רק אמא -

פרח88

New member
רק אמא -

רק אמא , תספר לי סיפור רק אמא , תתן לי לשתות רק אמא , תלביש אותי רק אמא , תיקח אותי לישון רק אמא , תקלח אותי - תלביש אותי - תסרק אותי - ועוד ועוד ... אליעדי בן שנתיים וחצי , פתאום רוצה רק אותי , שמח לראות את אביו חוזר מהעבודה - רץ אליו , ואז רץ חזרה אליי , לא מוכן לשחק איתו יותר , לשבת איתו , וכל מיני דברים כאלה או אחרים אני דווקא כן מנסה לקרב ולהסביר שאבא התגעגע אליו והוא רוצה להיות איתו , טוב אולי זה קשור - אני בתחילת חודש שמיני - כבר דיברנו עם הילד וניסינו להסביר שיש לאמא תינוק שיהיה לאח קטן במשפחה - ושאליעד יהיה הגדול - וכל מיני כאלה ואחרים יש להוסיף שאליעדי עד לפני חודש לא היה ככה עם אביו - לא הייתה לו שום בעיה איתו -- ... הסדר יום שלנו הוא כזה - בבוקר אני יוצאת לעבודה מוקדם - בעלי מארגן אותו בקושי ולוקח אותו לגן - אני לוקחת אותו מהגן בארבע - ובעלי חוזר הביתה בשמונה - כמה דקות לפני שעת השינה של הילד .... מה עושים - ? עוד מעט אני אלד ואני לא רוצה שהכל ייפול עליי ... ומה יהיה בלילות שאני יהיה אחרי לידה מאושפזת בבית חולים .<<???... וחוץ מיזה אני חושבת שהבעלול שלי קצת פגוע .....

סנטינו

New member
גם אצלינו ..

הבת שלי בת שנה וחצי ויש לה תקופת אמא עכשיו ( ואני לא ומצפה ל-
) אבל עד לפני חודש זה היה הפוך - היא כל הזמן רצתה את אבא ואני זוכרת שממש נפגעתי מזה אני מאמינה שזה תקופות וזה משתנה אבל נחכה לראות מה המומחיות יגידו ...

../images/Emo178.gifמוכר

גם רננה מתה על אבא שלה אבל יש המון פעמים שרק אמא. ממליצה לחשוב מה מתאים לך ומה לא ולהתעקש. בגיל שנתיים וחצי זה גיל של הצבת גבולות ולכן יש דברים שהייתי אומרת לאליעד "אמא לא יכולה עכשיו" או "אבא היום יעשה איתך כך וכך". לנו כבר יש עוד גורה בבית (רעות) ולכן אין מה לעשות, באמת לפעמים אמא צריכה לטפל ברעות ולפעמים אמא מטפלת ברננה. צריך למצוא את האיזון. אנחנו מתחילת שליש אחרון הרגלנו את רננה שאבא מרדים, אבא קם בלילות וכו', היה שבוע קשה וזהו, התרגלה. אחרי תקו' ההסתגלות, גם אני לפעמים ניגשתי (בתדירות נמוכה כמובן מבעלי) על מנת לאזן ואחרי הלידה אני טיפלתי בלילות בעיקר בקטנה ולפעמים אם כבר הייתי ערה וסיימתי להניק ולטפל ברעות, ורננה התעוררה אז ניגשי אליה אבל לא על בסיס קבוע. לגבי הלילה אחרי הלידה, גם אני הייתי מלאת חששות, תאמיני לי, רוב הילדים סתגלתניים יותר משנדמה לנו...פשוט מסבירים בצורה בהירה וברורה והם מקבלים את זה.:) בהצלחה:)

a g 2 7

New member
מסכימה לכל מילה../images/Emo45.gif

אצלנו הקטן כל הזמן רוצה רק את אבא...כאילו אין אמא בבית... אז הבוקר בעלי היה צריך לצאת מוקדם ואני הלבשתי אותו ,אז בהתחלה היה לו מוזר אבל אמרתי לו שאבא בעבודה ולא יכול להלביש היום את לולי..הוא הבין... חיבים בגיל הזה להציב גבולות,זה גיל שהם מאוד בוחנים אותנו,מה מותר ומה אסור.... עד איפה אפשר למשוך ....

אילתית 2

New member
מוכר מוכר וידוע ../images/Emo178.gif

אצלנו הקטנציק בן שנתיים וחצי גם כן אבל אצלנו זה דווקא תמיד היה...רק אמא...דבק אמא... יש תקופות שיותר ויש שפחות.... לפני שבוע היתה לנו בגן שלו הרצאה של הומאופטית קלאסית הרצאה בעיקר על מיתוסים...מחלות חורף..חיזוק מערכת חיסונית...ותרופות סבתא ותרופות הומאופטיות...השוס שהיינו בהלם כשדיברה על מקרים שטיפלה וכו...אמרה שיש טיפול הומאופטי לכל דבר כולל לשלב ה"דבק אמא" על זה דווקא לא הרחיבה..הייינו בהלם...ולא הבנו איך אבל ככה אמרה...בכל מקרה כמה שזה מתיש או קשה לפעמים לא חושבת שצריך "טיפול" לדבק זה שלב שבא והולך ועובר לבד פשוט מאוד את לא צריכה לנסות לקרב ולהסביר שאבא איתו...אלא פשוט יש עובדה קיימת אבא עכשיו משחק ומטפל...מאלתר ומסתדר בלי שתתערבי אצלנו זה עם אבא הוא דווקא מחובר משחק משתולל וכו...אבל בדברים מסויימים רוצה רק אותי...מנסים ואבא תוך כדי משחק וצחוק מצליח גם תראי בזמנו היה לי את זה עם הגדולה שלי (ההפרש ביניהם שנה ו11 חודש) בזמנו בעלי עבד המון שעות ולא היה הרבה בבית ולכן לרב וכמעט הכל היה אני והיא...ומאוד חששתי איך יהיה אחרי הלידה...כשאני אלד והיא תצטרך לעשות דברים עם אבא שהיתה רגילה אליי ויכולה לומר לך באמת שמה שקורה עכשיו לא מחייב שיהיה אחרי הלידה אבא היה קם אליה מקלח אותה וכו...דברים שהיתה רגילה איתי ולא רצתה איתו אבל מה לעשות כשנהיים הורים עוברים והופכים להיות צוות הוואי ובידור ותוך כדי אלתורים המצאות ומשחקים מצליחים לעשות איתם הכל...ככה שאחרי הלידה התרגלה שיש דברים שעם אמא ויש דברים שעם אבא עצה קטנה כשאת מסבירה לו עם התינוק שבבטן לא להגיד לו שיהיה הגדול...כי אומנם יהיה גדול...אבל הוא בעצמו עוד קטן פשוט אמרתי לה שיהיה לה אח קטן..שהיא בוגרת....אבל לא גדולה כי גם היא היתה אומרת לפעמים אני קטנה.. שיהיה בהצלחה

שדנה

New member
כמה מוכר... בעלי מרוצה כי עד לא

מיזמן זה היה רק אבא.

למעלה