רק אותי זה מעצבן?

•HadaS•

New member
רק אותי זה מעצבן? ../images/Emo4.gif

רק אותי זה מעצבן שהם מזניחים דברים? נגיד, בקטע שראש הממשלה גילה שעבדו עליו ושניסו שהוא יתפטר וזה. אז הוא הודיע לכולם שעבדו עליו ושהוא מתכון לחקור מי עשה את זה וזהו. יותר לא שמעו ממנוו, לא ראו אותו ולא כלום. אפילו שיראו אותו חוקר את זה, משהו, אבל כלום, פשוט כלום! ובקטע שזאביק אנס את ליאן. הוא אנס אותה, היא חלמה על זה שני פרקים והיו לה את הסיוטים האלה וזהו, עזבו את העניין, כאילו כלום. וגם נגיד הייתה ממזמן סצינה שלמה שמילי בוכה והיסטרית שהיא התאהבה בסער והכל, אחרי פרק זהו נגמר היא לא מאוהבת בסער היא מאוהבת בדורי. כאילו הסדרה הזאת.. היא מזניחה דברים, כאילו עושה קטע וישר עוברת הלאה, וזה סידרה, זה לא צריך להיות ככה. מישהו מסכים איתי?

Hadas 87

New member
לדעתי הקטע של האונס יחזור

כל השאר אולי לא כי הם ישנים. אבל האונס? בשביל מה עשו אותו מלכתחילה אם לא מתכוונים לעשות עם זה משהו? זה יהיה ממש מטומטם אם הם ישאירו את זה ככה. בטח עוד מעט ליאן תתחיל להרגיש ממש רע תתאשפז בבית חולים ויעשו לה בדיקות וימצאו אצלה שארית של חומר מרדים והיא תתחיל לחשוד בזאביק ואז מתישהו גם לניקי ימאס והיא תגיד שבאמת זאביק הראה לה את החומר הזה וככה זה יתווסף לעוד אחד מהפשעים הרבים שלו שעל כולם הוא בסוף ישב בכלא או משהו. ----> זה מה שקורה בכל טלנובלה נורמלית. לא יודעת מה לגבי האלופה.

khzh120

New member
נקווה שיחזור../images/Emo66.gif

אחרת זאת פאשלה ענקית
זה חייב לחזור אבל יש לך מושג כמה זמן עבר בערך מאז האונס? כי יכול להיות שעבר הרבה זמן והם פשוט עזבו את זה ככה איך שזה זאביק נהנה יופי טופי על ישראל

•HadaS•

New member
...

יש מצב שזה יחזור, אני באמת מקווה שכן כי אם לא, הסידרה הזאת באמת אחת הסדרות הגרועות. אבל בינתיים זה לא נראה כאילו זה הולך לחזור, כי היא בינתיים מרגישה טוב ומעולה בגלל סער וכבר אין לה חלומות מטורפים וכו' . לא יודעת.

נטלילה99

New member
אבל זה לא העניין

יחזור זה בטוח יחזור. אבל כול הטימטום זה שהם עושים טרראם מאיזשהו נושא ואז פתאום מעלימים את זה וחוזרים לזה יותר מאוחר. ממש "טלאים טלאים" כול הסיפורים בסדרה הזו. לדעתי לכותבים אין פשוט מספיק ניסיון. והאמת? היום כשהראו את מיטל מדברת זה לא היה כזה נורא כמו שדמיינתי וחוץ מזה שקצת הרגשתי את מיטל הישנה- שהיא הייתה אסרטיבית וחזקה. ואיזה חמוד סער איך הוא משתגע אחריה!

