רק אני מרגישה ככה??

עמבה17

New member
רק אני מרגישה ככה??

אני תוהה, רק לי יש את ההרגשה שאפ'חד לא סופר אותי באזרחות?! בצבא הייתי נחשבת לוחמת, כשהייתי עולה לאוטובוס עם הנשק- הרגשתי שאנשים הסתכלו עלי בהערכה, לפעמים אפילו היו ניגשים ואומרים מילים טובות, כשהיינו במוצבים- אזרחים באו והעמיסו אותנו בכל מיני דברים טעימים ומתנות, ממש העריכו אותנו.. ועכשיו באזרחות?? זה כאילו אני לא שווה כלום! בעבודה שלי הבוסית שלי מתייחסת אלי כאילו אני האדם הכי נחות שיכול להיות, לקוחות מזלזלים בי... זה כל כך מעליב!! לפני שניה קרעתי את עצמי כדי לשמור על הארץ ועכשיו כשהשתחררתי- זה כבר לא מעניין אף אחד, אני לא שווה כלום.. כאפת אזרחות.

Haunted

New member
אכן כאפת אזרחות..

אין לך מה לדאוג, זה יעבור עם הזמן.. גם אני עצמי הייתי לוחם בצבא, מ"כ. לחמתי בלבנון, פיקדתי על אנשים בזמנים קשים, הרגשתי מאוד חשוב והיה לי סיפוק ענקי. השתחררתי מהצבא והפכתי לעוד בנאדם שעובד, משלם ביטוח לאומי, ואף אחד לא שם עליו. ההרגשה הזאת עוברת עם הזמן, ומתחילים לשכוח את ההיי שהיה בצבא. העובדת שהבוסית שלך מתייחסת אליך רע זו בעיה בפני עצמה. לקוחות תמיד יזלזלו בך מהסיבה הפשוטה שהם לקוחות
זה שקרעת את עצמך כדי לשמור על הארץ לא אמור לעניין אף אחד, זה אמור לעניין אותך. את צריכה להיות גאה בעצמך, שיצא לך לקחת חלק כה חשוב בהגנה על המדינה. קחי את החיים בקלות. זאת תקופה חולפת.. תתמקדי בחיים האזרחיים שלך, תטיילי, תלמדי, תתקדמי בחיים, וההרגשה הזאת תעלם בלי שתשימי לב.

אל תדאגי עם הזמן זה יעבור

הצבא יכול לגרום לתחושת העצמה מאוד גדולה, ובאזרחות הכל שונה מתחילים מהתחלה מדף חדש ונקי. יקח קצת זמן אבל זה הכל תלוי בך. נ.ב. איפה היית לוחמת?

smady by

New member
אצלי זה דווקא הפוך...

הרגשתי שלאף אחד לא אכפת - לא לחברות האוטובוסים ולא לאנשים שעולים עליהם ושמים עלינו זין (כן מה לעושת - גם ג'ובניקים עושים צבא!) ובמיוחד לא למפקדים אחרי שיצאתי מהצבא נתקלתי בבוס צעקני ועכשיו אני עובדת במקום מעולה - מתייחסים אליי כשווה וקודם כל כבן אדם! אהה והבירוקרטיה הרבה פחות מעצבנת!

למעלה