רק אחד?

zipdrive

New member
רק אחד?

מאמר קצר בגאמאסוטרה על איך יוצרים אינטראקציה מכפתור אחד.

אוף טופיק

גוגל המתרגם מאיץ בי כבר כמה זמן לת רגם עמודי טקסט שאני קורא. במאמר הזה נכנעתי. תראו את שמו ואת התחלתו בתרגום של גוגל (שאמרו לי שהוא השתפר): אחד המשחקים לחצן מבוא מאמר זה הוא חקירה של אינטראקציה. סביר להניח לערער ביותר מעצבים עם ריבית מסוימת נמוך מכניקה ברמה של פעולות בסיסיות. זה אינו מתכוון לצאת עובדות ומספרים, אלא הכוונה שלו היא להציג שאלות, לתת הצעות, ואפשרויות הנוכחי. הדגש הוא על המופשט, שבו ניצול של אינטראקציה לא נחשב או נחשב רק במתינות היכן שצריך. מילון מונחים כללה בנספח. במאמר זה, כפתור אחד הוא ההגבלה על אינטראקציה. שימוש מגבלה זו, ואז הקורא יכול להסיק מסקנות משלהם על האופן שבו הרעיונות האלה עשויים להיות מנוצלים על רב מערכות אינטראקציה כפתור

Yotam Noy

New member
פנינה אמיתית!

מה שבאמת משעשע פה זה החיבור המקרי של התרגום של גוגל לחתימה שלך. "אין להסתמך על האמור מעלה והוא אינו חוות דעת משפטית מחייבת..." וכו'.
מעולה! ולא, לא חל שום שיפור בגוגל המתרגם. אני חושב שזה די ברור...

zipdrive

New member
תרגוגל

תראו, למרות שזה לא באמת מתרגם מוצלח, התרגוגל (תרגום גוגל) מאפשר לדעת במה עוסק מאמר מסוים וגם מה עיקריו. אמנם זה לא הכי נוח, אבל זה יותר טוב מכלום. עכשיו, התרגום אנגלית-עברית הוא עוד בסדר. נסו לעשות תגום מיפנית ותראו מה אפשר להבין.

אל תשמיץ את גוגל

העילגות של החתימה שלי היא שלי עצמאית לבדה, ומטרתה לומר לכם "תעזבו אותי באמא'שכם. לא בא לי שתתבעו אותי על השטויות שאני מדבר".

Yotam Noy

New member
החתימה - כבודה במקומה.

אני מבין את משמעות החתימה, וחושב שהיא מוצדקת ומדוייקת. פשוט בהקשר של התרגום ההזוי הנ"ל, החיבור המקרי איתה היה משעשע מאוד.

עוכרדינית

זו שפה ייחודית שאפילו גוגל לא יודע ולא ידע לתרגם אליה. אנחנו בקושי מבינים אחד את השני. יש ניבים שונים (בעיקר אלו שננעצים בטרף).

De-Panther

New member
אמכבר, הייתם מחשיבים משחק עם העכבר כמשחק של..

כפתור אחד? ובלי קשר, ככל שיש שימוש ביותר מקשים אני מתחיל להסתבך במשחקים. למשל במשחקי יריות בגוף ראשון אני בדרך כלל אשתמש רק במקשים של התזוזה והריצה, לא בכל הזחילות למיניהם והזומים ושאר הדברים.

zipdrive

New member
עכבר

בהחלט לא. מעבר לעובדה שלכל עכבר שדה היום יש לפחות שלושה כפתורים, עצם האפשרויות לתנועה- כיוון,, נרחק ומהירות, הן הרבה מעבר לממלכה של כפתור בודד.

adiel666

New member
רוב האנשים לא יסכימו איתך

א. כנראה שלא שיחקת במשחקי יריות לאחרונה- שיחקתי ב- Crysis, Modern Warfare 2 ו- Fallout3 (לאחרונה) ואני יכול להגיד לך שאי אפשר לשרוד את המשחק ברמות קושי מעל "EASY" מבלי לדעת בדיוק מה כל מקש עושה. שלא לדבר על זה שבCrysis למשל אם לא תדע איך להשתמש בnano suite כמו שצריך לא תוכל בכלל להתקדם במשחק. MW2 בלי ZOOM? לא נשמע אפשרי בכלל, יש שלבים שאתה צריך לחסל שם אוייבים מבלי שישימו לב אליך עם sniping rifle. ב. מיליוני השחקנים של WOW יעידו אחרת בנוגע להמון מקשים בשביל קלט, שלא לדבר על המקלדת שבליזארד יצרו שמותאמת במיוחד לWOW. זה אולי מסבך טיפה את המשחק לשחקנים מתחילים, אבל ברגע שמתרגלים לזה מבינים שזו הדרך הטובה ביותר לשחק במשחק מורכב שכזה שקורה בזמן אמת. אם היית נותן תפריטים בעת לחיצה על העכבר של לבחור איזו מתקפה צריכה לקרות זה היה הורס את כל הגיימפליי. כנראה שאתה סוג של שחקן קז'ואל שפשוט רוצה להנות ממשחק מבלי להשקיע זמן בללמוד את האינטרקציה.

De-Panther

New member
לכן אמרתי בדרך כלל אשתמש. אישית אני מעדיף שזה

יהיה פשוט וכן, כבר תקופה ארוכה שאני מוצא את עצמי משחק יותר במשחקי קז'ואל מאשר במשחקים עמוקים יותר.

ahillel

New member
זה מזכיר לי את F16 Falcon 4

אם מישהו מכיר. מעולם לא נתקלתי בסימולטור טיסה כל כך מסובך. ושיחקתי בהרבה. אני פשוט ויתרתי מייאוש. כי אם אני צריך עכשיו ללמוד את ה- MANUAL רק כדי לנעול מטרה בראדאר אז חבל על הזמן שלי. משהו התפקשש להם במשחק הזה. למרבה הפלא לחיצה על כפתור בג'ויסטיק לא מספיקה (!) אני חושב שיש גבול כזה של רמת ריאליזם שלא צריך לעבור אותו.

Ultra Spidey

New member
חובבי סימולטורים יחלקו עליך

Falcon 4 מוזכר רבות אצל חובבי סימולטורים בתור הסימולטור, הכי ריאליסטי והכי מתקדם עד כה. אז התפקשש לא הייתי אומר, כי הם די קלעו לקהל היעד שלהם

למעלה