רקע חדש

Fairywitch

New member
רקע חדש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

זוכרים את התקופה שבה לא ידעתי אפילו איך להעביר תמונה על תמונה
הימים האל החלפו מזמן
הנה רקע חדש דנדש לש הולי, ואני ממש גאה בתוצאה

CharmedRulez

New member
יאאא חזרת! כמה זמן לא היית פה! התגעגנוווו!

יפה מאוד הרקע שלך! כל הכבוד :) מה את עושה עכשיו שנגמרה הסדרה? הארי פוטר יוצא עוד מעט.... את מתכוננת במתח?

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gif

אני עושה המון, בעיקר התמכרתי לפוטושופ (יש קישור בחתימה שלי לגלריה שלי בדיוואנט ארט), קוראת הרבה כמו הרמיוני אמיתית, ובכלל לא רוצה שהספר ייצא
הייתי בכייף מחכה עוד שנה- מה בוער??
אה, ואני מרצה במיתופיה

CharmedRulez

New member
אחרי איזה 10 שנים של קריאה, הגיעה הזמן

לראות איך הסאגה מסתיימת. אחרי זה, נוכל לקרוא הכל שוב ולהגיד "אההה איך לא עלינו על זה!!!!!!!!!"... ובכלל ג'ייקיי לא שוללת המשך הסדרה גם אחרי השביעי. :)

Fairywitch

New member
היא דווקא ממש שוללת../images/Emo10.gif

ואני הייתי שמחה לדסקס עוד איזו שנה ב"מה יהיה אילו"... חוץ מזה שעדיין לא סיימתי את הפיק שלי- ואחרי שיהיה ברור מה הסוף, אצטרך לשכתב אותו

Fairywitch

New member
../images/Emo27.gif

הנה התוכניה: http://www.numenore.org/myth/plan.htm ההרצאה שלי באודיטוריום ב:18:30, וזה מה שכתוב עליה: הכל צפוי והרשות נתונה הנבואה בהארי פוטר: גזרת גורל ואמת מוחלטת, או נבואה שמגשימה את עצמה? בהרצאה נבחן את שורשיהן של הנבואות הספרותיות, הנעוצים אי שם כבר בתנ"ך ובמיתולוגיה ומגיעים עד אגדות בנות זמננו, סרטים מודרניים וסיפורם של גיבורי-על רבים. מהי משמעותן של נבואות אלה, ומה אפשר להסיק מכך על הנבואה בהארי פוטר? ההרצאה אינה מכילה ספוילרים לספר השביעי של הארי פוטר. עליי כתוב: סטודנטית לתואר מוסמך במידענות וספרנות (עובדת בספריית הטכניון) ובעלת תואר ראשון בתוכנית BA למצטיינים ובתיאטרון. חברת קהילת הארי פוטר לבוגרים ושגרירות סאנידייל בישראל ומנהלת שותפה בפורום חומריו האפלים בתפוז. חובבת מושבעת של ספרות השוואתית, והדבר ניכר בכל הרצאותיה. מרצה מטעם קהילת הארי פוטר לבוגרים.

yoad123

New member
קראת חומריו האפלים??

האמת, אהבתי מאוד את שני הספרים הראשונים, בשלישי הפסקתי באמצע... היה ממש משעמם. עוד מעט יוצא סרט על זה, לא?

Fairywitch

New member
אכן. בדצמבר יוצא הסרט הראשון.

אהבתי במיוחד את הספר הראשון. את השלישי חיבבתי דווקא.

yoad123

New member
רקע מדהים../images/Emo70.gif

כל הכבוד
איפה היית כל הזמן הזה?

Fairywitch

New member
אגב- אם למישהו יש בקשות לרקעים-

אני אשמח. ולאו דווקא של מכושפות. אני נהנית

למעלה