רקע חדש הפעם אפילו אני מרוצה קבלו: (ותודו שהתמונה לגמרי דרשה את המשפט) לילה טוב!
T TEENAGER1 New member 23/5/06 #1 רקע חדש ../images/Emo9.gif הפעם אפילו אני מרוצה קבלו: (ותודו שהתמונה לגמרי דרשה את המשפט) לילה טוב!
ה העדי של עדי New member 23/5/06 #2 התמונה הזו תואמת לחלוטין כמה משפטים שלו.. אני אספר לך שנעשה ממנה עוד כמה דברים זה מדהים.. כבר אמרתי לך..
התמונה הזו תואמת לחלוטין כמה משפטים שלו.. אני אספר לך שנעשה ממנה עוד כמה דברים זה מדהים.. כבר אמרתי לך..
י ימית 78 New member 23/5/06 #3 מיכל.. זה מדהים, החסרתי פעימה שראיתי את זה... שאת מוכשרת אמיתית כבר כתבתי לך פעם...אז שוב בפעם ה....את כישרונית עם קבלות.. המשיכי כך...יש לך את זה!!!
מיכל.. זה מדהים, החסרתי פעימה שראיתי את זה... שאת מוכשרת אמיתית כבר כתבתי לך פעם...אז שוב בפעם ה....את כישרונית עם קבלות.. המשיכי כך...יש לך את זה!!!
A AnGeLiNa JoNsOn New member 23/5/06 #4 מאיפה הכישרון הזה?../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif באמת לא ברור לי......זה מקסים
ב בוסית ולא דוסית New member 26/5/06 #6 רקע י פ י פ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבל על הזמן...רקע יפיפה וכל כך מתאים....איזה יופי של כישרון