רקע שחור?

שירז פ

New member
רקע שחור?

מה דעתכן על צילום פריטים על רקע שחור? התכשיטים מאד צבעוניים ואני אוהבת את הקונטראסט הדרמאטי עם הרקע השחור.. האם זה עלול לפגום בהשתלבות בתמונות של מוצרים אחרים, באוצרות למשל? המון תודה

אמאלה גאה

New member
דעה אישית...

אני אוהבת את הרקע השחור לתכשיטים.... למרות שכדי שישתלבו באוצרות הייתי מציעה לך לגוון ברקעים. אצלי בחנות הכל על רקע שחור (לפחות בינתיים עד שיהיה לי זמן לצלם שוב באופן שונה)

RolyzCreations

New member
אישית אני לא אוהבת

ויותר קשה לי להכניס לאוצר פריטים על רקע כהה.

שירז פ

New member
רקע לבן?

לבן נקי או רקע צבעוני? ובכלל- תכשיטים מאד צבעוניים כדאי לצלם על רקע אחיד? "סטיילינג" לרקע אינו מומלץ?

bartal4

New member
לדעתי מומלץ מאוד

רק שיהיה אחיד יחסית ולא ייצור בלאגן בחנות . רקע שחור יפיפה לתכשיטים ולדעתי , איום לאוצרות !

רקע

היי :) אני בד"כ לא בעד, אבל הצילומים שלך על הרקע השחור מקסימים בעיניי, ודווקא מאוד מחמיאים לתכשיט, והצילומים גם טובים לטעמי, זה שהם מקרוב, ממש יפה. בהצלחה!!!
(נראה לי שאנחנו מכירות.... :) )

lilo4

New member
אני בגדול אוהבת

למשל הצילום הזה: http://www.etsy.com/listing/65492584/candy-ring-3 מאוד מוצלח בעיני. רקע שחור, לפחות מהניסיון שלי, הוא בעייתי ולא מחמיא לרוב התכשיטים. יש מקרים מעטים שרקע שחור עובד מצוין- ואז אני מאוד בעד. פשוט צריך לעשות נסיונות ולראות איך זה הולך. אגב, את תמיד יכולה לצלם את התכשיט על כמה רקעים שונים, ולהציג אותו בחנות על גבי כמה רקעים כדי לתת לקונה תחושה טובה יותר של התכשיט

לימיצ

New member
לדעתי אם הצילום טוב זה לא באמת משנה

במיוחד שיש לך הרבה מוצרים גם על רקע בהיר ואחר. הייתי מתמקדת בצילום בפוקוס, או בלי פלאש, או כזה שבו הפריט עצמו בחושך

למעלה