רק אותי זה מעצבן ?

somone141

New member
רק אותי זה מעצבן ?

שלושה משחקים מעניינים מאוד היום, שלושת באותה שעה..

יונייטד - צ'לסי
גרנאדה - ריאל מדריד
פיורנטינה - קטאניה

חיכיתי כל הקיץ לראות את פיורה המתחדשת, את ריאל תמיד מעניין לראות בטח כשהם מתארחים במגרש מקולל, וכמובן יונייטד-צ'לסי..

למה לעזאזל? למה?

somone141

New member
מן הסתם התרכזתי באולד טראפורד

אכזבה קשה.
מוריניו בא להוציא 0:0, האמת שהוא גרם לי לשכוח מהשיטות הבונקריסיטיות שלו בשנים האחרונות, אולי זה בכלל בזכות רונאלדו..
מי עולה בלי אף חלוץ? לצערנו בכדורגל המודרני מאמנים מסתפקים עם חלוץ אחד, וגם זה בקושי.

אוסקר הרשים אותי בחולשה שלו, כבר זמן מה אני מגבש דעה שאין לו מושג ברמות האלה. יכול להיות שבעתיד הוא יהפוך לשחקן לגיטימי בצ'לסי, אבל כיום הוא בגדר נעלם. סתם תפס מקום בהרכב. שלא לדבר על שני שחקני הרכש של מוריניו, על זה זרקת 20 מיליון ליש"ט מוריניו? מי זה השורלה הזה? על השני חבל להכביר במילים. שחקנים בינוניים ואפורים. וזו לא הפעם הראשונה שאני רואה אותם.

בצד השני יונייטד בבעיה, כי קגוואה השחקן היצירתי אולי היחיד בקישור והוא עף מהרוטציה. רוני לא בכושר, וולבק חלש, ואן פרסי בודד. כבר רואים את השינוי מעידן פרגוסון, ולצערם של אוהדי יונייטד הם עוד ירגישו את זה היטב ככל שהעונה תתקדם. אין מה לעשות, יש שינוי אדיר ברמות המאמנים.

סך הכל, משחק כזה שנצפה ע"י מיליונים, היה רע ולא עושה שירות טוב לליגה האנגלית.

afc2

New member
אני לא בטוח שהתוצאה כזאת גרועה לשתי הקבוצות

צ'לסי המשיכה בסך הכל בפתיחת עונה הטובה שלה, מנצ'סטר יונייטד לא רצתה לתת ליריבה שעל הנייר אמורה להיות עדיפה עליה להביך אותה אצלה בבית, ושתיהן ראו אתמול את סיטי מאבדת נקודות.

אחרי המחזור הבא שארסנל תארח את טוטנהאם וליברפול תארח את מנצ'סטר יונייטד, לא יהיו כנראה קבוצות מושלמות בפריימר ליג.

הייתי ממליץ לך בחום

לחסוך את ריאל מדריד העונה הזאת, אלא אם אתה אוהד אותם כמוני הם הביאו סס מת שיאמן אותם וככה הם גם יראו השנה לצערי

gt1700

New member
הגזמת בענק אחי

לשים את פיורנטינה על אותו משקל עם ריאל צלסי ומנצסטר

nyr1994

New member

בייחוד בהתחשב ביריבה ה"אטרקטיבית"

רז 1978

New member
את השאלה הזאת תתצטרך לשאול

את הקבוצות האירופאיות שבחרו לארח במקביל

(או את ערוצי הטלווזיה במדינות הללו ששידור כולן יחד את המשחיקם וגרמו למשחקים להתנגש אחד בשני
)

זה גם חלק מהספורט לפעמים ואין מה לעשות

למעלה