצמי וחשבתי שילך לי עכשיו טוב. אוקיי אז עכשיו אני יספר מה בידיוק קרה... ליפניי שנה היה לי קטע עם ידיד שלי סתם מן יזיזות... וזה לא ניגמר יפה... הוא בא אליי ביציאה שלא היה ביניינו כלום... סבבה ניגמר היתגברתי. מלפניי כ3 חודשים בערך, היתחלתי שוב להיסתובב בחבורה שבא הידיד הזה יושב וממש היתחלנו לדבר והיה שוב ביינינו קליק וכולם גם ראו והידיד הזה דיבר איתי ואמר לי שהוא רוצה איתי משו אבל הוא מפחד ליפגוע בי ואמרתי שאני לא רוצה סתם קטע וזה הספיק לי בחיים ואני סתם ניפגעת, קיצור החלטנו להיכנס לקשר רציני וידעתי שאני לוקחת פאקינג סיכון זה שאני ניכנסת איתו למערכת אבל בסוף חשבתי לעצמי שאם אני לא ינסה אני יצתער על זה... קיצור אני ואותו ידיד שעכשיו הוא חבר נהיינו ביחד ואנחנו כבר קצת יותר מחודש ופיתאום אני מתחילה לגלות מיספר דברים... אני וידיד שלי יום שני הלכנו לעשות קניות ליכבוד השנה החדשה ואז ישבנו בבית קפה... קיצור אחריי כמה שיכנועים הוא סיפר לי.... הוא סיפר לי מה "חבר" שלי אמר לידיד אחר שלנו... והוא אמר לו שהוא בכלל לא יודע אם הוא אוהב אותי, שהוא סתם רוצה לזיין אותי<למרות שאני בתולה> והוא גם סיפר שכמעט הגענו עד הסוף...אה ושעוד מעט הוא יפרד ממני. אוקיי ניכנסתי לבאסה של "פאק זה קורה לי שוב" אבל באותו היום יצאתי עם חבר שלי החוצה והיתה לנו את אחת השיחות הטובות ביותר וגם הוא אמר לי שהוא אוהב אותי... אז אני נהייתי בדילמה של מה לעזאזל לעשות! למי להאמין... החלטתי להחליק את זה בגלל "ההרגשה הטובה" שחבר שלי נתן לי ולעשות כמו מן ניסוי כזה... שאני לא יתן לו עד הסוף וניראה כמה זמן ישאר איתי, סבבה... אז היום אני יוצאת החוצה... בסטלבט שלי.. מתכננת מה אני עושה בערב שנה חדשה עם החברים... שתיה... אלכוהול.. וכו... ואז ידיד שלי<זה שסיפר לי> לוקח אותי שוב לשיחה ושואל אותי אם דיברתי עם חבר שלי, ואני עושה שכן ושהוא אמר לי שהוא אוהב אותי אז אותו ידיד מתחיל להגיד לי שחבר שלי משקר... שהוא דלו שמה על מישהי אחרת והוא איתי בשביל לזיין... ואני ניכנסתי לדיכאון של החיים שלי באותו רגע... מצד אחד זה כולכך לא מיסתדר לי.... הוא לא כזה אדם... במיוחד אחריי כול מה שהוא סיפר ואמר לי.... עכשיו.. מחר זה ערב שננה חדשה... ואני חוגגת עם חבר שלי ועם כול החבורה.... ואני לא יודעת מה לעשות... להיפרד ממנו? מתי? איך אני יהיה איתו בערב שנה חדשה? אני צריכה להגיד לו שאני יודעת? לדבר איתו? מתי... פליז תעזרו לי כמה שיותר מהר כי אני לא יודעת איך להיתמודד עם זה... <והידיד שלי לא רוצה אותי או משהו, יש לו חברה>... נ.ב-סליחה על האורך..

תקשיבי חמודה.

לפי דעתי את צריכה לברר באמת מה שקורה עם חבר שלך, כי לפי דעתי מנסים לסכך בניכם וזה לא יפה את לא צריכה להיפרד רק תדברי איתו על זה.

a s t r o

New member
קשה לי לדעת מה להגיד

יכול להיות שההוא רוצה לסכסך וחבר שלך פשוט שחקן טוב....... ויכול להיות ההפך.... צריך להכיר את שני הילדים עצה שלי........ שהוא מדבר אם הידיד שלך תבקשי מידיד שלך לדבר איתו בטלפון על זה ושאת תהיי על הקו השני או שהוא ישלח לו על זה הודעה באיסיקיו ואת תהיי ליד המחשב של אותו אחד

למעלה