נטלילה99

New member
למשל

תחשבו לרגע שבעונה הקודמת האונס של סמדר היה קורה ונשכח וחוזרים לזה יותר מאוחר. מה זה השטויות האלו?כשמעלימים סיפור גם לזה אמור להיות פואנטה. כמו שבעונה הקודמת מיטל הזמינה את שטמפלר לשבור לסער את הברך, סער נכנס לבית החולים, יצא משם והשלים עם מיטל ואז פתאום כביכול הסיפור דעך. הקטע היה שהוא גילה את זה אחרי קצת זמן! אבל היה משמעות לזה שזה נעלם... בגלל זה לדעתי העונה כול כך צולעת כי אתה מאבד עניין באיזשהוא נושא ואז חוזרים אליו כעבור שנה

•HadaS•

New member
בדיוק!

ממש הוצאת לי את המילים מהפה. בדיוק ככה. איכשהו בתוכי אני מקווה שהכותבים קוראים פה, שיקלטו משהו.

Hadas 87

New member
זה לא נורא כי אנחנו מתחילים להתרגל

וזה מה שעצוב פה... שהם נותנים לנו להתרגל לזה. כאילו כמה זמן הם חושבים להראות אותה ככה? זה כבר מוגזם. הבנו כבר שזו לא לירז צ'רכי. הצלקות האלו גם לא מסתירות את התווי פנים השונים. לא יודעת בחיים לא דמיינתי שבהאלופה יעשו דברים כאלו, זה מזה לא התבקש. מי ישמע היא נשרפה או משהו, כולה נסחפה בים. זה כזה לא צפוי ולא קשור. כל הפרק אני בפחדים אולי יראו סצינה שלה. זה כבר לא כיף לראות ככה את הסדרה.

נטלילה99

New member
../images/Emo6.gifבואו נתאגד יחד ונתרום לשיפוץ הפנים שלה!

אולי חסר להם כסף... חחחח

Hadas 87

New member
לא היא אמרה כבר שזה לא יעזור חח

סער הציע לה חח ואם כבר בואו נקח את הכסף ונתן ללירז צ'רכי שתחזור כבר לסדרה ותציל אותנו מהסיוט הזה כל ערב! איזו מדהימה היא היתה.

jessie_chan

New member
שאריות חומר מרדים אין אחרי כל כך הרבה זמן

אבל תמיד אפשר לגלות שהיא בהריון או חטפה מחלת מין... זה לא ספוילר, אני סתם מציעה.

Hadas 87

New member
ברור שאין שאריות אחרי הרבה זמן

אבל גם אין כאלו צלקות מפיצוץ על ה-י-ם וגם אין תנינים בים וגם אין הרבה דברים הזוים שבסדרה הזו מתקיימים כל פרק אז... שיהיה גם זה. אני מאוד מקווה שלא הריון. אוי ואבוי. סתם סער תחשוב שהיא בגדה בו, יחשבו שזה אולי מסזאר או משהו. ממש מיותר.

MoRaN SaShA

New member
לי נראה שהיא תגלה שהיא בהריון חחח

ואז בטח תחשוב שזה מסער, כי אתמול או ביום חמישי לא זוכרת- הרי הם שכבו. והרי למה לעשות בדיקת אבהות כשאת נשואה?!.. מממ גם התיאוריה שלי נשמעת מוזרה.. איך היא תגלה שזה מזאביק. אבל בטח משהו יקרה והיא תגלה שהוא אנס אותה.. לא נראה לי שישאירו את זה ככה.. איכס מה הכותבים האלו ראש כחול? עשו סצנה רק כדי שתהיה סצנת אונס?!

danit1234

New member
../images/Emo45.gif לא יודעת ממי היא תחשוב שזה

אבל בטח ככה זה יתגלה הרי הם לא ישתמשו באמצעי מניעה וכאלה P:

R h o n e

New member
אל תהיו טיפשים

כמו שבחיים האמיתיים יש דברים שלא מתפתחים או לא קורה עם זה כלום אז מותר לעשות את זה לפעמים. לא מכל דבר אחד קטן חייב להיות סיפור ענקקקקקק יואו תכף תתעצבנו שלא התפתח סיפור מזה שלסער לא היה מלח בסלט....

למעלה