רקע אקדמי חלקי

ehofi1

New member
רקע אקדמי חלקי

היי רציתי לשאול כמה דברים בקשר לרקע אקדמי חלקי:
1)מישהו יודע האם בת"א אפשר להחליף ציוני בגרות בממוצע אקדמי של כמה סמסטרים(ואם כן איך זה עובד)?
2)בטכניון היו שנים שהיה אפשר לעבור למו"ר עם רקע אקדמי חלקי של 3 סמסטרים עם ממוצע 95 או 4 עם ממוצע 90. בשנה האחרונה הם החליטו משום מה שרק בעלי רקע אקדמי חלקי מתחום ההנדסה יכולים להתקבל. יודעים איך זה השנה?זה נשמע ממש מוזר..
3)בבן גוריון הבנתי שעדיין אפשר לעבור לראיונות עם רקע אקדמי חלקי של 3 סמסטרים עם ממוצע 95 או 4 עם ממוצע 90. שאלתי היא האם אפשר להגיש את הבקשה כשהממוצע עוד לא בידיך ולהתחיל את המיונים על תנאי שהוא יהיה כזה? כי 3 סמסטרים עם ממוצע 95 זה די מטורף אבל אם יש ממוצע של 3 סמסטרים באזור ה90+ זה יהיה נחמד אם אפשר להתחיל ראיונות וכו' ולא "לפספס שנה" בהרשמה לרפואה כי הציונים של סמסטר ב' מגיעים רק בקיץ..

תודה מראש!

anna152

New member
תשובה לשאלה הראשונה

אני סטודנטית לביולוגיה שנה ב׳ ולפני מספר חודשים ביררתי בת״א מה הם תנאי הקבלה לח׳ברה כמוני( שמעוניינים להתקבל על סמך לימודים חלקיים).
הדרישות הן- 3 סמסטרים וציון פסיכומטרי, ציון הסכם יחושב 50% ממוצע התואר 50% פסיכומטרי( לעומת 30% 70% עם בגרויות).
בהצלחה

ehofi1

New member
תודה! את יודעת איפה אפשר לחשב סכם עם ממוצע אקדמי?

באתר שלהם אני רואה רק מקום למלא ממוצע בגרות וציון פסיכומטרי..אני רוצה לראות אם זה ריאלי פשוט עם ציון הפסיכומטרי שלי..

anna152

New member
למיטב הבנתי אין מחשבון כזה באתר

אבל אני ממליצה לך לפנות לפקולטה ולשאול.

למעלה