רק אני לא יצאתי ? או שיש איתי כאן עוד אנשים?
3 3שרונית New member 1/1/06 #2 אני פה ובטוח שיש עוד כמה, רק שלא נעים להם להודות שהם בבית מול המחשב....
ה הפלא ה8 New member 1/1/06 #4 אוחתי - אני מודה מודה מודה!!! אבל יש עוד אפשרות שינחתו אצלי עוד 20 דקות בערך מפלצות...
3 3שרונית New member 1/1/06 #12 ברוכה הבאה ושנה טובה לך../images/Emo140.gif תרגישי נוח, כל הצפון פה........
ק קסם של מאפרת New member 1/1/06 #17 נפלא.... מה עושים?? איך מעבירים את הערב הנפלא הזה? (כמובן למי שלא חוגג)
3 3שרונית New member 1/1/06 #18 יש מלא דברים לעשות תעשי לך אמבטיה מפנקת, תראי סרט טוב, תקראי ספר, תזמיני חברים ....
ק קסם של מאפרת New member 1/1/06 #20 לא שאלתי לגביי, שאלתי בכלל מה אתם עושים... אני נהנית לי מכל רגע... עשיתי מקלחת חמה, רואה טלויזיה, מתקשקשת בפורומים
לא שאלתי לגביי, שאלתי בכלל מה אתם עושים... אני נהנית לי מכל רגע... עשיתי מקלחת חמה, רואה טלויזיה, מתקשקשת בפורומים
3 3שרונית New member 1/1/06 #21 אהההה 'צטערת ההבנה שלי לוקה בחסר... בגדול נראה לי שזה מה שכולם עושים , בערך... חוץ מפלא, אצלה יש מפלצות אז היא עסוקה איתם.
אהההה 'צטערת ההבנה שלי לוקה בחסר... בגדול נראה לי שזה מה שכולם עושים , בערך... חוץ מפלא, אצלה יש מפלצות אז היא עסוקה איתם.
D doodinke New member 1/1/06 #13 מבטיח לכם שאם אני אהיה פה ב-12 אני שולח נשיקה לכווווווווווולם בלי הבדל דת גזע מין וגובה בשעה :24:00 בדיוק
מבטיח לכם שאם אני אהיה פה ב-12 אני שולח נשיקה לכווווווווווולם בלי הבדל דת גזע מין וגובה בשעה :24:00 בדיוק