רק אם בא לכם לעזור לי...

eyalush001

New member
רק אם בא לכם לעזור לי...

אני מתכנן לעשות איזה חופשה קצרה בחו"ל הקיץ. ואני רוצה להכליל את ההופעה של קיילי בטיול שלי. אתם יודעים אם היא עוד מופיע עם fever?

סורי לאכזב אותך אבל לא נראה לי שהו

שהיא הולכת עם פיבר נראה לי היא עסוקה בעבודה עלה אלבום וסיבוב ההופעות הבא יקרה בשם אחר ובכלל...... היא לא מופיעה לאחרונה היא עסוקה במערכת היחסים שלה ושל אולייביה
כמה חמודדדדדדד כדאי שהיא תשקיע בו אבל שלא תשכח אותנו המעריצים!!!!!!!

tatababa

New member
סקייטי סיכמה את זה כמו שצריך

סיבוב ההופעות הכי קרוב שיכול להיות זה סוף 2004 תחילת 2005. הסיבה כמובן היא היציאה המאוחרת (והדיי תמוהה) של האלבום הבא - התאריך מסתמן כינואר\פברואר 2004! סינגל כנראה בזמן למכירות החזקות של כריסמס - נובמבר\דצמבר 2003.. אני עדיין חושב שהם יקדימו את כל העסק כדי להרויח כמה שיותר מכירות של האלבום על גבי הכריסמס למרות שכעיקרון אי אפשר לדעת. ואם זה לא מספיק - כל זה לא מחייב מסע הופעות. הכל תלוי בהצלחה של האלבום הבא ובתוכניות של קיילי מכיוון שסיבוב הופעות לא קשור בכלל לחברת התקליטים אלא קיילי בלבד. יכול להיות שעד עד היא תיהיה נשואה ובהריון! (אני כזה אמא פולנייה!) חחחחח תהנה בטיול! רן נ.ב - לאיפה אתה טס? אם זה לאנגליה אז אני מציע לך לחרוש את החנויות ולקנות כמה שיותר מוצרי קיילי!

eyalush001

New member
הטיול שלי..

לא ברור לאיפה אני נוסע. לסביבות ארה"ב כנראה ושם כנראה שהיא כבר לא תופיע.
וזהו אז אני עוד לא סגור על לאיפה לסוע.

tatababa

New member
לגמרי!

הסאונד שלו כבר נשמע מיושן, השירים כבר טחונים... צריך משהו מרענן! בינתיים אני מסתפק במינוגית השנייה - Neon Nights - Dannii Minogue אחלה אלבום!

עצוב אבל אתם צודקים קצת מיושן כבר

אבל דונט ורי!! אני סומכת על קיילי שתביא לנו משהו מרענן וחדיש-כמו תמיד!!!! סופר קיילי!!!!!!! אמממ ארה''ב? היא לא ממש מוכרת בארה''ב אייל מצטערת לאכזב אותך הסיכוי שתראה אותה מופיע שם הוא די קלוש אפילו אם היא בסיבוב הופעות.....(איל אני הורסת לך הכול
)

למעלה